Sari la conținut

koiosul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre koiosul

  • Dată Naștere 02.04.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

koiosul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-20

Reputație

  1. Daca ti le arat o sa cazi imediat in genunchi ca sa incepi sa le sugi pofticioasa...si ai grija.. provoaca dependenta..
  2. Stie cineva dintre voi care este cea mai buna domina din Bucuresti ?dar sa nu fie de etnie si nici babaciune, adica sa arate cat de cat bine..sa te atraga cu felul cum arata.
  3. Acuma depinde, nu ne-ai spus daca te referi la tinerei de 22ani sau tinerei cu 22cm ? Eliza accepta doar tinerei cu 22cm .
  4. Eu am scris acum ceva timp aici ca-i trecuta demult curva asta...si mi-au sarit in cap toti mosii care se duc la ea si pentru care una de 40 e pustoaica citind recenzia ta se pare c-am avut mare dreptate...unele chiar nu stiu cand sa puna stop... probabil vor sa moara intr-un mod placut...cu ea in gura adica .
  5. Multumim pentru poza.Asteptam cu interes cadourile de Mos Craciun si Anul Nou ! PS:fotograful a fost colega de camera sau pestele ?
  6. din ce-am auzit singura problema cu mana dreapta este ca ti-o ia in mana cu stanga cand ti-o suge...si cam atat...in rest esti chiar fraier dupa mine daca o suni sa-ti ceri scuze si ceri s-o vizitezi, daca inca nu are numarul tau de telefon eu zic s-o suni asa peste o luna fara sa-i spui cine esti si cu siguranta vei avea parte de o partida mult mai reusita decat cea in care se va gandi in fiecare secunda ca tu esti ala de pe forum...chiar si cu scuzele de rigoare...poate te va ierta dar cu siguranta nu va uita ! si ca sa nu mai fie atata ceata propun in final deschiderea unui nou topic intitulat "Mana dreapta a Elizei", unde fiecare isi poate da cu parerea in urma vizitei avute !
  7. eu te-as linge dar mi-e teama sa nu ma sugrumi cu coapsele cand iti dai drumul...
  8. pai fa-ne si noua un bine si convinge-o tu sa revina daca tot sunteti prieteni , sau da-mi adresa ei de facebook pe adresa mea de mail [email protected] si vorbesc eu cu ea
  9. si eu am trecut pe la ea o data si mi-a lasat o impresie foarte buna, avea un fizic impresionant, aveai pe ce pune mana cum se zice...pacat ca s-a retras... ps: cand ne dai si noua facebook-ul ei s-o vedem maritata ?
×
×
  • Creează nouă...