Sari la conținut

scorilo13

Serious Contributor
  • Număr conținut

    267
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre scorilo13

  • Dată Naștere 30.05.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

3.175 citiri profil

scorilo13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

315

Reputație

  1. I-am scris și eu pe wap și nu mi-a răspuns. Cu toate ca a văzut mesajul.
  2. Bro, nu cred ca vorbim de aceeasi persoana.
  3. Bine ar fi! Era o alternativa buna după ora 2-3 dimineața!
  4. Eu stau la Ozana. Sa anuleze programarea ar fi cam nasol. M-as apuca sa ii pictez usa :))
  5. Am revizitat pe Maria sâmbătă seara. Am luat legătura cu ea pe wap, fiind departe i-am spus ca întârzii pana ajung. Am avut programare la 23.30 și am ajuns la 23.58; i-am scris la 23.21 dacă poate sa ma aștepte și nu au fost probleme. Bănuiesc ca eram ultima programare și din acest motiv mi-a acceptat întârzierea. La prima vizita am sunat cu 2 minute înainte pentru ca Waze m-a băgat pe următoarea strada care se înfunda. Fata a stat cu mine in telefon și mi-a explicat unde trebuie sa ajung. Atat prima data cât și a doua, am găsit locuri de parcare libere atat in fata blocului cât și între blocuri; nu inteleg cu unii nu găsesc in condițiile in care eu am avut programare la 23 și 23.30 când toată lumea e acasă. Locația arată foarte bine, baia dotata cu 3-4 Geluri de dus, nu știu se unde vine apa calda dar vine tare greu, mașina de spălat e tare zgomotoasă dar uiți de toate toate când te pui in pat: salteaua e tare confortabila. Maria e o fata frumoasa, nu îmi dau cu părerea despre vârsta, cu corp de puștoaica bine proporționat și o piele tare fina. Oralul Mariei m-a surprins de la prima vizita, soft, umed, cu atenție la owa, exagerează un pic cu deep. La NP accepta poziții, după cum am mai spus și intr-o alta postare, sta capra intr-un mare fel, destul de strâmtă, folosește mult lubrifiant. Anal nu am întrebat, bănuiesc ca nu face. GFE ridicat, accepta FK, am reușit sa facem click la a doua întâlnire. Halat:200 lei/ora M-am simțit bine cu Maria, am sa mai revin. Nu aveam de gând sa scriu o recenzie dar văd multe comentarii răutăcioase care nu corespund realității.
  6. Dau reply la poza asta pentru ca e una din putinele femei care sta capra intr-un mare fel. Oral misto, umed cu atentie la owa, deep. De revenit!
  7. Am luat de curând legătura cu titulara topicului, fiind client mai vechi; nu știu dacă am lăsat recenzie/recenzii dar fiind totul in regula nu cred ca am scris. Încă de la prima vizita am fost informat ca nu îmi poate oferi serviciul “anal” datorită dimensiunii. Nu prea ma dau in vânt după anal dar dacă e inclus in preț, merita încercat. După revenire, după actualizarea de tarif tin sa spun ca nu mai e o atracție pentru mine. La 400 ora fără anal nu mai se merita. I-am spus și in privat și ii recomand și aici sa diferențieze un pic tariful. 200/300 era un raport calitate preț bun pentru una din putinele “amante” de pe forum. Pana la noi actualizări, sa auzim numai de bine !
  8. Numarul actual apare si aici http ://www.ceasuridemana.ro/ceas-masiv-aur-18k-quart_a162817.html
  9. Sa fiu sincer, multe escorte intreaba cine esti pe forum. Am mai auzit sa se taie din bani pentru o recenzie buna. Cum tot tu ai spus, trebuia sa ceri banii inainte.
  10. Pune niste poze mai recente. Mie mi se pare ca te-ai ingrasat rau!
  11. Am vizitat pe tovarasa inginer saptamana asta. M-am tot chinuit sa o prind dupa revelion, sa vad de ce multi considera ca Monica e un ”must have”; dupa o ora petrecuta cu ea, sunt de acord cu ei: Monica nu trebuie ratata, te face sa te simti bine, se fute intr-un mare fel. Daca facea si ON, faceam abonament. Nu ma apuc sa dau note, dar vizita s`a meritat si o sa mai revin. Deja imi pare rau ca nu am ajuns mai devreme la ea. Spor sa aveti!
×
×
  • Creează nouă...