Sari la conținut

geosan69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre geosan69

  • Dată Naștere 12.08.1976

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    RO

Vizitatori Recenți Profil

2.278 citiri profil

geosan69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

101

Reputație

  1. ...de trei ani te aștept in TOP.... LOT( Lady on top). Felicitări frumoasă Gheishă cu... "lamium purpureum" (cum bine zicea un coleg).
  2. VIP Member 2.084 1.401 postări Locatie:constanta Postat 15 ore în urmă bro linisteste-te si gaseste-ti barbatia dinou ca nu cred ca o cuceresti pe fata cu poezii, am cunoscut-o si ochi ei mi-au comunicat clar ca are nevoie de o fiara sexuala mai mare decat ea, (zic insas eu pas) meita si ea putin distrata dar nu doar finaciar ... daca am stricat "ploile" cuiva... asta e! ( aici, pe forum, se pare ca se "place" doar criticile, injuriile si badaranismele... le voi ignora). Suntem aici, barbati maturi in cautare de placeri si diversitate... sper. Pentru alte probleme... a se chema baietii de la MINOLTA. Sa avem o zi luminoasa, ZEN! Namaste.
  3. Offffff..... Noemi, Zeita Litoralului de ce nu pot alerga la tine acum?! ( ...la birou, band cafeaua, cu ochii dupa curul secretarei, stti tu). ... ACEL "lamium purpureum"( ca sa vedem diamantul roz)... poate unii colegi au uitat, sau, cei noi, nu stiu ce "pierd" ( cea cu banana nu se "pune"), de ce suntem in limba dupa tine. ("Voi încerca să fac o fotografie la următoarea ședință foto, te pup și te îmbrățișez cu drag"- da, de foarte aproape, ca sa vedem acel clitoris rozaliu si... zglobiu) Sa ai zile pline de lumina si... baieti bine educati(dotati, ar fi un plus).
  4. Noemi, zeița Afrodita de pe litoral. Cum a scris un coleg aici: o pizdulice "lamium purpureum", micuță, labia exterior- mici, brunete, labia interior- roze, și mai mici un clitoris micuț roz, semeț, O păsarică strâmtă, udă când este iubită, cu mișcări constrictive, terminatorii... Noemi, daca citesti aici... poate ne fericesti cu o pozica cu "lamium purpureum"( ca sa vedem diamantul roz)... poate unii colegi au uitat, sau, cei noi, nu stiu ce "pierd" ( cea cu banana nu se "pune"), de ce suntem in limba dupa tine. Multzam frumos.
  5. Noemi, daca citesti aici... poate ne fericesti cu o pozica cu "lamium purpureum"( ca sa vedem diamantul roz)... poate unii colegi au uitat, sau, cei noi, nu stiu ce "pierd" ( cea cu banana nu se "pune"), de ce suntem in limba dupa tine. Multzam frumos.
  6. Noemi, zeița Afrodita de pe litoral. Cum a scris un coleg aici: o pizdulice "lamium purpureum", micuță, labia exterior- mici, brunete, labia interior- roze, și mai mici un clitoris micuț roz, semeț, O păsarică strâmtă, udă când este iubită, cu mișcări constrictive, terminatorii...
  7. Noemi, noua zeiță Afrodita, cea înspumată de la malul mării.
  8. Mulțumesc frumos! Este foarte ușor cu Noemi, este frumoasă, cu un bun gust al ținutelor, sexy, erotică când simte că are cu cine, și, clar, te devorează, dacă "ai cu ce". Noemi, o zeiță "înspumată "( sfârcurile alea mă "omoara"), Afrodita reîncarnată... (de aici și "băița" cu ea).
  9. Acum are 18 ani + 1 zi este mai frumoasă, mai suplă, mai erotică, cu un tonus sexual mult crescut ... şi servicii mult diversificate, de gheisha... în TOP -ul înspumat al sirenelor...
  10. Da, Noemi, de TOP, sirena înspumată din cadă... cu roşul aprins al păsăricii, acel: "lamium purpureum" ( cum perfect a scris un coleg)... o amintire de neuitat... priceless.
  11. Da, corect! Voi da "ignore" la comentariile aiurite. O zi luminoasă tuturor.
  12. Imi cer scuze Antonia! Nu știu de ce, am cedat la privocări( aş deveni la fel ca "ei"). Să ai zile luminoase. Namaste. Pace.
  13. Dracarys! by Daenerys Targaryen! Arde-i ("dragonaş") pe toți!
  14. Da, o recenzie utilă comunității de aici. O zi luminoasă.
×
×
  • Creează nouă...