Sari la conținut

fxlx

VIP Member
  • Număr conținut

    2.075
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre fxlx

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    In your mouth with my dick
  • Interese
    I like to cum in your mouth, very passionate about :
    - cim
    - swallow
    - face fuck
    - deepthtroat
    - throat fuck

    I like only women :)

Vizitatori Recenți Profil

7.841 citiri profil

fxlx's Achievements

  1. La mine a fost cu ON = oral neprotejat. Îmi aminteam dacă era cu prezervativ. De la Renata Giulesti, nu am mai făcut OP.... ce timpuri mișto erau. Știu băieții :::) :: Doar testiculele au scăpat nealintate pt. ca nu obișnuiește Anya. O sa modific pe viitor recenziile cu dexul de pe forum. Dansul a fost doar altfel fata de cum sunt eu obișnuit. De departe ca recenzie negativa... pt ca o scriam fără probleme. Doar am lăsat destule in trecut pe grup.
  2. Mini greutate si înălțime. Corp drăguț ! După cum știți ca îmi plac fetele tatuate, am zis sa testez si topicul ei, pt ca e o “mini femeie “ Locația : 9 Zona Cantemir, exact cum a scris ea in anunțuri. Cam greu cu parcarea stradala. Va recomand sa parcați pe lângă un service auto ce se afla aproape. Baie este extrem de mica, abia te poți întoarce in ea fără sa ieși afara. Geluri de dus si prosop ok. Corp/fata : 8.5 A fost nemachiata când am vizitat o. Corp slim, tatuaje “nu am stat sa vad ce reprezinta x si y… erau undeva niște comentarii “. Epilata, fără mirosuri, piercing peste tot… as fi vrut sa fie machiata pt ca o avantajează. Oral : 7.5 Nu are vreo tehnica ceva, e făcut ca trebuie dar nimic de reținut. Aaaa.. “nu ling coaiele” aici mi a venit sa rad cu lacrimi. Finalizarea e corporala sau in prezervativ. Anilingus activa : Nu face Normal : 8 Încercat câteva poziții : dogy style, cow girl, the eagle… Totul a decurs fără probleme in a le încerca, dar parca nu e acolo cu tine. Nu exista deloc contact vizual. Se uita doar la penetrare! Un pic absenta - distanta! Isi revine imediat după ce se termina tot. Poate o fi mai timida de fel. Anal : Nu face Gfe/Atitudine : Nu se poate nota Bete de chibrit : 200 /1 bat scurt de chibrit De revenit/recomandat : dacă nu vrei si gfe, e ok.
  3. Bună! Poți confirma ce ai scris? 150 sex normal + 100 sex oral protejat?
  4. Prea multe negative! Ce se întâmplă dacă vine cineva doar pt sex oral cu finalizare orala? Nu ii faci pt ca nu ia o ora? 🙄
  5. Fiecare locație trebuie un pic ajustata na 😁! Cu placere 😘!
  6. Bună si enervanta asta mica! . Atenție! Posibil sa aibă PTF! Răsfoind asa n lene un pic grupul, observ ca "bestia mica" a revenit pe meleagurile noaste. PTF = power to fuck Programare făcută pe noul nr de watsapp si mers la bestia mica, daa’ drăgălașa! Locația : 9.5 Zona Izvor! Locația curata cu pat mare din fier forjat ca sa nu se rupă. Oglinda mare de tot in camera, muzica ambientala, inițial mi s a părut un pic de tot răcoare... dar apoi ne am încins. Baie curata, prosop curat si gel de dus fără probleme. As recomanda un set mic de păhărele pt apa de gura! Corp/fata :9. 5 Pauza asta i a prins bine. A slăbit si parca are un contur mult mai drăguț al corpului. Fesele nu mai bune de muscat, sânii sa i tot pupi, si de sfarcuri sa tragi asa încet de tot... Un zâmbet frumos si o privire de ti da erectie! Oral : 10 Hmmmm! Interesant ... acum ca parca își ghidează gura, gatul sa o ia mai adânc. Ciudat e ca ii reușește sex oralul pe lateral. Pe bune dacă înțeleg asta! S a pus între picioarele mele pt a alinta si sateliti cu limbi pe lung si lat, supt câte unul pe rand. Între picioare nu poate lua la fel de mult in gura ca n lateral. Interesant ca mișca si limba in timp ce ma sugea cu câteva zâmbete si priviri din când in când. Am lăsat o si pe ea la un face riding sa se bucure un pic, nu s chiar asa de rautacios ! Ii place sa se privească când te călărește in modul asta! Anilingus activa : Nu face Normal : 10 După atâta distracție prin 69 si altele a reținut ca întâi ea sa fie deasupra “women on top” si apoi îmi fac eu de cap. A urmat mica ajustare cu “micutul”, mici întrări si ieșiri scurte. Mi a plăcut ca s a umezit natural foarte bine si întrarea chiar dacă a fost strâmtă, a întrat frumos la căldurica. M au excitat si mai tare săruturile din pat, suptul de gat si privirea cu zâmbetul ala sexy. După un timp in care am lăsat o sa muncească si ea, am trecut in “dogy style “ unde s a ținut cu mâinile de cadru patului. Trecut prin “misionar “ cu unghii înfipte din partea ei in fesele mele si pe spate si tras de mine sa țin ritmul... soooo PTF are 😂😂😂 Finalizat in bratele ei si stat un pic asa la priviri! Anal : Nu face Gfe/Atitudine : 10 Este o femeie foarte ok, nu m am simțit niciodată grăbit, are o atitudine super ok. Vb frumos, razi cu ea, te face sa mai uiți de ale tale. Bete de chibrit : 200/1 bat scurt De revenit/recomandat : Clar un DA de la mine. Recomand pt lipsa fițe atâta timp cât si voi sunteți ok. Dacă mai e si un mic click, deja e chiar ce trebuie mai ales pe frigul asta. A dezghețat toată instalația la mine!
  7. Napalez - Francez sau ce naiba or fi, dar măcar o are mica! Aaa... offff... stai ca nu e ok 😂😂😂! Măcar asta te aduce la orgasm prin ras 😂😂😂!
  8. Bună, draga mea sportiva 😁! Îți doresc Paște Fericit alături de cei dragi ție! Sa ai parte de câteva zile liniștite in sânul familiei! Sa fie casa plina de oaspeți si de voie buna! Ps. De azi s a resetat contorul meu de păcate, ce trupul tău mi-l aduna 😁😈😋! HRISTOS A ÎNVIAT!”
  9. Bună, micuța simpatica 😁! Îți doresc Paște Fericit alături de cei dragi ție! Sa fie voie buna, liniște sufleteasca si un pahar de vin rosu demisec 😁! Ps. Am rămas dator cu recenzia, o scriu ca si final de retragere a ta. Ma bucur ca ne am intersectat de câteva ori... nici acum nu am reușit sa vad bine culoarea ochilor! HRISTOS A ÎNVIAT!”
  10. Bună! Chiar dacă nu ne potrivim cu programul, tot nu am uitat de tine! Îți doresc Paște Fericit alături de cei dragi ție! Sa ai o masa plina de bucate alese si de un vin pe gustul tău, totul asezonat de oamenii dragii ție! HRISTOS A ÎNVIAT!”
  11. French kiss ul e mult prea intim pt a putea fi oferit pe bani sau fara click măcar! Cred ca e singurul lucru pe care eu nu l as putea plăti vreodată ! Veci ce faci dacă săruți sub 10 minute?... ai supărat lumea de pe forum. Ps. Eu dau energizantul și tu clătita? Suna porn dar eu ma gândeam la desert 😁😁
  12. Musti tu asa frumusețe de ***? 🥺🥺🥺 Mare atenție sa nu ma exciți mai tare 🤣
×
×
  • Creează nouă...