Sari la conținut

mountaindew512

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mountaindew512

  • Dată Naștere 01.01.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj

mountaindew512's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

12

Reputație

  1. Hello....am fost ieri la Georgiana..., programare facuta prin telefon,. respectata la timp, o fata incredibila..frumoasa in corp si cu un caracter la fel de frumos..tanara curata si o piele fina si catifelata...fata aceasta...face ca super glue-ul sa para o banda scotch de proasta calitate...:)... si prin aceasta vreau sa spun ca este f lipiciosa..este ca si cum ai fi cu prietena ta primadata ...o experienta greu de uitat...nu te grabeste ...nu rasp la telefoane in timp ce esti cu ea Am fost f sceptic inainte sa ajung la ea..dupa aceea nu mai imi venea sa plec de acolo si nu puteam sa imi iau ochii de pe ea...deci o experienta incredibila.
  2. Si am uitat sa specific ca tot timpul cat am fost la ea nu a raspuns la telefon desi acesta a sunat de cateva ori ... era pe silentios.
  3. Salutare! Vreau sa incep prin a spune ca este primadata cand postez aici desi sunt de ceva vreme pe site asa ca sper sa fie ok. Am vazut pozele la domnisoara Gina si am fost mai mult de curiozitate fiindca nu am crezut ca sanii care sunt in poza sunt ai ei,dar acuma dupa ce am fost pot sa garantez ca da...sunt ai ei. Am sunat la fata mi-a raspuns o voce placuta mi-a spus tarifele : -150 - juma de ora un numar; -300 ora 2 numere. Am stabilit ca ajung la ea in 30 de min.Am ajuns la adresa specificata undeva in zorilor, o sun, ii spun ca am ajuns si ma pofteste sus.Cand ajung sus imi deschide usa si apare o fata nici inalta dar nici mica...potrivita, imbracata in pantalonii scurti de blugi din poza.Fata este draguta, bine dispusa vorbareata stie de glume si are un fund bombat super, mie cel putin imi place, ma duc la baie primesc prosop, baia este curata era sapun avea si dus functionabil ..era ok.Dupa ce revin in camera se dezbraca fata si vad si sanii aia pt care m-am dus si desi nu sunt mari ..sunt medii dar pt mine sunt superbi rotunzi si stau exact unde trebuie la locul lor . Fata este zambitoare sta in toate pozitiile.Dupa ce am terminat primul numar am fost la baie si ce imi place este ca si ea a mers la baie, sa spalat si a revenit in camera unde am mai povestit am glumit...findca am avut cu cine .Imi place fata fiindca era curata, nu am simtit nici un miros de la ea, era proaspat epilata si nu m-a grabit deloc...Dupa ce a trecut un pic de timp am trecut la nr doi unde cu greu am terminat dar fata a avut rabdare cu mine si intr-un final am reusit sa termin. Notele sunt asa: Locatia: 9 Domnisoara:9.5 GFE:9.5 ON:9 (ON face in functie de igiena fiecaruia) NP:9.5 ...de revenit ..clar o sa revin.O zi faina la toti.
×
×
  • Creează nouă...