Sari la conținut

scoutish

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre scoutish

  • Dată Naștere 12.02.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Suceava

scoutish's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Stiu, totusi nu mi se pare corecta atitudinea de superstar a lui colericul, de aici am si pornit. Nu faceti recenzii? Ete pula, atunci nu fac nici eu, sa vedeti ce teapa va luati. Adica ce, daca ala nu face nu faci nici tu. Da ce ma, avem 2 ani, ne luam jucariile si plecam acasa? Voi inca nu intelegeti ce am spus. Nu am spus nu recenziilor, am spus nu obligatiei ca toti ce merg sa lase o recenzie. Pai de ce, doar pentru ca tu faci una? Hai sictir, daca vreau las, daca nu, nu-i problema ta.
  2. :)) Oo, te-ai suparat. Scuze baieti, o sa va luati teapa de acum din cauza mea :))
  3. Stai asa sa fim pe aceeasi lungime de unda, bani aruncati pe recenzii? Pai tu te duci sa futi de placere ori pentru a face recenzii? Recenzia are un singur scop, pentru a ajuta acei "paraziti". Nu scrii amintiri din copilarie si asta nu e blog personal. Vrei sa te lauzi si sa spui la lume cum a fost, foarte bine, dar nu cere altuia sa faca acelasi lucru. Adica ca ce chestie? Du unde si pana unde obligatia ca toata lumea sa scrie o recenzie? Doar pentru ca ai scris tu una? Da cine esti ma?! Continuand prima fraza, daca te duci la escorte DOAR pentru a scrie recenzii e fix problema ta. Si nu avea asteptari de la altii sa faca acelasi lucru. Se duc la ele pentru un singur lucru, si crede-ma ca nu e pentru a scrie recenzii. Daca vor sa-si impartaseasca experienta bine, daca vor sa spuna doar 'se merita baieti' iar bine, daca nu vrea sa spuna nimic iar bine, e fix problema lui. Dupa cum spuneam, nu are nicio obligatie morala ori altfel.
  4. Cred ca trebuie sa mai cauti in dex ce inseamna recenzie. Tocmai pentru asta scrii o recenzie, sa spui altora cum a fost pentru ai ajuta, sa mearga ori nu. Multe fite si figuri dom'le, suntem vedete.. Bucura-te, ori bucurati-va ca recenziile voastre, a astora ce scrieti, ajuta si nimeni nu simte nevoia sa vina cu o completare tocmai pentru ca ce ati scris reflecta realitatea
  5. Pacat :/ Poate te intorci pana duminica viitoare, doar pana atunci voi fii in SV si chiar as vrea sa-ti fac o vizita. Numai bine :)
  6. Tu nu esti in stare sa vorbesti fara sa jignesti? Ori esti limitat si atat te duce capul? Asteptam sa raspunda ea, nu orice terchea berchea de pe forum, pana acum nu vad sa fi spus ceva clar nu mai e in oras. Seara faina sa ai.
  7. Tu nu esti in stare sa vorbesti fara sa jignesti? Ori esti limitat si atat te duce capul? Asteptam sa raspunda ea, nu orice terchea berchea de pe forum, pana acum nu vad sa fi spus ceva clar nu mai e in oras. Seara faina sa ai.
  8. Alice mai esti prin SV? Cat mai stai? As vrea sa-ti fac si eu o vizita saptamana ce vine. Multam :)
  9. Stau 3 saptamani in Suceava si as vrea o lista cu ce se gaseste prin oras. As cauta pe publi24 dar nu stiu care e real si care nu. Ma poate ajuta cineva? Macar 2-3 fete(daca se gasesc) cu numar de telefon si sun eu dupa. Macar o confirmare ca fetele de pe publi24 sunt reale si caut eu de acolo. Si 2, mai exista salonul ala din obcini? Daca da, presteaza si sex fetele sau ca si pana acum? Scuze pentru topicul nou dar sa cauti aici e un cosmar. Nu stii la ce sa te uiti, care e real si care nu..
  10. scoutish

    Ceva nou?

    Baieti, ceva fete prin suceava? Sunt pentru cateva zile aici si nu stiu ce si unde sa caut. Ma intereseaza mai mult un 69 cu o fata curata decat un sex nebun. Multam
  11. scoutish

    nimic?!?

    Ma baieti stie cineva ceva in Suceava? Pe bune, tot ce poti gasi aici e un masaj in obcini? Un numar de telefon careva? O poza? O locatie? Orice
×
×
  • Creează nouă...