Sari la conținut

ulise1

Serious Contributor
  • Număr conținut

    259
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ulise1

  • Dată Naștere 13.05.1969

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    braila

ulise1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

71

Reputație

  1. In mare masura ai dreptate Gaby 24,si eu am patit acelasi lucru,o stiu pe Deea din 2016,am fost la ea si anul trecut,am schimbat nr.de telefon si sa terminat.In acelasi timp nici nu poti sa o pui la zid,ca nu merge pe programari fara numar,stiu de la ea ca face programari 3 max. 4 pe zi,cum sa ne multumeasca pe toata lumea.Poate de aceea e asa cautata.Si eu am mai incercat si nu am avut succes.Ce pot sa va zic speranta moare ultima,dar va spun ca merita sa ajungeti la ea. Sa aveti noroc si spor!
  2. Si eu incerc de ceva timp sa ajung la ea,dar fara reusita.
  3. Am vizitat-o acum vreo 2 saptamani si mi-a zis ca de la 01.10.2019 se retrage,nu stiu pt cat timp,dar a fost de genul gata se apuca de altceva.
  4. Mi s-a amanat delegatia pentru saptamana viitoare,sper sa te mai gasesc.
  5. Buna,spatamna viitoare voi fi in delegatie la Tulcea.Luni sau marti seara am putea sa ne vedem?Nu stiu daca ma descurc sa ajung la tine la locatie,ca nu cunosc asa bine Tulcea.
  6. Am fost eu la ea saptamana trecuta.Sigur sta numai pe Galati.
  7. Am incercat si eu sa o contactez,dar nimic.
  8. Am vizitat-o si eu pe Alina,serviciile sunt intradevar foarte bune. Modalitate de contact:telefon,si este in oras am vb cu ea saptamana trecuta Locatie:9 apartamentul arata ok Igiena:9-10,nu am simtit mirosuri suspecte Oral:9 daca facea finalizare orala era de 10 GFE:9,5 vorbareata,se implica,nu te grabeste Halatul:100 roni finalizarea,decartati de la inceput la cererea ei Merita sa fie trecuta la top,am vizitat-o de cateva ori si serviciile au fost aceleasi.
  9. Stie cineva daca activeaza si in cursul zilei,sau doar dupa ora 17,00.
  10. Deea, o programare saptamana asta se poate,pe la 12.
  11. Saptamana asta lucrezi?daca da vreau sa fac si eu o programare.
  12. Si eu am fost la Deea de cateva ori ,si acum 3 ani si anul asta ,nimic de comentat,doar de bine,servicii de 10 pe linie.
×
×
  • Creează nouă...