Sari la conținut

darya_sweet

Neverificata
  • Număr conținut

    265
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre darya_sweet

  • Dată Naștere 06.05.1993

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

26.442 citiri profil

darya_sweet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

638

Reputație

  1. Am deschis topicul pentfu celelalte fetee, nu sa ma trageti voi la raspundere. Eu inchei subiectul.
  2. Am gresit numarul, ma scuzati, la cat de nervoasa sunt.. 0730351762 e numarul corect!!!
  3. Am fost sunata astazi la ora 13:09 de nr de telefon dim titlu si am stabilit o intalnire in jumatate de ora. A ajuns la timp, a intrat, a facut dus, mi-a spus ca sta o ora, nu am cerut banutii de la inceput pentru ca nu fac asta deobicei, dar dupa prima finalizare mi-a spus ca numai ramane pentru ca sr simte epuizat, s-a imbracat si s-a cautat dr bani si mi-a spus ca dintr-o pura coincidenta q uitat portofelul in masina, auzind toate astea i-am spus ca o sa-l intotesc pentru a-mi da banii si el a fostde acord. Dupa ce am coboraf mi-a spus ca are madina parcata mai incolo si dupa ce am facut cativa pasi dus a fost, am strigat dupa el dar s-a facut ca nu ma cunoaste. Mi-am luat gandul de la bani, l-am sunat pentru a-i umple frigider da surpriza telefonul inchis. Nu am patit asa ceva pana in ziua de azi. Acum trageti si voi concluziile.
  4. Astazi sunt si eu disponibila incepand cu ora 13:00. Pupici!
  5. Weekend-ul acesta sunt si eu disponibila. Un sfarsit de saptamana superb va doresc!
  6. Buna ziua! Astazi sunt si eu disponibila incepand cu ora 14:00
  7. Hei, astazi ma gasiti si pe mine disponibila incepand cu ora 13:00. Pupici
  8. In weekend sunt si eu disponibila. Astazi sunt pana la ora 16:00. Va pup!
  9. Buna, astazi sunt si eu disponibila. Va pup o zi frumoasa.
  10. Buna ziua. Incepand de astazi de la ora 12:00 sunt si eu disponibila atat i singura cat si in varianta de show cu ksenya. O zi frumoasa sa aveti. Pupici!
  11. Buna ziua. Eu si colega mea Ksenya ne-am gandit sa facem ceva drăguț impreuna asa ca inainte de paste si de aceea ne puteti gasi in varianta pentru show lesbi. pentru mai multe detalii ma contactați telefonic. O zi buna !
  12. Cu tine clar nu se poate discuta!! Multumesc pentru jigniri si pentru discursul motivant pe care mi l-ai dat ( eram ironica ) . Bai nene ia veziti tu ce treaba ca e mai bine, poate asa nu Iri intra colăceii mei in gura si nu te îneci cu ei... Nu e treaba ta ce fac eu si ce nu... Punct! Si pentru a te liniști putin stai linistit ca eu imi rezolv singura problemele mele cu, clienții, nu am nevoie de tine ca avocat. Cu sigueanta nu ai fost la mine si nici nu cei ajunge sa-mi vezi colăceii Pentru ca esti un frustrat ... In fine aici se încheie tot don partea mea, nu iti voi mai Răspunde si te rog sa iti miști fundul de pe pagina mea... Bafta!!!!
  13. Eu stiu ca orice postez pe Facebook este public, dar niciunul dintre voi nu are dreptul sa imi invadeze intimitatea si sa arunce in fata ca vai mi-a gasit fb. Atat timp cat majoritatea dintre noi nu isi divulga fata in pozele de pe Facebook, nici numele adevarat, cred ca nu este normal ce se intampla. Daca noi am descoperi Facebook-ul cuiva de aici si am face ce face domnul Dolores nu cred ar gi normal. Eu cred ca fiecare avem o educație si avem si un bun simt... Asa ca sa nu il depășim. E foarte urat...
  14. Rog un moderator sa imi spună si mie daca e normal ca viata mea privata, mai precis contul meu de Facebook trebuie sa apara aici..? Mi se pare lipsa de bun simt acest lucru!!!
×
×
  • Creează nouă...