Sari la conținut

cosanostra

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cosanostra

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cosanostra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Am vazut ca exista in bucuresti un club, bora bora (boraclub.ro e situl lor) care se vrea copie a lui goldentime (goldentime.at) din viena. Acolo, in viena am fost. M-am simtit excelent, am stat odata 7 ore ). A fost cineva la asta din Buc? Sunt curios cum arata fetele, cate sunt si ce tarife au.
  2. Am uitat sa spun de locatie Un ap mare intr-un bloc vis a vis de Zepter. Nici curat, nici jegos...ceva banal spre urat....baie mare....cada mare....mai multe geluri de dus..prosop curat.
  3. Am fost ieri la ea. Poze reale, Buna la corp (175-180, pe tocuri) dar uratica la fata; are gura mica si dintii in toate directiile si asta o strica rau ca aspect. In plus are un defect de vorbire care iti cam taie pofta (vb de parca e retardata). La tel spune ca e singura in ap si ca face total. Odata ajuns dai de mai multe fete (spunea ca sunt 4, cand am fost eu mai era doar o cioara mica, grasuta si urata). Mi-a spus de la inceput ca face oral doar protejat. Faza cu totalul e vrajeala, cand i-am spus sa incercam anal a zis ca ea nu face asa ceva.....cred insa ca daca insistam, accepta. Am platit 150 pt 2 numere si am stat cam 1,5 ore. Asta a fost partea buna, nu m-a grabit deloc. Dupa, la dus mi-a dat un prosop curat, iar baia parea curata. Concluzii: M-am simtit ca si cum as fi futut o taranca retardata. Fata e ok, nu te grabeste, vrea sa se faca placuta, insa e f prostuta si uratica. Eu nu mai revin, dar in banii astia e de incercat.
  4. Daca tot e musai, sa va spun cateva despre Luiza. Despre locatie si pret s-a tot vorbit, alea-s. Prima impresie cand o vezi e WOW!! Pe tocuri are cam 1.75, imbracata intr-o rochie scurta mulata, zambitoare, cu o voce f placuta, corp atletic, Luiza arata exact ca intr-un film erotic f bun. La fata e frumoasa, nu genu de frumusete care sa te dea pe spate, de care sa te indragostesi la prima vedere; insa faptul ca zambeste mai mereu, ca vorbeste f frumos, ca are o atitudine f prietenoasa te face sa o privesti cu drag si sa te simti f confortabil. Intradevar arata ca o pustoaica de liceu, insa doar pana se dezbraca. Chiar daca la corp arata f bine (inalta, slim, sani frumosi, carnea tare) are pielea usor ciudata (f multe pistrui si alunite,); daca nu i-ai vedea fata poti sa ii dai oricat intre 20 si 30 de ani. Asta a fost singurul "defect" pe care i l-am gasit, si care iti sare in ochi atunci cand o vezi. Chiar daca, per toatal Luiza arata f bine, nu asta e punctul ei forte, ci atitudinea. Cu fata asta pur si simplu nu te simti "ca la curve". E atat de deschisa, de sociabila, de prietenoasa incat ai impresia ca ai agatat-o undeva cu cateva ore inainte si acum ai ajuns la ea acasa. Si toate astea fara sa se prefaca, fara sa iti lase impresia ca s-ar chinui sa iti faca pe plac. E foarte naturala si cu foarte mult bun simt. Am vazut ca pe forum mai scriu si virgini care cauta o fata sa-i faca baieti mari. Luiza e perfecta pentru asta!!
×
×
  • Creează nouă...