Sari la conținut

leonidass

VIP Member
  • Număr conținut

    1.721
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre leonidass

  • Dată Naștere 15.10.1979

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Unde vrea p _ _ a mea!
  • Interese
    Ascunse si bine definite!

Vizitatori Recenți Profil

6.474 citiri profil

leonidass's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-570

Reputație

1

Community Answers

  1. Petrecerea Irinei a fost o vrajeala ieftina.
  2. Cu Eladey(20) s-a intalnit cineva? Pare interesanta tipa. Activeaza pe Buzau din cate observ.
  3. Unde sa iti dea msj? Tu nu ai PM! Posteaza-le nr de telefon aici sa poata fi contactati. Ecentual da mai multe deralii.
  4. Cine castiga? "Generatia noua" sau babalacii?
  5. Te "vazui" zilele trecute! Esti la fel de skinny😂
  6. Scuze! Oricum nu o sa-i mai raspund acestui dereglat obsedat.
  7. Marsh ma la cacat! Labar santajist de fete! Daca insisti o sa vb cu baietii sa puna mesajele pe care le dai lor in PM, aici, dar si pe mail, de pe diferite conturi cu acelasi IP si locatie de logare, prostule😂. Deja incep sa aflu destule chestii interesante. Vrei sa fie publice ca sa se vada cu ce te ocupi? Are dreptate Mihaitgv. Ai santajat vre-o 3-4 fete pana acum. Mesajele exista si sunt pastrate din ce am vazut. Daca vrei hai sa o futem pe aia care o santajezi acum (Oxana) si sa vedem care isi da drumul in 3 minute,😂 daca te tine😂. Cu mine ia placut maxim si daca ma enervezi, dupa cum ti-am spus si pe celalat cont, o sa o fut de cate ori vre-a pula mea. Su-ge-a-mi-ai pula de prost. Daca vrei pot sa fac o anonima la politie cu mesajele tale cu care santajezi fetele, fraiere. Dar din cate am auzit ar fi deja un dosar in lucru. Boule, nu le mai cere banii inapoi cu dobanda ca asta e camatarie si "merge bine" cu santajul pe care il faci fetelor. E cu executare. Cat de prost sa fii sa lucrezi la "Dedeman" si pe deasupra esti si vai de pula ta, imbracat de la sh. Sa mai zambesti si tu cand ti-se fac poze in fata blocului😜, fraiere😂 PS1: esti asa de prost incat folosesti si numarul tau de abonament pe langa celelalte2😂 PS2: ai 3 conturi de cacat zile tu sa nu le fac eu publice. PS3: eu ultimul avertisment pe care ti-l dau daca nu incetezi sa imi ceri detalii despre cum am fututo pe Oxana. Cu multi sa futut cum au vrut baietii. A fost si la ei in oras, numai tu esti un labagiu care intrebi ce servicii a oferit tipa ca sa o santajezi. Ce prost esti. Bine iti face ca nu vrea si cu tine. PROSTULE!😂
  8. Cred ca stiu cine este! Imi scrie in PM despre o tipa. Daca vrei vb in PM despre subiect. Poate ma lamuresc si eu despre ce este vorba, daca stii mai multe.
  9. Nustiu care este problema ta! Te-am futut si nu am platit sau despre ce este vorba? Cred ca esti intr-o eroare! PS: vorbesc ce vreau si cu cine vreau! Nu exista nici o tipa hartuita de mine. Cred ca ma confunzi!
  10. Se numeste cucklod! Asta cauti probabil fara sa stii.
  11. Sunt destui dar nu numai in Oradea!
  12. O sa iti las in PM 2 nr de tel pentru a o contacta. Sper sa mai fie valabile. Nu am mai intrat de ceva vreme pe aici si acum am citit mesajul tau. Am mai dat detalii despre ea la cativa useri in PM, la timpul respectiv. Nu mai stiu daca si cu tine am vorbit. Momentan am peste 100 de mesaje in casuta si nu am timpul aferent sa le raspund la toate. Mesajele interesante au prioritate mai ales daca ofera nr de telefon pentru tipe care nu sunt escorte la schimb. Peseu: tu imi scrii in PM de pe un alt cont?
  13. Amada e prajita!😂😂....azi😂😂
×
×
  • Creează nouă...