Sari la conținut

clientulx

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre clientulx

  • Dată Naștere 05.11.1961

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

clientulx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Corect argumentat și la obiect. Nu pot să nu remarc eleganța exprimării, gramatica impecabilă și mai ales, folosirea diacriticelor. Ceea ce nu e puțin lucru. Asta mă face să te vizitez cât mai curând. Pentru a gusta din deliciile pe care promiți să le oferi și de ce nu, pentru o conversație agreabilă care să facă clipele petrecute împreună deosebite. Chapeau bas, Adriana!
  2. Corect argumentat și la obiect. Nu pot să nu remarc eleganța exprimării, gramatica impecabilă și mai ales, folosirea diacriticelor. Ceea ce nu e puțin lucru. Asta mă face să te vizitez cât mai curând. Pentru a gusta din deliciile pe care promiți să le oferi și de ce nu, pentru o conversație agreabilă care să facă clipele petrecute împreună deosebite. Chapeau bas, Adriana!
  3. clientulx

    cum trec prin viata

    Asta așa, ca un spirit de glumă... RUGÄ‚MINTE Timpul trece nemilos. Ti-tac. Și cerul îl privesc cum mut Nu mă învață cum să fac Măcar odată să te… Și vezi, sunt pudic, neîndoios, Ferindu-mă de acel cuvânt Deși, e-atât de maiestos Măcar o dată să te… Dorința-mi arde mărunatiul Și zac bolnav de-așa avânt. Aș lua acum, pe loc, tramvaiul Măcar o dată să te…
  4. clientulx

    jurnalul meu

    ÃŽnainte de a te fi îndrăgostit de cineva, se spune că ar fi bine să fi fost prieteni. Prietenia dintre un bărbat și o femeie. Hmmm. Este posibilă? Vă întreb și eu. La rându-mi. Căci, eu unul, nu am reușit să răspund acestei întrebări. Până acum. Adicătele iei două bucăți de magnet, le așezi alături și ele, bucățile care se atrag firesc, vor sta cumințele, indiferente și senine. Cam cum vine asta? Că nici EL, Creatorul, nu a reușit să-i țină departe, unul de celălalt, pe strămoșii noștri. Din punctul meu de vedere, chestiunea prieteniei dintre un bărbat și o femeie, merită tot atâtea discuții precum cea despre sexul îngerilor. Și da, a curs suficient de multă cerneală, inclusiv tipografică, în a stabili cu maximă acuratețe a cui sex îngeresc o fi mai tare. Citești, accepți argumentația. Ba, de multe ori, te și încumeți să mai adaugi, să mai comentezi. Dar simți cumva gustul fad al prăjiturii pictate, la care știi bine că nu ai cum să o capeți vreodată. Admiți, totuși, că de n-ar fi, nu s-ar povesti și reiei șirul gândurilor. Ca într-o serie de șiruri remarcabile de care îți mai aduci aminte de la orele de matematici speciale. Și gândul îți zboară iute spre anii studenției. ÃŽnflăcărate și cam știurlubatice, când da, erai prieten, la grămadă, cu băieți și fete. Dormind pe unde apucați la sfârșitul improbabil al nesfârșitelor chefuri. Sau din drumețiile pe cărărui întortocheate de munte, când mâna de ajutor care te trăgea să nu aluneci în cine știe ce baltă era bine primită. Indiferent de la ce sex avea purtătoarea ori purtătorul acelei mâini. Erați doar prieteni, sprijinindu-vă reciproc, cu altruism și voioșie. Cu toate astea, era de ajuns o singură scânteie, o privire mai nu știu cum, pentru ca clipa să fie imortalizată și rememorată de noul cuplu format pe ceva mai mult decât amiciția de mai-nainte. Și acea clipă arunca în aer, deja, toate valorile găștii de prieteni. Se coagula, pe dată, o lume aparte. A lui și a ei, în care nimeni altcineva nu mai avea loc. ÃŽn care conceptul de prietenie pălea în fața a tot mai interesante pasiuni exclusiviste.
×
×
  • Creează nouă...