Sari la conținut

ironman2

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre ironman2

  • Dată Naștere 19.11.1995

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bistrita

Vizitatori Recenți Profil

909 citiri profil

ironman2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Ceva poze, informații servicii prestate?
  2. ironman2

    Doamna matura

    Serios acuma... Ne poate ajuta cineva cu o părere pentru doamna asta matura? Dacă a fost cineva...
  3. ironman2

    A fost careva?

    Tovarasii ii de circ rapandula....pe langa faptu ca are vreo 20 de kile in plus si curg toate pe ea, ii si super fitoasa in sensu ca odata ce ai intrat in casa se comporta ca dracu. Mai mult de atat nu se fute bine ca nu se implica si numa cat nu.ti zice sa iesi afara pe banii tai. Eu am fost acolo langa piata sus la ultimul etaj intr.un bloc. So....da.o in pula la caini. Nu mergeti ca dati bani de pomana
  4. Ba ce dilai sunteti. Cel putin bruneta ii super ok baa !. la Blonda nu am fost. Acuma normal ca are sanii umpic lasati ca are aproape 30 de ani da arata super bine si se vede ca ii ceva superior. Ma gandesc ca nu cu toti ii la fel...una ii cand merge unu ok la ea si alta cand merge unu care arata ca dracu . in fine...care ziceti ca nu.i ok fata bruneta suntei niste fraieri. MERGETI IN PLM la Diana sa luati Scancer.
  5. Salutare ai mei ca brazii ) ! azi 15 iulie , cam de o juma de ora am fost la domnisoara in cauza. Ne.am inteles la telefon, mi.a comunicat pretu si locatia. doamna ma asteptat intr.o tinuta foarte provocatoare de dantela si doar in bikini. ma poftit in casa( o locatie foarte misto, apartament foarte fain aranjat, curat) si atitudinea ei foarte calma si cum trebuie. am fost la un dus si ma poftit pe pat unde a executat un oral neprotejat( depinde de igiena, nu la toti face neprotejat) si am intrebato daca face 69 si a acceptat. o pizduca pfuuu...ce sa mai...minune. gust bun epilata, buci corecte ). dupaia ma intrebat cum prefer , a trecut peste mine unde ma futut asa ca la carte si i.am mai dat capra unde m.am si terminat frate ca e stramta si buna in draci...nu ma tinut foarte mult ) mai face si glume , fata e chiar misto misto. are umpic de burtica da e ok...eu sunt futangiu mare si imi plac femeile. nu.s fraier dinala sa observ toate vergeturile si sa ma iau de orice. pizda e pizda si asta e chiar misto. Acum ce va intereseasza: Locatie: pe sucevei nota= 10 fata 9 oral 9( depinde de om daca face protejat sau nu) mie mia facut neprotejat futai 9 preturi: 100 lei finalizarea, 200 ora, nu face ANAL !!! merita !
  6. numaru e inchis permanent...deci pula brazilianca )
×
×
  • Creează nouă...