Sari la conținut

reverend

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre reverend

  • Dată Naștere 01.01.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

reverend's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

19

Reputație

  1. Sunt de parere ca drumul spre pierzanie omul singur ar trebui sa il faca, daca e de buna voie, nu de pe urma unor netrebnici cazuti in ale malahiei, deci nu ma simt vinovat c-am blocat eu ceva. Iar enoriase dintr-acestea mai sunt cu prisosinta, nu se va simti lipsa uneia, fi fara grija. ;)
  2. Am incercat așa, într-un târziu m-am ales cu posturile incriminatoare șterse și cu topicul blocat. E tot acolo, e tot vizibil, da' măcar nu pot tâmpiții ăia să mai insiste. Mulțumesc. Mnoah, domnu' Boromir, mulțam de încurajare, aparent s-a putut numai să-l blocheze. O să alunece in urmă și aia e, tempus edax rerum etc. etc.
  3. Baroane, da' nu ți-ai luat pastilele de cateva zile bune. Ești atât de darnic cu prostiile alea stafidite, că zici că vindeci lumea de cancer cu ele. Adună-te, monșer, că poate-ți dă Domnu' vreo pereche-n frunte dacă tot pomenești de ele atât de des.
  4. Aparent niste binevoitori insista in prostie. Cu atat mai mult e o situație de rahat, cu cat anuntul de la care a plecat toată tărășenia nici nu mai e valabil (după ce am vorbit cu fata, mi-a confirmat că nu intenționează să revină). Oare s-ar putea face cumva să se șteargă topicul în sine?
  5. Si s-a rezolvat pe moment. Mulțumesc. Prompt, eficient, complet. 5/5. Doamne-ajută.
  6. Multumesc, ratasem cumva linkul ala. Hai sa vedem ce se intampla de-aici. <serios> Pai si daca "fuge peste hotare", nu mai are pe nime aici care sa poata sa afle si chestia asta sa conteze? De exemplu, daca eu aș zice aici într-un post random ca pe mata te cheama Boromir, tu ai fugi din țară, știind că ar putea să afle sau doamna Boromir, sau Boromirii seniori, sau micii Boromir(-uți? plm, nu ma pricep la asta prea bine) cam câți dan ai la centura neagră de consumator de puță comercială? Adică și fetele astea vor să separe viața profesională de cea privată până la urmă, că nimănui nu-i place să ia dosare de la birou acas', să fim serioși. </serios> Si trebe sa iegziste, ce drac', suntem in Romania aici?!
  7. Sefu' la femei, si vrea sa ii ia un barbat "cuaiele" in gura. Nu joc in echipa aia, oricat as fi de flatat de invitatie. Acu' lasa topicu' asta, ca sunt lucruri de oameni mari de discutat aici.
  8. mhm, unii au cap numa' pentru ca daca ar fi avut urechile direct pe gat aratau nasol.
  9. Se dă următorul scenariu. Tipa asta de care vorbesc publică un anunț pe publi, cu poze în care nu i se vede fața, pentru că nu vrea să fie recunoscută, din toate motivele pe care ti le poti imagina. La un moment dat, ajunge aici intr-un thread, cu întrebări, răspunsuri etc. Buuuuun. Și topicu' se dă la fund, pentru că tipa nu prea are treaba cu anuntul ala de multa vreme, pana cand un gigel se gaseste sa intrebe de ea. Si aici intra in scena gigel2, care, mânat de te miri ce impuls altruistic prost canalizat, sau de retard cronic, sau cine stie ce altceva, recunoaste fătuca după niște detalii din poză și îi face public numele real. Întrebare: Ce poate să facă ea pentru a-și proteja intimitatea și siguranța? Cum ar putea să contacteze adminul forumului sau vreun moderator, dat fiind faptul că și dacă își face cont aici, n-are mesagerie privată?
  10. reverend

    Pozee

    Cozonac, fiule, voiam s-o ajut total dezinteresat pe această tânără, ca un bun creștin. Căci nu redă Matei cuvântul lui Cristi astfel: "Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide"? Sau "cereți și vi se va afla"? Sau "căutați, și vi se va bate"? Cert e doar ca iar mi-a inlocuit diaconu' cu lucruri necurate tămâia din cădelniță și nu îmi dau seama dacă dau din Scripturi sau din Marx. Dar stai liniștit, Cozonac (ce nume potrivit perioadei.. îl știi pe Drob?), azi am sunat la ispititoarea de mai sus doar ca să-i dau posibilitatea să vă ia mințile și mai tare. Dar sunt tentat de ideea cu patrafirul, dacă ar fi să mă iau (și) după voce. Domnul cu tine, fiule.
  11. reverend

    Pozee

    Alexa, ai un numar de telefon? :snap
  12. Pentru orice nelamuriri sexual-teologice va stau la dispozitie. De asemenea, pentru nunti, botezuri, exorcisme, cumetrii si instalari de windows.
  13. Pacatul lui Onan, fiule, a fost coitus interruptus. Ramanandu-i grea mostenire de la fratele sau, vaduva acestuia, în loc sa propaseasca semintia fratelui sau cand intra la ea, varsa samanta pe glie si asta l-a facut urat in fata Domnului. Cat despre malahie (sau labă, cum i se mai spune in popor, draga Sergiu), grav pacat este, plus ca iti creste păr inestetic în palmă, scade acuitatea vizuală, te face să votezi cu PSD, duce la ejaculare precoce si alte scârbăvnicii care mai de care mai nefericite. Dar, dragii mei, daca nu am păcătui cu toti, Domnul întru nimic n-ar fi avut pentru ce sa trimeata pe Fiul lui, căci n-ar fi avut pentru ce se jertfi, și n-ar fi avut ce păcate să șteargă. Vedeți deci că păcatul face parte din planul divin. Futeți deci, în cur dacă se poate (sodomia dublează punctele, cam ca pătratele roșu deschis de la scrabble), în gură (căci ce-ar fi viața fără un facefuck cu gâlgâieli, nu-i așa?), ca să dați mai ales acum, în prag de sfântă sărbătoare, Mântuitorului un motiv să vă salveze, ce cîcat. Domnul cu voi, fiilor.
  14. daca-mi permiti o incercare de traducere aproximativa din engleza, suna ca si cum ar fi "starea de a fi butuc". sau e pur si simplu ce se intampla cand tastezi inainte sa fii complet alfabetizat.
  15. Cam tarziu daca moare mă-ta mare acu', băbăiatule, cam târziu, numa' zic.
×
×
  • Creează nouă...