Sari la conținut

andreisingur

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre andreisingur

  • Dată Naștere 19.12.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj

andreisingur's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. (cum se editeaza un post?) si in acelasi timp, aceiasi adresa de mail dar alte poze: http://sexy-bucuresti.com/sex-bucuresti.php?id=2814442&cautare-curva-bucuresti=0736899044&sex=adresa&curve-sex=0 deci... teapah?
  2. bai nu vreau sa fiu rau, dar... http://www.gota.ch/inserate_details.php?b=53994&re=1 zice ca o cheama Bianca, are 174, din din cate imi zice gogutranslate, practica si watersports, e si bi... prea e tipa perfecta. trebuie musai o recenzie.
  3. ce e interesant e ca primul post e intr-un forum mort de ceva vreme... dar nah... viata e greu am avut ocazia sa ma intalnesc cu doamna din acest topic de 2 ori: prima data acu 3-4 ani cand inca nu presta contra cost, dar cauta barbati care sa o "fericeasca". avand un fetis cu tipe mai in varsta si fiind singur, am zis ca ce am de pierdut? am iesit la o plimbare nocturna in care nu sa intamplat nimic. a doua plimbare a fost cu masina in feleac unde ne-am muscat de buze putin, apoi in parcarea blocului ei am continuat poveste pe bancheta (era liniste, 2-3 dimineata). revederea a fost anul trecut prin toamna, cand deja serviciile erau contra cost. am zis ca e oricum inofensiva, eu eram cu bilele pline, asa ca am sunat si am stabilit o intalnire pe bancheta din spate. 50 oral, si daca ne hotaram la mai mult, discutam. o iau din fata blocului si pornim catre o locatie ascunsa (nu zic unde, locatia chiar e buna ). pe drum o pun sa se dezbrace ca sa am acces la pasarica, si ea se executa. ajunsi la fata locului, ne mutam pe bancheta si ea se dezbraca - era doar in bluza si pantaloni scurti. incepe un oral acceptabil, dar fara atentie la oo sau in zone adiacente. accepta sa fie pipaita peste tot, dar mai mult nu am apucat ca am terminat. nu accepta decat pe corp (fara CIM, fara COF). Pasarica epilata, curata, fara mirosuri (desi nu am stat foarte aproape). Locatie: 0 - nu are Aspect: 6 - am futut mai rau de atat. oral: 6 - detalii mai sus Normal: 7.5 - se uda repede si bine, dar nu prea are imaginatie GFE: 6 - incearca... Anal: zice ca nu face Pret: depinde cat poate fiecare negocia... la mine a acceptat 50ron ON si NP As recomanda? hmm... e ieftina si disponibila aproape oricand. pt cei care se grabesc, o alternativa mai buna decat calea turzii.
×
×
  • Creează nouă...