Sari la conținut

[email protected]

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre [email protected]

  • Dată Naștere 01.02.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

[email protected]'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Dl Geo: pare dubios ce m-a intrebi, ce vrei sa futi matroana? Sau nu îți place sa ai competiție! Ce importantă are ca e cuib sau nu? Tu futi târfe, indiferent unde sunt sau cauți altceva!
  2. Salut! Locația: cum ieși de la metrou la 1 Decembrie 1918, pe partea cu piata, traversezi zebra spre Nicolae Grigorescu , stația de metrou, exact blocul după trecere la o scara locuiește! Nu vreau sa dau mai multe, nu cred ca e normal ! Din câte am văzut, fata nu e de etnie, e românca, și cred ca mai este o colega, având încă o camera in apat! De respectiva știu ca ne-a sesizat asupra timpului scurs! Vezi recenzia! Ms! Precizez încă o data, părerea e strict personală! Nu am prea multe postări Pt ca nu am considerat necesar !
  3. Nu e roșcata, mai bine bruneta, are un cur mișto, corp slim, se vede ca a slăbit, îngrijită, la vârsta pare de 25, dar nu as fi așa sigur, cei drept nu se intimidează, și asta e un atuu, depinde in ce stare e!
  4. Nu as crede ca e un cuib, cred ca mai lucrează cineva! Matroana încasează banii. Primul bloc pe partea cu piața in direcția Salajan, simplu de ajuns!
  5. Salut! Fusei azi pe la domnișoara, sun și ma programez peste o ora. Ajuns la Trapezului sun, raspunde și îmi indica locația, primul bloc după metrou spre salajan! Ajung in locație, impresie plăcută la prima vedere, pe tocuri, zâmbește și ma invita. Văd un câine lup și începe sa latre, mai era o camera lângă a ei. Intru in camera, vrând sa ma duc la dus, ma întreba ca nu trebuie neaparat dacă îmi făcui înainte și sincer așa era, mai ales ca am ajuns repede nu era neaparat nevoie, dar trebuia... sincer cred ca se poate face dacă insisti, poate depinde și de client, nu știu cum il vede! Ma speriai puțin de câine, ma gândeam ca e cineva care o dirijează! Ma dezbrăcai ii dau 100 RON se duce și ii duce matroanei, după care începem. Eu ma gândeam la o finalizare! Începe cu oralul și da...și așa trecu o ora, eu fiind după o lunga perioada lăsat de o parte, a fost msi greu! Îmi explica dacă finalizez in gura mai dau 50 RON ! Ok! Cât despre oral pt ca atât am putut, eu fiind mai greu de fel...normalul l-am lăsat pe data viitoare, având in vedere ca știe fata nu excelent dar se pricepe! Am finalizat juma, juma, nu era musai in gura, deci nu am vrut. Despre ea la cum arată pot zice sa are sâni mișto, mici, moi, mie mi-a plăcut, fund mișto, păsărica îngrijită! Frumușică la fata, drăguța, arată ca in poze! Ce ma deranjat in timpul partidei, mai latră câinii, mai suna care cineva la sonerie, vecinul cu bormașina, dar nu a fost așa de rău! De timp, pot zice ca nu ma grăbit deloc, la final ciocanind la USA doamna care anunța, eu eram pe sfârșite... Decartez 200 RON, având in vedere ca an stat o ora! Acum sa dau note! Implicare: 10 , sincer sa implicat foarte mult, chiar am rămas surprins, având in vedere antecedente, de aia și am ales sa fac recenzia pt ca merita și e de apreciat! Locație: 7, se poate mai bine, dar pt mine nu a fost un deranj așa mare! Oralul: 9, se poate mai mult, dar e drumul cel bun! Cu siguranța și normalul o sa fie fain..dar pt data viitoare Fizic: 10, având in vedere raportul calitate/preț In final, pot zice ca o recomand, eu o sa revin, mi-a plăcut fata, e super Ok! Calitate/preț/implicare e de nota 10!
  6. salut, Am fost la Anca, am sunat , m-a programat imediat in 20 min, f sociabila la tel, stie cum sa-si atraga clientii. Ajuns la locatie, Altex Obor, m-a intampinat f zambitoare, binedispusa, cu tocuri, f aranjata. Am facut dus, si am inceput cu un masaj, sincer si acum ma dor fesele, f amabila, receptiva, si continuand cu un oral, very deep, chiar se pricepe si se implica. Arata destul de ok, in primul rand ambianta a fost incantatoare si cred ca oricine vrea sa faca sex cu cineva care intretine atmosfera. Am finalizat in gura ei, tin sa precizez ca nu m-am abtinut, nici nu am putut. Sanii sunt ok, are carne pe ea, se implica destul de mult. Raport calitate/pret destul de ok. Locatie: 10, zona destul de ok, curat Implicare: 9, zambitoare dar pe fuga Oral: 10 Normal: 9 ServiciiL: 10 De recomandat, cu sinceritate, tin sa remarc ca tot ce am spus este parerea mea.
×
×
  • Creează nouă...