Sari la conținut

all.inn

Serious Contributor
  • Număr conținut

    338
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre all.inn

  • Dată Naștere 27.12.1972

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    oradea
  • Interese
    Sex ocazional cu persoane interesate de asemenea.

Vizitatori Recenți Profil

3.210 citiri profil

all.inn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

182

Reputație

  1. Ola, am revenit zilele trecute sa o vizitez pe Ana. Locația este diferită dar fata a rămas același. Este lipicioasa și pupăcioasă, până la maxim. După un pahar cu apa și un dus făcut pe rand am trecut la ostilității. S-au petrecut în dormitor acompaniate de mângâieri și pupături. Meniul a fost cel obișnuit pentru mine on, np, ap. Cu finalizare pe sâni. Durata puțin peste o oră. Costul meniului a fost de 400. Notele sunt de 10 pe linie de data aceasta. De revenit. Poate chiar cu un ortac daca tot este nou in meniu.
  2. Alloha, vizitat zilele trecute. Locația a fost foarte civilizata si ușor de găsit. Fata este frumoasa, se poate și mai bine dacă dorește. Are ceva aparte îți dă senzația că o cunoști de mult și te face sa te simți bine în prezența ei. După igienizare am trecut în pat. Știe să se facă dorita se lipește de tine in mod plăcut. Te sărută senzual te face sa te simți ca și în prezența unei cunoștințe vechi. Acțiunea a fost cum îți poți dori și acceptă cam orice îți poftește inima. ON foarte bun, NP foarte bun cu implicare, AP foarte bun, cît te tine inima. Note de 9 dau pentru toate categoriile pentru că m-am simțit bine, evident se poate face totul și mai bine. Am sta cam 1 ora și a costat 400. De revenit daca mai vine în oraș.
  3. all.inn

    Anca 0725018396

    Cadou 150 pe acțiune.
  4. all.inn

    Anca 0725018396

    Am vizitat-o azi pe Anca pentru prima data, a fost o alegere buna. Locația: in Grădiște imediat după pasaj, la blocuri. Apartament și bloc ușor de găsit. Apartamentul in sine e vechi dar curat. Poate un apartament mai nou ar fi mai avantajos. Anca ma așteptat gata pregătită, fata e mai frumoasa decât in poze. Atitudine proclient și dezinvoltă. Încearcă să se facă pe plac și își dă interesul că lucrurile sa fie in regula și să te simți cît mai bine. Acțiunea a fost pe un meniu cu mai multe feluri, încălzire pe 69, acțiune pe mai multe poziții, finalizare din oral pe sâni. Totul a fost bine executat. De revenit Da. Cu siguranță la a doua întrevedere cred ca va fi și mai bine. Note: Locație 6. Prezentare 8. Acțiune 8/9.
  5. all.inn

    Alina 0721601274

    Alloha. Am vizitat pe Alina. Fata foarte misto, frumoasa si cu un aer de shtrengaritza cool de tot. Atitudine foarte pozitiva fata de mine. Locatia misto apartament curat si dotat cu tot ce e nevoie in blocurile de la adora park. Aspect nota 10. Prestatie 10 (ON, data viitoare incerc si mai multe) Nu am cerut rest de la 200 ron. De revenit Da daca mai sta in arad.
  6. all.inn

    Mia 0747858027

    Ola. Azi am avut noroc pentru că a răspuns la telefon, deși am mai incercat și în trecut. Stabilit locația și am purces spre dânsa. Locația în iosia ușor de găsit și cu locuri de parcare fara stres. Locația este una plăcută dar nu de lux undeva la nota 8 din 10 pentru că e curat și dotat cu ce ți-ai dori pentru astfel de activitate. Fiind prima dată la Mia mi-a plăcut că este din start o fire deschisă și prietenoasă. Fizicul îmi place este tipul slim dar frumos proporționată undeva la nota superior cu tatuaje care dau bine pe pielea ei. Este îngrijită și are o piele plăcută care te îndeamnă la nebunii. Am optat pentru varianta one single shows fiind prima data cu tichetul la 150. Baia este curată și dotată. Accidental s-a luat curentul dar e din cauza incompetenților care lucrează în zonă. După igienizare am avut privilegiul de a avea o conversație nud in pat care încet a alunecat într-un oral super spectaculos. Atât de spectaculos încât după o perioada de plăcere maxima s-a încheiat cu happy ending. Plătit la final tariful după igienizare și evident că e bine să ajungi unde vrei dar din păcate trebuie să și pleci. Scoringul: Locație 8 ON 10 Restul sper la o întâlnire viitoare dacă reușesc să îmi fac programare.
  7. Ziua bună se vede de dimineața. Azi am vizitat domnișoara din topic. Ușor de contactat și mai ușor de găsit locația pe lângă casa mov. Ajuns la locatie care este curată și îngrijită am trecut la duș care are tot ce trebuie. După igienizare trece pat și primesc un masaj de dimineața light dar bun de încălzire. Continuăm cu oral cu toate ingredientele plăcute. După o lucrare orală vine montarea protecție și o serie de poziții care trec prin toate fazele plăcute chiar de ambele părți (și ea...). Finalizarea a venitin una din poziții și a încheiat acțiunea care s-a dovedit benefică pentru o zi frumoasă de toamnă. Locația: 8-9 se poate și mai bine Corp frumos plăcut. ON: 9 ca e loc de mai mult NP: 8 pentru ca a fost de prima dată și nu am găsit chiar toate pozițiile. Taxă 200 ron De revenit.
  8. esti sigur ? pe incercate sau doar auzite ?
  9. fute ... fute .... da stie el la cine ... :
×
×
  • Creează nouă...