Sari la conținut

anthraxxqt

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre anthraxxqt

  • Dată Naștere 01.01.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Arad

anthraxxqt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Mai stau doar azi in Brăila. Exista vreo șansa sa ne întâlnim totuși in seara asta ?
  2. Buna. Vei fi disponibilă astăzi in Brăila ?
  3. Salut ! Sa incepem recenzia : Nr de telefon : cel din titlu Tarife : cele prezentate de ea Locatie : In opinia mea locatia e de nota 10 ... Papucei , prosop curat , gel de dus , apa calda , curatenie ... si este singura in locatie . Avand in vedere ca nu e prima recenzie a Tatianei o sa trec direct la note : Aspect : 8-9 ( La 40 ani arata cel putin ok , ba chiar as zice ca e mai tanara daca nu as sti ) Igiena : 10 ( mirosuri NU ; epilata DA ) Oral : 8-9 ( da atentie si partilor adiacente ) Normal : 9 ( pasarica stramta , accepta pozitiile propuse ) Atitudine : 10-11 ( o persoana f deschisa si se implica in ceea ce face ) Am fost la Tatiana de 2 ori ( insa de abia acum am avut timp sa fac o recenzie ) : 150L/60min si 200L/90min Daca recomand ? DA !
  4. spui clar ca nu recomanzi si chiar si repeti ...dar ce motive te determina sa ne spui asta ?
  5. Iti arat exact ce a scris ea : " Nu ofer niciun fel de servicii " . Acum poate a vrut sa scape repede de mine ca poate sunt prea tanar ( 24 ) . Incearca si tu sa vezi ce zice .
  6. In legatura cu Ellma , am creat cont pe placere.ro , am vorbit cu ea , insa ea imi spune ca nu ofera tipul de servicii pe care le cautam noi .
  7. Salutari. Dupa raspunsul tau "Catalin_revine" inteleg ca totusi exista . Daca tu sau oricine altcineva cunoaste o femeie matura care sa aiba peste 40 ani nu ezitati sa postati informatii pe forum. O zi buna si succes !
  8. Salutari . O sa incerc sa fac o recenzie care sa cuprinda si alte informatii decat cele oferite de " bc67" . Nr de telefon este cel din titlu si anume : 0752603246 Tariful ei este : 50 oral protejat 1 finalizare ; 100 normal protejat 1 finalizare . Program pana la orele 19:00. Locatia : Strada Stadionului nr 24 ( scara de bloc este in spatele unei farmacii ) . In apartament este racoare ( numai bine pe vremea asta ) . Ca sa nu exclud elementele obligatorii va pot spune ca are aprox 160 cm inaltime , aprox 50 kg , e frumusica, bruneta , atunci cand ma intampinat era imbracata in pantaloni scurti si o bluzita . Dupa ce m-a invitat in sufragerie am discutat despre tarife si mi-a spus ca nu accepta 2 finalizari ( 200 ron ) pentru ca la a doua finalizare ar dura mai mult timp . Am hotarat sa incerc oral + normal ( 150 ron ) , a acceptat , am facut un dus si apoi am trecut la treaba . La oral de abia daca cuprinde "capul " cu buzele . M-am oferit sa ii fac si eu oral ei , a acceptat , arata fata ca ii place , dar pana la un punct cand o masez cu degetul si imi spune sa nu o fac ca isi da drumu si ea nu vrea asta . Iar la normal ( si nu incepeti acum cu comentarii ca m-as lauda sau ceva de genu ) nu a acceptat sa o penetrez complet , dimpotriva chiar putin si la un moment dat imi si cere sa ma grabesc. Am intrebat-o daca practica si sexul anal , iar raspunsul a fost nu . In concluzie eu sigur nu mai merg la ea si nu prea va recomand sa mergeti la domnisoara " rapid si cu graba " . ( Daca aveti intrebari le astept si va voi raspunde ) O zi buna si succes !
×
×
  • Creează nouă...