Sari la conținut

camcas

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre camcas

  • Dată Naștere 01.03.1972

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

camcas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputație

  1. Facand o analiza finaciara simpla ai sa constati ca fu_i mai multi de aceeasi bani cand cumperi asta, decat cand crezi ca vrajesti, ca sa nu vorbim de timp salvat. E clar si o problema de timp, e mult mai eficient cu negocire directa decat ... La rasfat ma refer la modul general in relatia cu femeile, nu doar cand bagi mana in buzunar la modul foarte direct. Dar asa este viata nu toti avem aceleasi gusturi, compatibilitati ... si eu am criticat escorte carora altii le ridicau statui. Acum depinde si de starea ei, de cheful, disponibilitatea ei pentru ca toti se intamla sa avem si zile proaste.
  2. Fara sa doresc sa maschez experientele neplacute ale unora, eu vreau independent de asta sa-mi exprim parerea. Am avut ocazia sa o vad atat la Unirii cat si in Drumul Taberei si din start se vede ca am revenit deci nu aveam cum sa fiu nemultumit. De fiecare data a fost amabila la telefon si volubila cand ne-am vazut. Daca in ultimul timp au aparut degradari ... nu contest eu spun experienta mea. Nota generala pe care o dau este 7.5-8, iar halatul era 200lei si nu pot ridica nici un aspect negativ. In ultimul timp nu m-am gandit sa o mai vizitez si am cautat ceva noutati, insa cam greu cu ceva bun la capitolul asta mai ales cand esti obisnuit sa te rasfete femeile.
  3. Draga blonda perfecta, Poti sa imi spui si mie cati ani ai? Nu am vazut, sau mi-a scapata aceasta informatie. In weekend lucrezi, de exemplu azi?
  4. Daca adresa este Corneliu Coposu 5 sa retineti ceva despre aceasta locatie. Niciodata, dar niciodata imaginile afisate nu sunt reale.
  5. Scumpa mea, poti sa incerci ceva imagini mai concludente?
  6. Stai linistit ca nu ai pierdut nimic si daca apare cu fata se inchide topicul.
  7. TZEAPA ! ! ! Va rog sa evitati si sa va pastrati banii! Nu merita, ba chiar merita sa dati sa nu ajungeti cu ea. Poate ca un pic de misto nu ar fi rau daca faceti.
  8. Nu va recomand deloc sunt de ultima spetza. Doua jegoase care cred ca cotrobaie si prin buzunare sa mai ia cate ceva.
  9. Scumpa mea cred ca faci o confuzie. Sa intelegem ca ai si divergente. Personal nu ti-am reprosat nimic, am afisat notele pe care le consider oneste, iar daca as face un repros cu referire la sinceritate ridic un semn de intrebare cu referire la varsta. Poti sa faci un exercitu de sinceritate, sa ne spui varsta ta reala, asta nu schimba cu nimic felul in care arati si prestezi?
  10. Va rog sa ma scuzati daca fac cumva in contratimp postarile dar nu intru mereu dupa ce le zitez ca sa scriu. In alta ordine de idei nu pot decat sa apreciez toate recenziile si sa accept ca fiecare in parte este parerea cuiva, parere subiectiva, pana la urma e vorba de gusturi, de trairi si de simtiri si obiectivismul nu e decat la nivel moral unde presupun ca toti sunt corecti. Notele mele sunt note pe care eu le consider potrivite, pentru ceea ce am reusit sa percep eu, tin de felul in care vad eu lucrurile si n-am intentia sa iau pe nimeni peste picior sau sa denigrez pe cineva si nici nu ma las influentat de notele altcuiva atunci cand fac propriile evaluari. Asa cum am mai spus experienta Elena este una repetabila si cum spunea cineva despre bauturi fine, dupa Cristal Champagne si Courvoisier cadeodata ai chef si de un must, m-am intors sa cunosc si cealalta fata. Domnisoara bruneta, de data asta. N-are sens sa fac un sir de note pentru ca in mare parte se repeta doar ca la oral are un mic plus si pretul este mai in concordanta cu cererea si oferta 150RON.
  11. Daca cineva este interesat de recenziile mele, chiar daca sunt cu intarziere le postez. Incep cu pretul, pe care-l consider putin cam ridicat in conditiile actuale de piata, de cerere si oferta. Cadoul 250ron. 7.5 - abordarea telefonica, putin cam distanta, incerca sa te conditioneze de ora la fix si cand ajungi ai de asteptat... desi nu cred ca e chiar asa coada mare la ... 8.0 - locatia (dar nu conteaza ca oricum nu te duci sa te cazezi) 8.0 - aspect, cca. 30 ani pe bune(la telefon spune 25), mesa obosita rau ..., putin stil, putin bun gust nu ar dauna 8.5 - igiena 8.0 - comunicativitate 7.5 - oral 7.0 - normal Per total consider o experienta care merita avuta si rar repetata, probabil ca o sa mai incerc cand voi avea lipsa de alte oferte interesante. Va recomand sa faceti macar o vizitasi sa veniti cu impresiile voastre.
  12. Tot ce e pe Nerva Traian si pe Corneliu Coposu este altceva decat in poze. Poate sunt si exceptii dar eu nu le cunosc. Desigur mult mai jos calitativ, in concluzie cand auziti de locatiile astea mai bine inchideti politicos telefonul.
  13. Intamplator am dat de discutia asta. Va pot spune ca sunt doua saloane de "masaj" strans legate unul de altul. Numarul de telefon din titlu corespunde locatiei de le Calea Calarasilor, cealalta locatie fiindin zona 1mai daca nu ma insel parca Clucerului ii spune la strada, iar daca e cineva interesat pot sa dau si numarul de telefon de acolo 0728577717. Nu am mai trecut de ceva timp pe acolo unde am trait experiente placute sau la limita. De obicei multumit, totul depinzand de fetele care sunt acolo atunci cand te duci si de felul in care alegi. Sunt multe fete cca. 4-5 pe fiecare locatie mai putine dimineata si mai multe dupa orele 16-17. Pot sa conturez si recenzii in functie de domnisoara aleasa ca subiect. Locatiile sunt de nota 8 -8.5, foarte civilizat in vile vechi de Bucuresti. Pretul 200- 350ron in functie de fata pentru normal si oral, iar cine vrea mai mult in functie de fata si disponibilitate mai decarteaza cate 100ron.
×
×
  • Creează nouă...