Sari la conținut

tonytherock

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tonytherock

  • Dată Naștere 01.02.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

tonytherock's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Draga mea, cred k nu mai are rost discutia noastra, eu am inteles foarte bine iar tu poti sa scrii ce vrei.. nu mai comentez k nu mai are rost, apropo de "Noroc" sincer acum mi se pare k noroc am avut k m-ai refuzat.. O zi buna in continuare iti doresc!
  2. Draga Elena, eu t-am cautat si ier si alalt ier dimineata incepand cu ora 9:00 dimineata (asa cum ai pus tu regula 9:00-11:00) si nu t-am sunat in cursul zilei.. am incercat sa te sun de la 9:00 pana la 9:45 de mai multe ori, imi ai raspuns la urma in jur de 9:45 cred dar imi ai spus k nu se poate astazi si imi ai spus sa sun a doua zi, si a doua zi am incerkat la fel sa te sun in acelasi interval de ore si tot asa imi ai raspuns in jur de ora 9:45 si tot m-ai refuzat.. Anyway, n-am nimik cu tine, poate chiar esti o fata superba cum spune lumea aici, doar k nu imi ai dat sansa sa imi dovedesti acest lucru.. O zi buna si tie!
  3. Am incercat 2 zile la rand s-o sun dimineata intre orele 9:00 si 9:30, am trimis si SMS, imi a raspuns la urma dar dupa foarte multe incercari (telefonic & sms) am vorbit cu domnisoara foarte frumos si politicos, dar mereu am fost refuzat, chiar daca am incerkat s-o contactez devreme dupa ora 9:00 dimineata cum specifica si domnisoara, I don't know why.. Poate nu i a placut vocea mea.. nici ea nu a fost finuta la tel dar asta nu inseamna k n-a fost polticosa.. (By the way, scuze daca am gresit la scris, nu sunt Roman) am vrut sa scriu aici fiindca nu mi s-a parut normal sa incerk sa fac rezervare la prima ora 2 zile la rand si sa fiu refuzat de domnisoara fara motiv (cred eu) Best Regards to all!
  4. Salut, a incercat cineva?
  5. Buna Antonia, la Bucuresti vei avea o locatie sau faci deplasari? Si ce tarife ai? Kisses..
  6. Justitiaru, eu nu am treaba cu Ioana ta.. Vistantric 😘
  7. Vistantric, as vrea sa iti fac o vizita, poti sa imi dai niste detalii te rog legate de servici, pret, program, locatie, nr de tel.. Pup
  8. Bonjour Sophie, inteleg k esti noua in domeniu?
  9. Am sunat la nr din anunt, imi a raspuns o doamna dar a zis k nu face nici un fel de masaj si este sigur o greseala.. end of story!
  10. Roxy, care Alexandra k sunt mai multe 😛
×
×
  • Creează nouă...