Sari la conținut

daniel 13

VIP Member
  • Număr conținut

    1.053
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre daniel 13

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pamant
  • Interese
    Obișnuite

Vizitatori Recenți Profil

7.177 citiri profil

daniel 13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1,2k

Reputație

  1. Îți dai seama dacă se face ambasador, devine m-ai solicitată. Astrele ăstea că nu se aliniază, nooo asta este, altădată, dacă nu, mă duc la Dedeman că au cuie de diferite dimensiuni numa bune de pus pofta in ele.
  2. Vacanță faină și odihnă plăcută. Și era să uit revenire așteptată.
  3. Salut! Să nu uităm să m-ai scriem o umilă recenzie, după ce a trecut efectul dopaminei și serotoninei. După câteva încercări eșuate la vânzătoarele de fericire, agendă plină. Am reușit să stabilesc o întâlnire cu Kataleya. Zona str Alexandru Vaida voievod și zona Fsega. Loc de parcare am găsit. Aveam de gând să îi zic ce nume fain de scenă și-a ales, doar că am uitat să îi zic, blocaj mintal după ce a deschis ușa, noroc că îs zâmbăreț. Ma întrebat dacă am m-ai fost. Răspunsul a fost nu, dar am m-ai vrut. Am m-ai stat la o poveste, pe urmă duș și în camera de cardio. Note nu am să dau prima întâlnire, eu timorat deși la exterior nu sa văzut. După Charles Darwin fain exemplar. După ceva călugăr budhist ființă ageră, ochii ageri minte ageră, faine răspunsuri. Oral bun, a încercat și Deep, și bineînțeles cu atenția cuvenită la vecinii ciucurelui. Deci bun yam. La normal schimbat câteva poziții unghiuri și viteze, de am făcut febră musculară. Durată a fost 1 oră, nu că nu aș m-ai fi stat. Cadou cred că găsiți în urmă cu 2 pagini, dacă 1 oră= cadou 300 de lei. De revenit sigur, am introdus-o in topul meu. In drum spre mașină mă lovit o cugetare: Câteodată drumul este m-ai important decât destinația, hmmm Era să uit sâni exact cum trebuie, cât să între în palmă, nu aș strica așa ceva.
  4. Nu ai dedus bine, ți-am scris că voiam să îți trec pragul, dar nu sa putut, a fost ziua cu ghinion. Da am râs bine că mi-am amintit un banc și ai fost chiar plăcută și în exprimare. Mi-ai zis că te reîntorci miercuri.
  5. Pe lângă că îi deșteaptă, îi și glumeață. A zis că revine miercuri, dar eu că Toma necredinciosul.
  6. Înainte să încep recenzia, maestre palosulgros îmi dau jos jobenul. Contact telefonic pe Cristina, nu a răspuns din prima, așa că după câteva permutări, combinări luând în calcul variantele pauzelor între contopiri, am reușit (evrika vorba lui Arhimede ). Am stabilit întâlnirea pe următoarea zi, cu mențiunea că sunt un pic timorat la început și pe urmă devin pervers. Am ajuns la locație mai repede cu 10 minute, str Dunării, loc de parcare găsit rapid. Ma invitat în apartament, am stat la o poveste, mi-a administrat și antidotul pentru timorare. Am plecat la duș, de aici a inceput acțiunea de contopire. Să nu uit la corp ar fi de 10, iar la față de un 9. Început cu sărutări mici mușcături și deoparte și de alta. A coborât cu sărutările în jos, până hop a fost luat juniorul înseamă. A început să se joace cu capul pe urmă a coborât și la ouă, lins supt. A avut și dendințe de Deep, mi-a dat voie să o prind și de păr să o apăs. Notă pentru Deep ar fi 9, iar pentru lins supt zone adiacente ar 9,7. Am continuat cu cunnilingus, unde nu am fost lăsat prea mult să nu o termin încă. Am început cu un Lot să o simt, să nu uit sa umectat natural, pe urmă umeri craci (poziția crabului), aici o m-ai scoteam din ea și îi băteam clitorisul și împrejurimile cu juniorul, am continuat cu poziția câinelui și cu o foarfecă care a dus la un polonic. Pe urmă din nou ea peste mine, unde sa ridicat în picioare. Să nu uit mi-a zis că în ziua aia tot peste, futaci care stăteau bine de acasă a dat și cu poftă de penisare. O fi fost ceva in aer, sau de vină alt coleg futac. Am optat pentru finalizare orală, ma întrebat dacă am multă sămânță in mine, am ridicat din umeri am făcut o față de nevinovat, dar a fost multă după spusele ei. Mi-a zis că are și strapon, i-am zis 2 fete și un strapon să ducă la penetrare dublă, a zis nu mai bine 2 bărbați. Are și vibrator. La final am stat la o țigară, mi-a zis că pleacă, revine, are gânduri și de plecat afară, dar a zis că se întoarce. Durată acțiune 1 oră. Cadouri pentru 30 de minute 200, iar pentru 1 oră 400 de lei, iar finalizarea orală 100 de lei. De revenit desigur să pun in practică ceva perversiuni cu ea.
  7. Cum a zis și palosulgros, răspunde mai greu, puteți încerca cu mesaje, dar mi-am amintit de tehnica lui animatoru, de această dată a dat roade. Restul este așteptare, fiu de pescar.
  8. Zonă centrală. Ce este drept gură căscată nu am prea văzut. Acum locuri de parcare găsești pe străzile adiacente, gheorghe Lazăr, Nicolae Cristea.
  9. Lăsând discuțiile despre limbii și gramatică pentru specialiști. Este timpul pentru o recenzie. Am stabilit întâlnirea prin WhatsApp, am ajuns la destinație mai repede cu 5 minute, dar am așteptat până ora stabilită. Locația este pe strada Ploiești. Apartamentul este frumos. Am fost invitat de Bella la un pahar de suc, aici stă bine, are duc, apă plată minerală, energizant chiar și alcool. Am inceput cu sărutări ea pupăcioasă, lipicioasă eu pupăcios, lipicios, vă dați seama ce a ieșit. A ieșit un bang, pe urmă o erecție. Am plecat la duș deși am venit de acasă de la duș, curățenie înainte de toate. Am ieșit din baie, iar sărutări, juniorul trezit, am luat-o în brațe și să mergem in dormitor, dar mi-am amintit de paharul cu apă, după pahar cu tot cu ea în brațe. Ma întrebat dacă nu vreau să rămânem în living, acolo am și rămas. Am început cu sărutări la greu și nu numai, am mers pe gât jos și am ajuns la sâni sărutat pe unu, pe urmă și pe celălalt să nu se supere sfârcurile. A început cu un oral, hmm bun oral, lins, supt, a coborât pe la ouțe ( dacă tot îs Paștele) și alte plăceri nevinovate, vă las pe voi să le descoperiți. Acum notă dacă eram chiar la început cum umblatul pe la cadâne aș fi dat 10, dar așa merge un 9,5. Mă gândesc oare eu ce notă merit pentru cunnilingus. Mi-a pus pus prezervativul cu gura, mă gândeam oare îl am nu îl am frumoasă tehnică, am început cu lady in top să o simt, să îi simt ritmul, umectare naturală și din lady in top m-am ridicat cu tot cu ea în brațe și am continuat eu din picioare ea la mine in brațe. Pe urmă o poziția crabului ( nu caprului), no aici nu să dezvolt, dar au fost câteva variații de tehnică. Pe urmă pe când să ajungem in doggy style, hop mi-a luat-o in gură, dar tot am ajuns la poziția câinelui, no și aici vă dați seama tot câteva modificări a tehnicii cățelului care a dus cred că și la săritura tigrului. Aici 10, m-am și dus cu gândul dacă te prindea sau o prindeai cu o poftă de pârjolit, in club nepotul discoteci, oare care pe care. De mult nu am mai avut parte de un futai bun hmm. Și ne-am întors din nou la oral, lins supt, ouțe dispărute în acțiune, jucăușă Bella hmm când mă gândesc, parcă se trezește juniorul. Să nu uit finalizat la oral. Timpul a zburat de am depășit 1 oră, cum zboară timpul. Mama lui de timp. Că persoană este glumeață, atentă chiar, se mulează după tine, eu m-am mulat după ea și uite așa. Această experiență trebuie retrăită. Cadou 350 de lei.
  10. De fapt răspunsul este chiar un principiu zen: atenție/atenția. Vrea să fie centrul tău, adică să îți acorde toată atenția și energia ei, să te facă să te simți bine fără să fie perturbată/ conturbată. Sau varianta grosieră, nu vrea să te împartă cu nimeni cât timp ești la ea. Mulțumit
  11. Faini oameni sunteți aici, de câteva pagini am râs și îmi place ce văd, dar acum știu de ce nu prea trage la Cluj. Drept să vă zic că și eu am avut un șoc când le-am văzut pe amândouă, mi-am și dat câteva filme cu amândouă, dar am readus cu picioarele pe pământ de Diana mi-a zis și de ce nu se poate. De fapt când au venit amândouă, la fel m-am gândit și eu mă duc doar la Diana, că m-aș simți prost față de ea. In rest paște fericit și vouă, acum la Diana ce să îi mai urez nu am cuvinte să poate fi rostite.
×
×
  • Creează nouă...