Sari la conținut

poznai

Serious Contributor
  • Număr conținut

    312
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre poznai

  • Dată Naștere 16.10.1978

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    braila

Vizitatori Recenți Profil

4.375 citiri profil

poznai's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

40

Reputație

  1. Deci daca s ar putea si ar avea xineva o poza recenta chiar si fara fata sa puna v ati convinge multi de ceea ce spun. In afara anilor si fizic e pusa amprenta pe dansa.... Da na cine n o cunoaste isi poate face impresia probabil ca va gasi csva similar cu cele din linkurile puse de colegul mai sus. Nici pe departe.... Pe foarte departe.
  2. Mai oameni buni nu vreau sa jignesc pe nimeni sau sa denigrez... Acum depinde ce fantezii sau ce placeri aveti dar doamna Flori ce a batrana e chiar batrana fratilor adica e..... pe bune... Cred ca e la finalul carierei. Parerea mea... Acum.. Ma repet.. Nu vreau sa fiu inteles gresit dar daca n ati vazut o daca n o stiti...depinde de placeri... Dar eu consider ca e deja prea mult.
  3. V am spus cu toata sinceritatea ce s a intamplat. Nu ramane decat sa sun zilele urmatoare de pe un alt numar ca sigur ii voi recunoaste vocea. Ce sa zic... Nu am interes sa mint nu am interes sa i fac o omagine proasta fetei. Nu ma intereseaza nu o cunosc desi mi as fi dorit.... Doar ca la cat de apreciata e de multa lume am ramas un pic uimit de abordarea tipei care a raspuns la cel de al 3 sau al 4 lea apel... 🙄🙄🙄🙄🙄
  4. In legatura cu nr de tel. 0746502781 este cel corect.Multumesc haznaf ! De aici am luat nr... Deci 0746502781. AICI AM SUNAT
  5. E ala care l am afisat l am luat cu copy din anunt... Cfede ma ca n am nici un interes sa mint...daca tu l ai si e acelasi... N am gresit si crede ma ca mi a raspuns.
  6. In legatura cu nr de tel. 0746502781 este cel corect.Multumesc haznaf ! De aici am luat nr...
  7. Va salut cititorii acestui topic si pe Ana in acelasi timp. Ce voiam sa spun... Am sunat azi de vreo 3 sau 4 ori la ore diferite si fara insistente... La ultimul apel raspunde o voce un pic iritata. Zic sarutmana.... ANA? La care tipa.... Care Ana ca m ai zapaciy cu telefoanele si ca ti am spus ca nu i nici o Ana ca sa am grija de unde iau numarul si sa am grija ca poate se supara si....... Numarul l am luat de aici cu cateva pagini in urma unde ea il mentionase intr um comentariu. Acum... Sincer sa fiu la cat de incantat eram s o cunosc si alea alea... Mi a taiat o mare creanga sa fiu sincer. Parca dupa discutia de azi.... Nu stiu cum m as uita la ea.
  8. Salutare. E cineva care a gustat papusa asta? Am vzut o live la Lidl si se pare ca s a apucat de treaba iara. A foat cineva la ea?
  9. Important e ca face treaba buna
  10. Atunci zvonurile sunt aruncate la misto. E frt posibil.
  11. Va salut. De curand am primit o informatie cum ca o tipa slim ce conduce un mini cooper roz ar presta pe la Triumpf. Stie cineva ceva?
  12. Cred ca ea e acea Aida fin Viziru care executa finalizare orala chiar cu inghitire daca nu ma insel.... Nu?
×
×
  • Creează nouă...