Sari la conținut

beni1988

Serious Contributor
  • Număr conținut

    387
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre beni1988

  • Dată Naștere 09.07.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Deva

Vizitatori Recenți Profil

4.272 citiri profil

beni1988's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

364

Reputație

  1. Nici nu ma indoiam 🤭. Am vrut sa merg azi, prima data am vrut sa fac programare dar datorita faptului ca nu stiam cum termin cu treaba prin Deva am zis sa nu fac programare si sa nu o respect (ca nu-mi sta in fire asa ceva). Mi-a spus sa ii scriu cand termin cu treaba si sa vad daca e libera. Zis si facut, i-am scris, mi-a zis ca e libera apoi dupa ce mi-a comunicat adresa i-am spus ca in cam 15 minute sunt acolo (ca asa imi spunea GPS-ul). Am ajuns la locatie, abea am gasit un loc de parcare ca era full in zona si dupa 15-16 minute cand i-am scris ca am ajuns in zona..."surpriza" cica a zis ca mai trebuie sa o astept putin ca o venit proprietarul dupa chirie (si ce o mai fi avut el de facut) 🤭. Asa ca la aceasta stire am facut cale intoarsa si dus am fost. Am incercat 🤭,n-a fost sa fie 🤷‍♂️. Mai incerc eu si la alta masa 😁.
  2. @grozav11111 pana m-am trezit eu, vad ca deja e pe alte meleaguri 😅
  3. Revin si eu dupa ce baga analul in meniul ca sa ii simt iara fundetul ala strampt al ei 😏.
  4. Interesanta ipoteza insa...oare de ce ? dupa ce si-a facut un renumite in domeniu...? acuma putin timp am observat si eu ca si-a sters contul.
  5. Am fost si eu la ea de cateva ori acuma cativa ani buni 😁, chiar mi-a placut serviciile oferite la pretul respectiv. Insa in ultima perioada (de ceva timp) nu mi-a mai raspuns nici mie 🙂. Bine, adevarul este si ca nu mai am acelasi nr de telefon cu care probabil il avea ea salvat si fiind un nr nou de telefon cand am incercat sa sun si sa ii dau mesaje probabil a considerat ca e cineva nou si nu am primit nici in raspuns inapoi, dar...asta e 🤷‍♂️.
  6. Pai ai incercat sa ieie legatura cu ea 😁 ? Era in Deva de ceva timp...eu deja am fost de 2-3 ori la ea si era vorba ca mai sta pana in data de 15 luna aceasta.
  7. Eu ma indoiesc ca vre-o poza din anunt e al ei, dar in alta ordine de idei, nu e genu de fata la care sa te trezesti cu probleme. Tipa ii ce trebuie, face treaba buna si nici nu trebuie sa te sperii ca dai de vre-o tipa naspa. Probabil doar vrea sa isi ascunda identitatea (chiar daca asta nu inseamna sau ii da dreptul, ca trebuie sa te dai drept altcineva...si ma refer la poza cu fata)
  8. Da...n-am stiut asta 🤔, intre timp click bait tu ză pawăr 🏆
  9. Deci in concluzie, nu e chiar "GRATIS" precum suna...
  10. Multumim colegu. Numa bine acuma stim sa nu ne luam si noi teapa aiurea. De apreciat ca ne-ai avertizat.🤙
  11. Am avut si eu placerea sa o revizitez astazi, de data asta fara a mai fi pe fuga. Am avut placerea sa iau de data aceasta o ora, alaturi de ea, in care a fost o ora foarte bine investita 😁. Nici nu mai are rost sa ma apuc sa mai povestesc tot ceea ce s-a intamplat ca deja stim despre cine vorbim si cu cine povestim. Clara nu mai are nevoie de introducere 🙂, pe langa ce am experimentat dățile trecute, nu am putut decat sa experimentez mai mult si...mai intens daca as putea spune asa 😅. Clar am sa revin cu cea mai mare placere la ea. P.S. si da...colegu de mai sus are dreptate, are o pasarica foarte strampta 😁. Iar pentru veterani, usor usor deja ajunge la nivelul lui Carla, insa pe ea inca o prindem "libera", deocamdata 🙊.
  12. Aceeasi fata prietenoasa si amabila ca si data trecuta 😁. Hai ca a trecut ceva timp de cand nu am mai apucat sa ajung la ea (mai ales ca mai tot timpu sunt pe fuga de parca maine ar veni sfarsitu lumii 🤦‍♂️) insa ieri am avut marea placere sa reusesc sa prind un loc la ea chiar inainte de a pleca. N-am sa mai tin un discurs foarte lung insa experienta de gf a ramas aceeasi, la cote maxime insa ce am gasit placut surprins la ea e oralul la care, daca data trecuta am acordat 7.5 de data aceasta v-a trebui sa acord un 8.5 - 9. De data asta a papat-o mai adanc (nu pe toata desi nu mai era chiar foarte mult) si a fost o senzatie mult mai placuta fata de data trecuta. Desi venisem pentru punctul forte, adica anal, la ea zici ca procedeul merge invers. Guriile rele ar zice ca dupa ce incepi sa practici ar trebui sa devii mai "larga", ei bine ea zici ca o devenit virgina 😅😅, asa de strampta a fost, de efectiv n-am putut penetra. Ea chiar a vrut ba chiar o stat si o incercat dar pur si simplu funduletul ei era prea strampt pt magaoaia mea 😅. Dar asta e....am trecut la normal unde si acolo a fost destul de strampta incat sa finalizez treaba 😁, mai ales dupa ce a luat pozitia de caprita si avea o priveliste de milioane.... Deci una peste alta, daca sunteti mai ales amatori de fete mai slabute, clar nu e de ratat. Chiar ma bucur ca am apucat sa prin un loc la ea chiar inainte sa plece ca dupa aceea...cine stie cand o mai prindeam. Face toti banii. Super fata :).
  13. OK...cam tarziu din pacate dar am zis ca mai bine si asa decat deloc. In ultima perioada zici ca au cam intrat zilele in sac, chiar si acuma sunt putin pe graba si n-am sa pot sa ma destind prin recenzie cum mi-as dori eu insa, am revizitat domnita, in aceeasi locatie asa dar...nu am sa mai intru foarte mult in detalii deoarece in mare parte am spus ce era de spus data trecuta, ce pot sa spun de data asta este ceea ce am vazut eu diferit fata de data trecuta si anume: pe langa ea care era bine dispusa si cu zambetul pe buze de data aceasta la baie am primit prosop curat (intamplator am vazut ca mai erau inca 2 curate pe langa acela 😁), cat despre apa de gura din cate am inteles nu are deoarece, daca am inteles eu bine, nu face FK, nu se saruta pe buze, ce-i drept si baie e cam micuta (nu stiu daca asta e o scuza sau nu, aia trageti voi concluzii) asa dar... asta e motivul, nu sunt fan asa dar pentru mine imi e indiferent. Ei bine cat despre actiune am decis sa raman 1 ora cu 2 numere ca sa pot sa profit de actiune cat mai mult 🙂, la oral am observat ca pe langa suptul cu pasiune a incercat si cateva tentative de deep unde sincer as da un usor plus 😁, nu a fost păpată toata dar a incercat. Iar la pozitia caprita a chiar intrebat daca e ok pentru mine daca poate sa puna mana pe la oute fiind un feeling foarte interesant in timpul actiunii, ca sa nu mai vorbim ca m-a lasat sa imi fac de cap in ce pozitie am vrut si in ce gaura am vrut 😋. Una peste alta in concluzie, eu am observat, sigur a citit recenziile si unde a observat ca se poate inbunatatii serviciile a facut-o. Nice, mie unu personal mi-a placut ceea ce am vazut, asa dar nu pot oferi decat un plus. Eu unu personal categoric am sa mai revizitez domnita pentru ca ofera o calitate destul de buna la pretul cerut. Asa dar...pe data aviatoare.
×
×
  • Creează nouă...