Sari la conținut

tibi.d

Serious Contributor
  • Număr conținut

    205
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tibi.d

  • Dată Naștere 19.03.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    romania

Vizitatori Recenți Profil

3.361 citiri profil

tibi.d's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

105

Reputație

  1. Pot sa iti fac eu poze Oricum ma gandesc de ceva vreme sa te vizitez doar ca nu am gasit inca momentul potrivit.
  2. Destul de mari, frumosi, dar cam moi. Mie personal mi-au placut.
  3. Dupa ce am vazut mesajul de revenire, asteptand de ceva vreme acest lucru, am sunat si am reusit sa ma programez la prima ora din program. Dupa ce am ajuns in zona m-a ghidat rabdatoare pana la scara blocului, am ajuns in fata usii si mi-a deschis usa. Aici am intalnit o fata frumoasa, asa cum apare in poze si foarte draguta la fata. Eu venind de acasa am sarit peste primul dus, ea a fost la dus dupa care am schimbat cateva vorbe de acomodare si am trecut la actiune. A inceput cu saruturi pe buze si mangaieri dupa care a continuat cu oral bine facut avand in vedere ca e relativ incepatare. Dupa ceva timp am schimbat rolurile si vazand ca ii place am continuat pana a avut orgasm. Dupa o foarte scurta pauza am inceput normalul unde am schimbat cateva pozitii si am terminat in misionar. Dupa reimprospatare am schimbat cateva vorbe si am inceput numarul doi. Similar cu primul: a inceput cu oral, am pus prezervativul si am schimbat iar cateva pozitii la normal, doar ca a doua oara nu am mai reusit sa finalizez, din vina mea nu a ei. M-am lasat pagubas si am incheiat sedinta desi trecuse ora si ea ar fi fost de acord sa continuam... mare plus pentru asta. Note: Locatie: 9 (central, foarte curat in garsoniera, la baie sunt de toate) Aspect: 8 Igiena: 10 Oral: 8 Normal: 9 (Geme, ii place, se misca bine) GFE: 9 (lipsa FK, altfel era 10, in rest m-am simtit foarte bine si nu a zis nimic ca am depasit ora) Cadou: 100lei Pe alina am trecut-o pe lista celor la care voi reveni dupa cum imi va permite timpul.
  4. Am uitat, ea zice ca locuieste singura...
  5. Dupa multe incercari am reusit sa dau de ea. Mi-a spus la tel ca ofera companie intima 20 min la 60 de lei, locatia pe langa han. programul de pe la 11 dimineata pana la 9 seara. Mai multe detalii nu pot da ca nu am inteles mare lucru la tel, numa ce se trezise fata. Deocamdata nu am timp sa trec pe la ea sa vad ce si cum.
  6. Nu am ce sa zic sa te conving ca nu sunt... vei vedea cand voi scrie urmatoarele recenzii...
  7. De ce par stavrid? Ca am zis ca e peste altele, sau ca am dat note asa bune? Asta este parerea mea. Si daca te uiti sunt de ceva vreme inscris pe forum si pana acum am beneficiat de pe urma recenziilor altor utilizatori. Am zis ca ar fi ok sa contribui si eu. Voi mai face recenzii si la alte fete pe care le voi vizita in viitor. Si cele vizitate pana acum consider ca nu are rost sa ma apuc sa scriu din amintiri
  8. Duminica seara dupa o zi relativ productiva, ma cam plictiseam si am zis sa sun la titulara topicului luand in considerare recenzia colegului Laury. Am avut noroc sa raspunda si ma programat in 20 min. Ajuns la locatie pe Decebal am fost ghidat la scara. Tin sa precizez ca pozele din celalalt topic o dezavantajeaza, este tare draguta la fata. Dupa dusul de rigoare am inceput actiunea: FK la greu, dupa care a inceput ea un oral ne. soft si de lunga durata. La un moment dat am schimbat rolurile si i-a placut tare mult. Apoi am pus preze si a trecut deasupra. Se misca bine si e stramta si calda. Dupa un timp a vrut pe la spate si am schimbat pozitia unde am si finalizat. Am luat o pauza de tigara in care am povestit diverse subiecte. Este vorbareata fata, ai ce discuta cu ea. Nr. 2 a inceput la fel cu oral dupa care am schimbat cateva poziti si am finalizat tot pe la spate in preze. DTD peste o ora, nu ma grabit desi mai avea o programare dupa mine. Note: Locatie: 10 Aspect: 9 Oral ne: 9 Normal protejat: 10 (ii place, geme frumos, incitanta, se misca bine) GFE: 10 (Ai ce vorbi cu ea in pauza, iar in timpul actiunii este foarte incitanta, plus FK intretinut) Cadou: 200lei PS: Sper ca e bine avand in vedere ca e prima recenzie pe care o scriu. PPS: Fata tocmai a trecut in top la mine, am mai fost la cateva si deocamdata e cea mai placuta experienta, e de revenit cat de curand.
  9. http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/tanara-bruneta-20-ani/7b0e607f71696255.html Bruneta 1,65 m ,52 kg ofer clipe de neuitat domniilor generosi .rog seriozitate si discretie .nu raspund la numere private Judet: Hunedoara Localitate: Deva Tel: 0770397268 Stie cineva ceva?
×
×
  • Creează nouă...