Sari la conținut

maxd

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre maxd

  • Dată Naștere 17.11.1979

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Buzau

Vizitatori Recenți Profil

1.700 citiri profil

maxd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Reputație

  1. Cautam 2 fete simpatice sa petrecem vacanta in Grecia .. 0725224017
  2. Dupa cum zice si titlu .. suntem 2 discreti cautam compania pe vacanta de iara in Grecia a 2 domnisoare/doamne manierate sa ne petrecem de aceste sarbatori ... PM pentru cele interesate !
  3. maxd

    O curiozitate

    recomanda .. nu stiu eu mis in cautare de 2 sa le iau in vacanta de revelion in grecia .. si am mare crispare ca o sa merg cu buza umflata in vacanta asta ... )) da o sa incerc )) daca gasesc ceva zau eu pe 3 ian plec asa ca las tot la tine dupa )) nus egois sa tin numa pt mine !
  4. maxd

    Fetele de la INEU ?

    acum sincer nu ma asteptam sa fie chiar asa slaba oferta pe aci .. ufa .. aiurea
  5. maxd

    Fetele de la INEU ?

    Nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare clipa FAIN ZIS !!!!
  6. Am ajuns si eu prin zona asta INEU si stationez ceva timp de aci .. ma ajuta si pe mine cineva cu ceva informatii despre fetitele din zona asta ?
  7. da da ... serios nu ma asteptat la asa resultate spectaculoase ... in ONLINE ... orcum problema rezolvata cu citeva damese chiar 5 in loc de 3 .. insa aci ... e molto gioco di mano ... ca sa inteleaga purtatorii de ... Puta madre .. versace .. sau alte fake . Pentru cei care prefera 2 roti ... iesirile la haiducie ... pot intelege .. pt restu am numai respect .. si stima in viata .. Rog un ADMIN sa puna lacat la subiect !!!
  8. pai mai bine liniste pe topic decit nerozii .... PAREREA ME !
  9. >cliffenger< sa nu fiu iar interpretat gresit .... Pe cine caut tre sa aiba macar atita minte sa inteleaga ce am spus ... nu caut traseiste sau centuriste sau fete interesate de sex pe bani ... e ceva ce uni pricep mai greu ... sry da nu vreu sa iti insult neuronu ... e o chestie mai complexa decit tine ... doar un singur regret am ca sunt educat sa respect si virsta nu numai nivelul de inteligenta ... ufa ...iar ma apuca si zau nu vrei ... cum ziceam hai sa ne vedem fiecare de drumu lui si sa bem o bere decit sa ne balacarim in spatiu virtual ... care consider ca ar trebui folosit de oameni mai docti ...
  10. mersi de suport ... nu credeam ca tre sa desenez in halu asta o chestie atit de banala ... si nu inteleg dorinta lor arzatoare de a se integra in discutie .. daca duceti lipsa de dat din degete spor la treaba ... Problema o voi discuta direct cu cele interesate nu vad motiv pt care niste domni " vor detalii ...
  11. ce de mai sufera lumea ... ba tu nici macar sa fi bagat in seama nu meriti ... hai dai cu samiinta de pasii ... vezi de drumu tau ...
  12. cam ce ai vrea sa intelegi?? pune poze si lasa un nr de contact ... ufa ... e grele vere .... daca ar durea multi ar fi in agonie ..
  13. ceva productiv .. nu scrieti insa din cite vad numa sa ... moara capra vecinului e bine sa scrieti ... ca pestetot in palma asta de tara ... nimica serios ...
  14. aloha ... daca va apuca scandalu in topicu meu va ia gaia pe amiindoi .. va rog respectuos sa va abtineti ... daca aveti miincarimi ... mergeti la un conrol ..
  15. Nu se cata nici hiene nici himere ..
×
×
  • Creează nouă...