Sari la conținut

coryna-tania

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre coryna-tania

  • Dată Naștere 31.05.1993

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.850 citiri profil

coryna-tania's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Buna.Sunt o escorta draguta,bruneta ( poze reale),ce iti pot indeplini orice fantezie in materie de sex sau dominare.Sex oral neprotejat,sex normal protejat,69,deep,cunni,anni,dus impreuna,masaj erotic,sex intre sani,orice pozitie,finalizare corporala,dominare(stapana)-soft & hard,scato,uro..Pret100 lei finalizarea,200 lei ora. Precizez pretul de 100 lei finalizarea este pt sex sau pt dominare( uro si scato sunt contra-cost)..nu se includ amandoua in acest pret. Va multumesc si va astept!!!!:*: Calea Calarasilor. pot fi contactata la nr 0766586940 sau 0765857269
  2. Hello! Singura mea problema este ca nu ma asteptam din partea ta la o recenzie negativa...aminteste-ti ,chiar radeam pe tema asta cu recenziile. Totul este scurt si la obiect. E foarte normal,ce te deranjeaza sa imi spui pe moment,ca sa imi pot revizui atitudinea si gesturile..daca erai asa deranjat de tot,te imbracai si plecai..dar ai stat,chiar daca am dezbatut subiecte si nu am facut sex:)...concluzia..ai plecat chiar incantat si mi-ai spus in gluma,ca nu vrei dominare si data viitoare cand vei reveni la mine o sa-mi precizezi de la telefon ca " esti baiatul care nu vrea dominare"...in fine..am spus tot ce am avut de spus.Multumesc!
  3. Cred ca sunt destul de serioasa,din moment ce am clienti care de fiecare data au revenit cu placere la mine.Eu nu am mintit cu nimic,si sti asta.Te-am rugat sa astepti 25 de minute,dar ai preferat sa faci circul asta aici.in fine...iar de cand lucrez teapa nu si-a luat absolut nimeni..cei care ma cunosc,stiu cum sunt si ca sunt foarte corecta.asa ca nu mai am nimic de spus.multumesc!
  4. Buna.In primul rand tin sa precizez ca ai inceput cu niste minciuni care te contrazic singur.Este adevarat ca te-am rugat sa ma astepti 25 de minute ,deoarece eram ocupata.In primul rand eu imi respect programarile,iar persoana care a venit era programata dupa tine. Tinand cont ca ai intarziat ( si nu m-ai asteptat 20 de minute jos cum ai spus tu), am luat bineinteles programarea urmatoare. Orice persoana ar fi facut asa, eu fiind satula de tot felul de persoane care suna ca vin si apoi uita sa ajunga. Sincer ,mie imi pare rau de intamplarea asta.
  5. Buna! Am intrat pe site si am descoperit cu stupoare ce recenzii "placute" am..ma adresez personal "Domnului " Roker27. Cred ca tot timpul petrecut in locatia mea nu a fost atat de rau precum spui tu.Nu inteleg de ce ai scris numai vorbe urate,atata timp cat ai fost la mine erai foarte multumit si totul te amuza atat de tare,incat nici macar penisul tau nu era la nivelul normal;) Vreau sa precizez unele chestii: ti-am dat un prosop perfect curat,special sa te stergi in zona intima,deoarece mi-ai precizat ca ai facut dus acasa. In al 2-lea rand...erai foarte amuzat ca programul televizorului era dat pe desene animate si ti-am spus ca il pot stinge,dar ai spus ca este ok asa. Iar in legatura cu "tunderea ierbii " din fata blocului..ce vina am eu ? trebuia sa ies pe geam sa opresc vecinii din actiunile lor ca sa fi tu multumit ?? Recunosc ca probabil singura greseala a fost faptul ca te-am lovit fara sa vreau ,destul de usor,in testicul. In legatura cu oralul nu mi-ai precizat nimic pe moment,poate daca ai fi spus ceva situatia era diferita..iar oralul neprotejat se mai face si el in functie de igiena omului,iar tu nu prea erai epilat ...asa ca nu incerca sa ma ataci aiurea si sa minti sa imi faci recenzii proaste. Precizez ca nu ai facut nici macar o finalizare (cum ai mintit),gigel nu era atat de zdravan,iar pretul a fost 200 ron pe ora.Multumesc frumos!
×
×
  • Creează nouă...