Sari la conținut

chris_75

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre chris_75

  • Dată Naștere 13.07.1975

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    BUCURESTI

chris_75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

92

Reputație

  1. Buna, am fost si eu la domnisoara. Locatia - bloc nou langa Palas pe Sesan. Apartament de doua camera sa zicem OK. Baie nu am vizitat-o ca veneam din dus. Am stabilit programare prin telefon respectata de ambele parti. Aspect: inaltime cam 167-170, m-a asteptat pe niste tocuri imense..Prea strident machiata Arata bine la corp normal spre slim. Nu si-a dat sutienul jos deloc, ceea ce nu mi-a placut, dar nici eu nu i-am cerut sa o faca. Fundul bun de luat la lucru. Cineva a zis ca este pisicoasa..mie mi s-a parut prefacuta. A invatat cateva mici chestia de a vorbi asa mai grav ca in sala de operatie, dar mie nu mi-a placut. In plus cand o iei capra are acelasi text probabil: Da-mi tare!..Si cam atat..are o atitudine care se vrea afectata. Oralul neprotejat mi s-a parut slabut si mult prea scurt. Nu cred ca a durat un minut, nici nu se sculase bine si hop..mi-a si spus prezervativul fara macar sa intrebe. Am ales un numar..amenda 150 ron. Am pomapat asa cum a zis ea tare si am terminat in balonas in pozitii capritei.. Domnisoara fizic: 8.5 spre 9 la chip 8 pentru ca mi s-a parut vulgar si strident machiata ON - 7 NP - 8.5
  2. Salut, o stiu pe Diana cam de un an, timp in care cred ca am fost de 12 ori la ea. Eu nu merg des la fete si am cautat sa imi gasesc pe cineva la care sa merg si sa fie totul ok. Pentru mine Diana a fost alegerea buna. Fata e frumusica, eu stau mereu putin de vorba cu ea inainte si dupa... ma simt ca si cum m-as intalni cu o colega sau vecina :-) Are niste sani foarte frumosi, la fata e draguta (depinde si de gusturi, dar in nici un caz nu are cum sa fie urata!) este mereu curata si daca te porti frumos cu ea iti raspunde cu aceeasi moneda. Pentru mine nu a contat cum spun unii raportul calitate/pret ci prestatia si atitudinea pe care o are. Din toate punctele de vedere cred ca este o tipa peste media a ceea se afla aici pe forum. Cred ca raspunde mai usor la apelurile/mesajele celor pe care deja-i cunoaste.
  3. Daca abia l-ai postat, nu trebuia pus aici la "testate", trebuie sa fie la rubrica de Orientare/ Intrebari si raspunsuri.
  4. Aceasta tepara are pe publi24 vreo 3 anunturi dar cu acelasi numar de telefon. Pozele sunt false si nu au nici o legatura cu titular. In locatia de pe strada Costache Negri este de fapt o cioara Trista de vreo 22 de ani cu niste tate lasate. cere 150 numarul 250 ora. Este nasoala, e de evitat. La telefon dupa insistente a spus ca e adevarat ca nu sunt pozele ei, dar sunt foarte aproape de cum arata ea. Nu are nici o treaba..diferentela este totala. Evitati-o!
  5. chris_75

    0741531257

    Mari sanse sa fie teapa..pozele sunt sigur ale Roxanei din Pitesti..am fost eu la ea..nu cred sa se fii mutat in Iasi, si vad ca numarul de telefon e altul decat cel pe care il stiu..fata din Pitesti are topicul numit "Super tzatze"..
  6. Azi am fost a doua oara la aceasta fata tare vesela si frumusica. Locatie: sf. Vineri baie cu geluri, aoartament dragut Diana- draguta la fata, zambet frumos, sani mari si tari, fundulet obraznic, cam 165 cm. Un numar inceput cu oral neprotaja..apoi trecut la caprita Merita fata 100 ron
  7. chris_75

    blonda siliconata

    Am fost azi la aceasta domna. Am stabilit intalnirea cu o zi inainte, la inceput prin sms, apoi confirmata telefonic. Locatia: hotel in centru Am respectat proframarea amandoi. Am stat la socializare apoi am trecut la actiune. Dus facusem inainte, am facut doar dupa. Geluri de dus erau, dar conditiile nu sunt tocami buna la acest hotel. Oral neprotejat, bun, I-am spus ca eu vreau mai hard si mai alert. S-a trezit soldatelul si am trecut la caprita. Apoi ea pe burta si am finalizat asa in balonas. Doamna isi arata varsta, dar e ok. Este siliconata, cu silicoane medii. Geme in timpul actiunii si te excita. Atitudine foarte ok, eu am stat de vorba cu ea inainte, si cred ca la in anumit moment uitasem amandoi de ce am venit. In final, o intalnire buna. Fata: aspect comun Corp: ok, Oral Np: pe gustul meu Normal prot: se misca face 8-uri Am sta o ora: 250 ron
  8. Azi am fost la Diana prima data. Programare fara probleme pe sms cu o zi inainte, respectata. Locatia se stie, ok am primit prosop curat, gel de dus. Fata draguta, zambitoare, draguta ka fata. Corp cu forme, vreo 3-4 gk in plus..mi-a zis ca e la dieta. Are un zambet frumos. Sanii mi s-au parut dementiali. Fund frumos, bombat. Am inceput sa ma joc cu sanii, apoi a inceput un oral nep. pe gustul meu..mai hard si mai energic. Am pus prezervativ si trecut la caprita unde am finalizat. Am optat ca de obicei pentru o ora 200 ron. De revenit, sigur da, mi-a placut fata.
  9. Azi am fost prima data la Andra. Programarea am facut-o de ieri la o ora tarzie pe sms. Am confirmat ca voi veni cu o ora inainte de timpul stabilit. Am respectat amandoi programarea si ora. Locatia ok intr-un bloc vechi, da apartamentul arata bine. Am decis din prima sa stau o ora, deoarece asa fac mereu, mai ales cand merg la cineva nou pentru mine. Andra nu e pe gustul meu din punc de vedere fizic, eu prefer genul slim, dar am decis sa merg la ea, pentru ca in ultimele doua dati am ales exact ce imi place cel mai mult si am plecat nerezolvat. Asa ca am decis sa incerc si o "profesionista". Am primit suc, am socializat la niste tigari, e o fata directa cu niste ochi albastri frumosi. Desi veneam direct din dus, m-am dus totusi la o usoara igienizare, mai ales ca acum afara e cam cald. M-am gandit la un oral cu finalizare orala, dar ea a zis ca se vedem cu decurge treaba. Supt cu simt de raspundere, priviri in ochi si multa saliva. Mai multe reprize de DT. A reusit sa mi-o inghita pe toata de vreo 4 ori. I-am spus inainte ca mie imi place oralul mai hard; la inceput a luat-o mai lent, dar apoi s-a pus serios pe treaba. Cred ca in cam 5 minute de cand a inceput mi-am dat drumul, eu nu sunt genul sa ma abtin, mai ales ca in acel moment nu doream si altceva. Apoi am mai socializat la o tigara, si am plecat. Am sta o ora si cadoul a fost 250 ron (200 ora+50 pentru CIM). Ce sa zic ca si concluzie, pentru mine e de notat pentru in oral bun, umed si forte. Si este foarte corecta si punctuala, organizata, tine mult la programari si respectarea orei, ceea ce pentru mine un plus. Mi-a facut placere sa o intalnesc, dar eu sunt in cautarea unei fete minione, slim si sociabila,care sa o suga bine.
  10. Buna, fetelor. Cine este disponibila duminica aceasta pe 4 iunie incepand cu ora 15? Merci
  11. Azi am vizitat-o pe Maria pentru prima data. Programare prin sms cu o zi inainte. Reconfirmare cand am plecat din Bucuresti tot prin sms. Am respectat ambii termenul intalnirii. Locatia: garsoniera asa si asa..dar pentru scopul intalnirii merge. Facut dus, primit prosop curat. Maria, o fata draguta, corp frumos slim. Sani frumosi, fund micut, dar bun. Am optat pentru o ora. Am stat intai de vorba si am fumat...mie asa imi place prima data cand merg Apoi am inceput cu in oral nep. asa cum imi place mie, mai hard. Mi-a sculat-o cam cel mai perede din toate escortele de pana acum, asa incat apoi am profitat si am trecut la normal, pe la spate caprita. Asa am finalizat. Fundul bun de pompat. Este o fata care merita vizitata, pentru ca arata bine, face oral bun si este foarte relaxata. Este vesela si vorbareata.. Cadoul pentru o ora: 200 ron De revenit, da cand mai ajung in Pitesti
  12. Frumoasa ca de obicei..sper sa mai am drum prin Constanta...
  13. Cum am avut treaba prin Constanta, am cautat pe site ceva care sa "imi faca cu ochiul". Cel mai tare m-au atras recenziile si pozele Andreei. Si a fost o alegere excelenta. Am sunat, nu era in locatie, dar mi-a spus sa o sun mai tarziu. La ora stabilita am sunat, mi-a raspuns si am pornit spre ea. De cand mi-a deschis usa, mi-a placut. I-am spus ca stau o ora si ca vreau sa socializam la inceput. Amabila m-a servit cu in suc, am fumat doua tigari si am stat de vorba. Desi este foarte tanara (19 ani), pot sa discuti cu ea. Nu are fite si, gandeste bine pentru varsta ei. Eu am facut click cu ea din prima. Pot sa spun ca mi-a placut din toate punctele de vedere, si cel mai mult dintre toate fetele la care am fost. Partea mai proasta pentru mine a fost ca am ajuns insa foarte obosit si la o ora destul de tarzie pentru mine. Arata foarte bine atat la corp cat si la fata si pot sa spun ca eu unul m-am simtit cu ea ca si cu o prietena. A fost frumos, cu mangaieri si FK, chiar mi-a placut tare. Mai rau a fost ca eu nu prea ma inteleg cu prezervativul, eram si obosit si pana la urma am avut parte doar de oral, desi eu mi-as fi dorit mai mult..dar este excluviv vina mea. Am finalizat oral, s-a chinuit putin Andreea, dar se vedea ca nu dorea sa ma lase neterminat. Apoi am mai stat la in suc si mici povesti, am inteles ca nu mai venea nimeni dupa mine. Lipicioasa fata la greu, daca te porti frumos cu ea. Am stat cred ca o ora si 20 minute per total, cadoul 350 ron. De revenit? Sigur da, doar ca la Constanta ajung foarte rar. Si acum simt parfumul ei, si buzele acela delicate.. De recomandat, da. Note am spus ca nu mai dau. Andreea, te pup si sper sa mai am ocazia sa te revad...si eu sa fiu intr-o forma mai buna!
  14. Am schimbat niste sms-uri cu ea..cica duminica e ultima zi in Arad..din pacate.
×
×
  • Creează nouă...