Sari la conținut

sacha69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sacha69

  • Dată Naștere 18.12.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ploiesti
  • Interese
    https://www.youtube.com/watch?v=kvlFWmvgeVI

Vizitatori Recenți Profil

1.217 citiri profil

sacha69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Reputație

  1. Salut Vizitat in scopuri pur "medicale". Masaj relaxare : 10. Masaj prostatic : mai incolo. In rest, numai de bine. Si cititi anuntul : nu alte servicii. Simplu nu?
  2. Merry Xmas Preturile sunt in functie de club. O consumatie pentru fete, max 150 ron. Pentru privat e sampania, pe la 1000 ron. Se lasa cu o laba trista. In general nu se termina cu hotel. Depinde de dansatoare daca face pasul urmator, de simpatii, de chef si mai ales de cat de vechi client esti....Se merita? Nu! Mai bine alege un salon de masaj erotic la kapitala, cu surpriza.
  3. Buna, draga Iza Te rog sa prezinti programul de sarbatori. Cu dor...
  4. Buna Izabella, Sarbatori Fericite! Ce program ai incepand de pe 27 pana pe 05 Jan 18? Multuesc,
  5. Vizitat de curind. Numar de telefon, cel de pe site, o simpla cautare cu goog'u. Locatia, usor de ajuns. Am fost intampinat de doua "amazoance" , cu gura mare, cu regulile de parca spuneau o poezie stricata. Salonul, nu arata rau, probabil din cauza consumului de alcool anterior. Am ales-o pe cea mica de inaltime, program "complex" de 2 ore transformate in 100 minute. Multa palavrageala, putin ulei, finalizare la manuta. Pentru a doua finalizare...nici gand deoarece nu stiam cum sa scap mai repede de acolo. Note : Locatia : 7 Experienta cu amazoanca : 5 De revenit, probabil cand nu mai ai chiar nici o alta optiune.
  6. sacha69

    salon piata domenii

    Punctat deja de 3 ori. Pros : fetele amabile, locatie curata si discreta, loc de parcare. Fiind din "provincie" programarea se face rapid - primul apel de deschidere, dupa 12:30. Cons : doar o cabina de dush , cam la comun. Mai este una intr-o camera. Gelul de dush pus la dispozitie, puternic odorizat. De acum incolo imi iau sapunul meu . Timing - se considera 20 min/dushuri si 40 min de lucru efectiv. De imbuntatit acest aspect. Amazoanca : Masaj - 10 - pleci ca nou GFE - 8 Aspect - 8 Finalizare in balon - 8. Halatul - 200, tip - da. De revenit, cu siguranta. Propunere: loc de joaca pentru juniori, sa putem petrece in w-end fara probleme la "stapanire" cu biletul de voie
  7. sacha69

    .........

    "Lumina altora sugrumă vraja nepătrunsului ascuns în adâncimi de întuneric," Ctrl c, Ctrl v
  8. Update Sambata 14 Nov, vizitat. Nefiind din GL si in lipsa de altceva am zis sa vizitez. Programare prin telefon, ora cu pricina prezent. Am fost intampinat de o duduie blonda, nu aveau bar dar m-am scos cu un pahar de apa. Locatie curata. Am fost informat ca nu se presteaza decat masaj erotic precum lista. Am asteptat 10 minute si am fost condus in camera. Irina, parca, o femeie frumoasa, aspect de nota 8, sani fermi. Din nou, raspicat, fara alte servicii. Intins, lubrifiat ca in cel mai tare curs de tribologie. Finalizare a mano. De revenit, da...ultima optiune in lipsa de altceva.
  9. sacha69

    ???:)

    That's the ultimate offer ever in Tg Jiu, where only the dust of nothing may be found!
  10. Asalamu alekhum! Neam de harap ce nu arde betrolul prin rafinariile autohtone. Tzevi lungi!
×
×
  • Creează nouă...