Sari la conținut

lamaita

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lamaita

  • Dată Naștere 08.11.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bistrita
  • Interese
    sex

lamaita's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Anuntul este valabil pt Bistrita, hotel Diana, tarif 100 fin, 200 ora. Am vizitat-o astazi, fata arata chiar mai bine ca si in poze, la fata mie nu mi-a placut, insa are un fund demential, superb, pana acum nu am mai intalnit o dama de companie cu asa fund bombat, este inalta, curata ce sa mai zic mie mi-a placut, nu toti avem aceleasi gusturi. Nu a comentat la pozitii, eu o sa mai revin.
  2. Daca pozele sunt adevarate eu imi fac abonament la voi. Merita sau nu?
  3. Am trecut si eu pe la duduia, sincer mie nu mi-a placut, dar pt ce seceta este in Bistrita e ok. Apartament curat, baie curata asta e de apreciat. Cand am intrat ma intrebat daca raman, am ramas la o finalizare OP si NP eu am optat pt OP. Tarife 100ron finalizarea si ora nu mai retin exact, locatie str Sucevei. Eu unu nu mai revin.
  4. Am uitat sa spun tarifu 250 ron 2 finalizari
  5. Am trecut si eu pe la domnisoara Larissa in aceasta dupamiaza, am ramas placut surprins sa vad ca pozele sunt reale, este mai plinuta dar are o carne tare pe ea mie personal mi-a placut, oral face protejat sau ne cum doresti, chiar am primit un oral foarte bun, la normal se misca la fel de bine, nu comenteaza la pozitii, nota mea este 9, sincer o sa mai revin, sa nu uit locatia pensiunea miracolo din unirea.
  6. Andreea spune te putem gasi si in alt oras?
  7. Buna, cat mai stai pe la Cluj?
  8. lamaita

    Tigancusa ok

    Am mers cu ea la Traianus, am avut doua finalizari cu 150 ron, e ok dar sincer nu prea merita, nu comenteaza la pozitii un avantaj, si mi-a zis ca ea nu sta pe centura ci ca mai are o sora care face trotuaru.
  9. Am revazut-o pe Andreea şi este aceeaşi fată dulce şi frumoasă, nu comentează la poziţii, m-am simţit foarte bine în compania ei parcă eram la o veche prietenă, tarifele sunt aceleaşi mai multe detalii nu îmi place să dau pt că fiecare avem gusturi diferite la femei. Din punctul meu de vedere merita vizitată.
  10. Am trecut si eu pe la dameza este frumoasa dar nu vrea in toate pozițiile. Cel mai urat este ca mai are o colega si treci prin camera ei. Haltul 250 h sincer nu prea merita.
×
×
  • Creează nouă...