Sari la conținut

ceteceul

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ceteceul

  • Dată Naștere 24.06.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

724 citiri profil

ceteceul's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

9

Reputație

  1. Salutare tuturor. Astăzi i-am făcut o vizită Mariei, o fată simpatică din Moldova, foarte vorbăreață și dezinvoltă. Locația e o garsonieră în zona descrisă de coleg cu un pat care scârțâie dar adecvat pentru acțiune. la baie are un singur gel de duș, am primit un prosop curat și mare când m-am cerut la duș, unde nu sunt probleme de apă caldă. Pozele nu cred că sunt ale ei, dar oricum păreau cam generice. O recomand pentru amatorii de slim, are aproape 170, e bine proporționată, un cur mediu, dar ca la multe tipe slim, sânii sunt de cupa A spre B. N-am stat prea mult de vorbă la început, și am început acțiunea destul de rapid cu un oral bine executat. OP - Nota 7.5 Acceptă și cunni pentru amatorii de așa ceva Am luat-o și la normal în misionar apoi cu un crac pe umăr unde am terminat în balon. Rezistă destul de bine la un ritm mai alert și a fost deschisă la propuneri de poziții. Aș zice că nu e nici largă nici strâmtă deși pare că are o pasărică mică. Am mai stat puțin de vorbă între runde, o companie plăcută pentru unul ca mine care nu-și are cuvintele la el mereu. la runda 2 a început tot cu un oral, am schimbat cu un reverse cow girl, unde am lăsat-o doar pe ea și am schimbat și în capră. Nu am mai terminat, dar nu din vina ei, nu am mai avut eu de unde. NP - nota 8 De anal sau Fk nu am întrebat, dar nu pentru asta venisem. 400 amenda, pentru o oră, fără grabă. Un pic cam piperat, dar aș mai reveni pentru jumătatea de oră la 200.
  2. Salutare tuturor, Am avut plăcerea să o vizitez pe Cristina în 2 rânduri, o dată prin august anul trecut, pe vremea când activa într-o locație pe Mihai Bravu și ieri la locația din Barajul Sadului. O să menționez din capul locului că pentru mine nu a existat acel click, dar chiar și în lipsa lui, experiența a fost mai mult decât plăcută. Cristina e o fată frumoasă, chiar mai frumoasă ca în poze(are niște țâțe perfecte și cur bombat), jovială, care te poate face să te relaxezi în primele 5 min de când intri în apartament. La ultima vizită, Cristina m-a primit într-halat subțire sub care avea un body cu zăbrele, o ținută care te lasă un pic să visezi la formele sale. M-a servit cu un pahar cu apă și după o discuție scurtă, i-am lăsat bănuții pe masă și am mers la duș. Mi-a oferit un prosop curat, iar la baie există un singur gel de duș. Baia e curată, fară probleme cu apa caldă. La întoarcerea în cameră, am început acțiunea cu niște săruturi pe buze și mângâieri, în timp ce i-am scos body-ul. La scurt timp ne-am așezat pe pat și am gustat din păsărică, unde se prezită impecabil, epilată și fără mirosuri. Păcat că barba mea o mai înțepa ocazional și mai strica din flow. După, a urmat un oral, la cererea mea protejat, corespunzător executat, fără atenție la sateliți, dar care a întărit soldatul suficient cât să trecem și la meniul principal. După aplicarea a puțin lubrifiant, normalul a început cu LOT, unde se mișcă foarte bine. Am schimbat în misionar, apoi în capră unde am terminat în balon. E foarte strâmtă și se simte incredibil de bine, dar pe parcursul ședinței a avut mici momente de disconfort când dădeam mai apăsat (la prima vizită nu am pățit). Ca și dotare sunt mediu, deci nu o recomand tipilor foarte dotați. Pe parcursul ședinței nu m-am simțit grăbit, iar programarea pe whatsapp a decurs fără cusur. DTD vreo 55 de min. Pentru amatorii de note aș da: OP - 8, NP - 9, GFE - 9 Amenda fost 350. O recomand celor care sunt dornici de GFE cu o tipă tânără, glumeață, genul slim fit cu forme apetisante.
  3. Salutare tuturor. Am fost în vizită la Mia săptămâna asta și mă bucur de alegerea făcută. Programarea am făcut-o pe whatsapp, am stabilit toate detaliile pe chat și nu au fost probleme cu respectarea orei. Având câțiva ani de când nu am mai trecut pe la o escortă, Mia și-a arătat răbdarea și bunul simț și m-a scăpat de trac până ne-am apucat de primul număr. E o tipă frumoasă, slim dar cu forme, lucru care m-a excitat înainte să ne apucăm de treabă. Oralul a fost bun, fără a se ajuta de mâini și cu tentative de deep. Normalul a fost pe gustul meu, fără sunete false și briz briz uri și am terminat destul de repede. Nu o recomand amatorilor de PSE. Eu știam din celelalte recenzii la ce să mă aștept și pot spune că a fost o întâlnire reușită, în ciuda începutului meu stângaci. Locația e ultracentrală, clădirea în sine e cam veche când intri pe gang și scară, dar apartamentul e relativ modern. Apa caldă vine un pic cam greu, dar aceste detalii sunt relevante pentru cei interesați de imobiliare.
×
×
  • Creează nouă...