Sari la conținut

loganistul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    108
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre loganistul

  • Dată Naștere 01.03.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.809 citiri profil

loganistul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

74

Reputație

  1. Multumesc si eu pentru servicii Alexia. Nu mai fac comentariu, astept din moment in moment sa- mi stearga contul.esti o fata minunata si de nota 20.sper sa nu te superi (pentru comentariu).spor la bani.
  2. Sa-ti trag la muie sarlatanule,si toti din centrul vechi
  3. Bine ca va gasiti voi desteptii pulii ,ma faceti sa va injur sa-mi stearga contul? Futuva-n gura de Troli .sa le sugeti pula la toti userii fin forumul asta pe care nu_i inghititi si de care nu mai aveti voi loc.poti sa ma stergi Motane. Dai in sloboz cu comentariile lor.
  4. Sa faci spume ,mars in pula mea sarlatanule.
  5. Am vrut sa sterg contul ca : ma deloghez si peste 3 ore daca vizitez saitul sunt tot logat . si de cate ori intru pe sait tot logat apar chiar daca ma deloghez.in alta ordine de idei : daca se sterge contul asta este .Dolores cred ca am sa incep ijuraturile cu tine daca te mai bagi in seama ca chilotii in pizda.vezi ca am un vocabular foarte bogat in injuraturi.
  6. Nu injur pe nimeni .am rezolvat problema .nu mai vreau sa mi se stearga contul .Pisi prefa_te ca nu ai citit nimic.dau o bere........
  7. Deci cu scuzele de rigoare nu mai ramane decat sa injur pe toata lumea. Atunci sigur ma baneaza ..
  8. Salutare, rog si eu un moderator sa- mi stearga contul.am incercat sa schimb adresa de mail dar degeaba.Pisi, te rog din motive pe care nu le pot dezvaluii aici sa- mi stergi mie contul .multumesc.
  9. Multumesc. Ne vedem luni la 12 ..sfarsit de saptamana cat mai racoros sa ai.
  10. Multumesc.te mai sun eu maine sa -ti mai aduc aminte , sau trimit un mesaj ceva ?nu de alta da sa nu uiti.oricum Luni te sun din fata liceului la 12 fix si ma indrumi tu.ms.
  11. .Te cred pe cuvant. Vreau si eu te rog frumos o programare pentru Luni 10 -08-2015 la prima ora cand poti tu .12 sau 13 . dar asa sa ramana stabilit.ma repet ; nr meu se termina cu 587. Ce zici?
  12. Am incercat si pe tel cu mesaje dar si aici pe forum. Dar nimic. Poate este plecata in concediu .vad ca nu a mai raspuns nici pe forum .cine stie?
  13. Foarte , foarte , dar foarte greu de prins la tel fata asta .
×
×
  • Creează nouă...