Sari la conținut

alex1492

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alex1492

  • Dată Naștere 18.07.1992

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.100 citiri profil

alex1492's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

19

Reputație

  1. alex1492

    Ema 0722416808

    Buna , te am dat msj acum 2 h și nu am primit nici un rasp ...
  2. Da poți să crezi orice conspirației. Eu mi-am spus părerea . Duceți va și o să vedeți cu ochii voștri . Eu am mai văzut mai de mult o recenzie despre ea că arată a băiețel și nu am crezut că poate e nebun ala. Eu m-am convins. Nu îmi trebuie .. seara buna !
  3. Salutare , aprop cea ce spui tu la cum arată . Am fost și eu acum ceva timp și trebuia să las și eu atunci o recenzie dar am zis că poate nu înțeleg eu bine cum ar trebui dar cred că lumea ar trebui să știe fiecare părere . In poze și în filmulețe arata bine cu siguranță folosește f multe filtre . Eu am fost pt o primă experiență și am avut altă perspectivă despre cum o sa fie și cum o sa arate , eu am refuzat și atunci mi a zis că trebuie să îi plătesc ședința pentru că i-am blocat ora aceea și este corect.Atunci am zis sa nu pierd aiurea toți bani și sa îmi facă un oral că poate o sa fie wow dar nu a fost wow și aia a fost . O experiență proasta din partea mea sperând să mă duc să am o experiență cu un trans feminin nu cu un bărbat cu țațe ! Îmi pare rau poate nu este pt mine . O seara buna !
  4. alex1492

    Ema 0722416808

    Ar fii bine daca ai răspunde și la mesaje . Eu te am dat msj și la prima oră și mai târziu nu am primit nici un semn că ai avea loc sau că nu mai ai loc . Sincer nu înțeleg dc mai postezi dacă tot ești full ... O seara buna !
  5. Salutare , am fost și eu de curând și pot sa spun că sunt un client vechi care am incercat ceva masaje . Am fost la o fata Adina , cel mai prost masaj pe care l-am făcut vreodată la Fantasy , masajul de relaxare o frecare pe spate și pe picioare și cel erotic o laba la viteza ( oricum sta bine pe biceps) :)) Din păcate nu am crezut alți colegi când au spus . Nu cred că o să mai vizitez dacă nu se schimba ceva .
  6. Salut. Am fost și eu la domnișoara din punctul meu de vedere este foarte ok , arată bine și cu mine s-a comportat foarte bine cred că multe comentarii negative sunt și din cauza compatibilități dintre fiecare . Note: Aspect 9 Locație 9 Oral 8.5 ( eu am ales protejat,posibil că fără să fie mai bine) Normal 9 ( am schimbat ceva poziti și destul de implicată) Nota 500 (1h) Pentru mine a fost o experiență ok și este de incercat . Bafta tuturor!
  7. Salut, am fost și eu la ea , că aspect are bine poate câteva kg în plus dar nu deranjează, fundul este punctul forte si Gfe . FK întreținut și foarte ok , oralul bun cu deep chiar daca e protejat la normal se mișcă bine schimba poziti și sunetul este mai spre natural :). Note : Locație 9 Aspect 8.5 GFe 9,5 ON 8,5 ( pentru că e protejat) NP 9 Este o fată drăguță , vorbăreață și tot timpul cu tine acolo. De revenit!
  8. Salut , am fost si eu acum ceva timp pentru mine este una dintre cele mai frumoase escorte. Cu mine s-a compartat foarte bine si fara graba. Locatie - 9 Oral -9 Normal 10 FK- Cu mine nu dar nici nu am incercat eu. Eu o zic ca merita incercata.
  9. Nu imi plac fetele plinute dar ea este slaba pentru gustul meu . Si sa stii ca si in video sunt filtre multe. Eu mi-am spus parerea si nu e vb de alunite . Este vorba ca o avantajaza foarte mult filmarile si pozele.
  10. Salut , am fost si eu . Pozele o avantajaza foarte mult. Este foarte slaba si are si multe alunite care in poze nu apar, ca prestatie pe mine nu m-a satisfacut . Am sunat pentru o ora si am decis dupa primul numar ca nu merita si al doilea. Locatie - 8 ORAL - 7 Gfe- 6 Normal - 6
  11. Buna , la ce ora incepi maine programul? Multunesc, o zi buna!
×
×
  • Creează nouă...