Sari la conținut

rudi78

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rudi78

  • Dată Naștere 15.02.1978

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Galati

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

3.313 citiri profil

rudi78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

79

Reputație

  1. Buna,deja te dadusem disparuta😉
  2. din când în când,am poluat topicul Alexandrei și am încercat sa-l poluez doar pozitiv,pentru ea.Este o prezenta deosebita,spun acest lucru doar prin prisma prezentei pe topic,fara a o cunoaste personal.Apreciere pozitivă din partea mea fara sa o cunosc personal.Cu prima ocazie voi profita de timpul și prezenta ei.Cine nu este de acord cu ceea ce am spus mai sus,este liber să se manifeste în privat.
  3. bine ar fi sa înveți vreo 2 cuvinte,in românește,prietene.pentru futut nu-ți trebuie prea mult...french?!suntem in Romania,ce naiba?!
  4. fețișoara asta e mai mult decât prezentabilă.inteleg si nu înțeleg de ce tot va chinuiți sa faceți atâta off topic...nu-i mai poluați topicul atât,părerea mea cel putin...aveți 250 lei?folositi acești bani in combinatie cu numărul afișat pe topic,domnișoara e mai mult decât prezentabila/frumusica,decât să poluați topicul aiurea.pentru cei ce vor sa arunce cu pietre,le stau la dispoziție.Bravo Alexa,ai tot respectul meu,mă înclin.
  5. ești o superbă,că de obicei.Bravo frumusico
  6. a intrat pe modul ninja...
  7. it's just about her,don't mind about me.that's my last intervention.Apologies Alexa,for the intervention.
  8. my friend,if you to meet Alexa,just call her.I'm sure that she will answer you if she's not busy...
  9. nu mai poluati aiurea topicul fetei.folositi PM sau discutii generale.ce ziceti?fetisoara asta incearca sa faca ceva cu acest topic...
  10. pentru consumatori de whisky,actuali...pentru consumatori de whisky in devenire...alexa ne faci in ciuda...fundul tau+jack...combinatie letala...ma opresc aici pt a nu polua topicul deja poluat...fund extrem de f.....l !
  11. nu am nimic cu nimeni,dar cred ca cel mai bine ar fi sa-i lasam topicul domnisoarei in pace...discutiile generale despre X sau Y,sunt deschise oricui.Cei care au trecut pe la Alexa,au tot respectul meu.Asemeni si Alexei,pentru prezenta placuta(porno+++) pe forum,poze,recenzii...Pentru discutii particulare,exista PM.Daca va dori sa va raspunda,va raspunde prin PM...Nu mai poluati aiurea topicul fetei...O seara linistita tuturor
  12. cu riscul de a ma repeta,domnisoara in cauza(recenzata) ,nu face decat sa-mi confirme calitatea serviciilor oferite.felicitarile mele pentru recenzie norocosului,cat si Alexei pentru prezenta(poze+prezenta pe topic, reusite).
  13. poate e libera...2-3 paragrafe mai sus...
×
×
  • Creează nouă...