Sari la conținut

tandrul69

Serious Contributor
  • Număr conținut

    191
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tandrul69

  • Dată Naștere 10.03.1981

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.940 citiri profil

tandrul69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

41

Reputație

  1. Domnul Ocupat,face si finalizare prin tehnici ale masajului, la final? Multumesc!
  2. Mai stie cineva de doamna? Multumesc!
  3. Nu cred,ca are preturi diferite concomitent. A avut inainte 50 lei, dupa care a urcat la 60 lei,si acum lucreaza cu 70 lei.
  4. Scuzati pentru postarea precedentă,privind respectivul citat. Scriu de pe telefon, si nu ma descurc prea bine. Doream sa spun, ca nu pentru bepatita B s-a gasit un tratament, care sa elimine virsusul, ci pentru hepatita C. Sunt asa numitele, medicamente retrovirale, cu reusita de 98%. Am un prieten, care avea ciroza hepatica C, si care s-a vindecat anul acesta complet, in urma tratamentului inceput in februarie 2016.
  5. Am revenit la domnisoara in urma cu cateva zi, dupa ce o mai vizitasem vara trecută! Locatia este aproape, de statia de metrou Piata Iancului, pentru cei care nu ajung cu masina personală. Alexa este o fată extraordinar de caldă, si te face să te simti ca acasa, inca din primele minute. Primeaza bunul-simț, si dorinta sa fie clientul multumit. Un mare plus, trebuie acordat faptului ca la fiecare client, foloseste alte doua prosoape mari si curate. Unul pentru la baie,si altul il intinde pe pat. Faptul ca locuiește la parter, este un avantaj in privinta apei calde, care vine foarte repede. La baie, sunt toate cele necesare igienizarii. Am ales varianta masajului de relaxare, cu doua finalizari. Acțiunea a debutat, cu mangaieri delicate din partea ei, dar si din partea mea. Am finalizat, ea stimulandu-ma intre sânii ei de exceptie. A urmat masajul foarte bine realizat. Nu am o mare experiență in terapia masajului, dar m-am simtit foarte bine. A alternat momentele de masaj rafinat, cu miscarile mai ample si apasate. A urmat a doua finalizare, tot in urma unor miscari si atingeri ale penisului, destul de placute. Mi-a facut placere, sa ii ating sanii, fundul minunat pe care il poseda, si spatele. Raspunde foarte bine cu gratie, atunci cand primeste si ea rafinament. E bine, sa nu fim grosolani si badarani, purtandu-ne frumos cu orice fată. Locatie - 8,5. Fata - 9. Masaj de relaxare - 9. Masaj erotic - 9.5. Gfe - 10. Halatul -100 lei / 2 finalizari / o oră. Recomand cu multa căldură!
  6. Vezi mai "prietene", ca testul pt.a depista hiv-ul, este concludent deja dupa 3 luni. Nu este nevoie sa astepti 6 luni. In cazul tau, au trecut mai mult de 3 luni. Informeaza-te mai bine!
  7. Spunea ceva mai sus, colegul Doreluluiflore, ca lui i-a facut. De aceea ma gandeam.
  8. Pastilele Maraton Forte, sunt eficiente in potenta.La mine au avut efect .
  9. Bravo fikifiki! Intr-adevar, aceeasi recenzie. Chiar ma miram, ca escorta asta, este glumeata si zambitoare. Ea e exact invers, fata de cum, a descris-o!
×
×
  • Creează nouă...