Sari la conținut

alankalkin

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alankalkin

  • Dată Naștere 01.01.1978

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.239 citiri profil

alankalkin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Aici pot sa va ajut eu. Am vizitat-o ieri si e chiar rusoaica, accentul fiind inconfundabil. Alte detalii: poze sunt reale si fata e frumoasa. Ceea ce poate fi un dezavantaj pentru unii e ca e la inceput de meserie.
  2. Pot confirma ca pozele sunt reale. De fapt m-a asteptat in acea rochie alba. Am fost azi pe la ea, seara dupa orele 22. Locatia e pe Nerva Traian in zona bancii Piraeus. Dar aici se termina vestile bune. Experienta a fost proasta, implicarea din partea fetei 0. E posibil sa nu-i fi placut figura mea. De aceea acest post nu e o recenzie ci doar o confirmare in privinta pozelor.
  3. Buna ziua, Astazi am avut o experianta neplacuta cu escorta din titlu si voiam sa va previn in privinta ei. Se pare ca e noua, cel putin numarul ei de telefon nu l-am gasit pe nicaieri. Anuntul il puteti gasi aici: http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/alyna-poze-reale100-ador-sa-iti-satisfac-toate-fanteziile-pe-care-ti-le_14029191.html. Locatia e langa Auchan Titan la "Rasarit de soare". Am atasat si pozele din anunt. Pozele sunt reale, serviciile minimale, dar nu serviciile sunt problema principala. In timp ce faceam un dus a umblat in portofelul meu si a luat niste bani. Nu pe toti, dar sa zicem ca si-a luat cat sa acopere inca o ora de munca (150 RON). Mie mi s-a parut ca portofelul a fost atins, dar, cum nu eram sigur, mi-a fost jena (mare dobitoc) sa controlez pe loc. Asa ca am controlat dupa, in masina. Nu era cazul sa ma intorc si sa fac o scena, dar macar acum pot sa iau masura justa si sa-i fac un pic de reclama. Cu stima, Alan P.S. Sunt nou pe forum. Pana acum am fost doar un cititor, dar azi am simtit nevoia sa ma inregistrez.
×
×
  • Creează nouă...