Sari la conținut

cristi891

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cristi891

  • Dată Naștere 15.11.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.577 citiri profil

cristi891's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. Salutare fratilor. Intalnirea cu, Karina a fost una dintre cele mai bune experiente sexuale din ultima vreme. Fata de poze, live dameza este mai slaba putin, insa din fericire sanii au ramas la fel de buni, fundul parca este mai bombat. M-a primit intr-o tinuta de menajera, foarte sexy cu ciorapii si tocurile de rigoare. Ca o menajera buna, a inceput sa se ocupe de mine inca de la hol, urmand apoi dusul de rigoare si patul. Dar sa le iau pe rand, ne-am sarutat mai intai cu buzele alea carnoase care pe mine ma scos din minti! Mi-a dat jos pantalonii si a inceput oralul ala nebun, deeep, de nu-i vedeam fata, cu scuipaturi, umed, cu lins pe la oute, deci e all inclusive, de-a dreptul. Mi-am dat jos hainele si nici nu stiu cum am ajuns in dormitor, unde am vazut un dildo mare, i-am dat sa se foloseasca de el, mai intai a supt-o dupa aia s-a masturbat in timp ce eu ai penetram "amigdala".. Am ridicat-o si am pus-o pe pat, si am inceput s-o regulez. Era o minune de menajera, dupa asta am pus-o pe masa, am facut si acolo misionar, am intors-o sa imi faca oral de imi vedeam forma pulii pe gatul ei... Avea toata fata umeda, si tot mai facea oral, iar o intorceam, iar faceam normal. Dupa asta am condus-o inapoi la pat si faceam putin doggy, putin misionar, si am lasat-o sa-mi faca oral, ma lingea peste tot, deci ca in cele mai extreme scenarii de filme porno.... Finalul a fost asa cum mi-am imaginat .. am finalizat in gura, fata, sanii... era fenomenal. Am lasat 300 de roni, sigur au trecut vreo 40 de minute, mai mult nici nu puteam sa fac iar cand am plecat ma "taram" jos pe scari de imi tremurau picioarele... RECOMAND! per total de la mine are 10 pe linie! Multam bubulina!
  2. Salutare Ieri, la ora 11 am reusit sa o vizitez pe Beatrice, locatie pe Bd. Unirii Am batut la usa apartamentului, mi-a deschis domnisoara si da, este frumoasa, inalta (pe tocuri approx.1,80m) si bine proportionata, imbracata in lenjerie intima neagra. Am discutat detaliile, am platit din initiativa proprie si am mers la baie pentru improspatare, am cerut un pahar de apa si am mers in dormitor. Aici am inceput cu sarutari, de ambele parti, eu pe sani, ea pe gat, am dat jos sutienul si am continuat sa o sarut, s-a intors cu spatele si a inceput sa se frece de mine, nu am mai rezista si i-am dat jos si chilotei. Betty a desfacut un prezervativ si l-a montat cu gurita, a continuat cu un oral intens, ea stand cu fundul pe pat, eu in picioare, insa, am rugat-o sa nu insiste prea mult. Excitat, am impins-o usor pe pat si am trecut deasupra, schimbat pe lateral dupa, ultima pozitie: ea pe burta si eu pe la spate, peste ea, demential, are un cur incredibilll. Mers la baie, imbracat, fumat o tigare si apoi am plecat note: Locatie: 10 te simti ca la hotel de 5*, (pat din piele rosie cu muzica incorporata, oglinzi mari) Aspect: 9,5 ochii frumosi, inalta, bine proportionata, sani superbi, cur demential, piele foarte fina, bronzata, Igiena: 10, mirosea foarte bine, chiar am observat cateva parfumuri si creme de calitate in camera de lucru Oral: 9.5 punctul ei forte! Normal: 10, geme, se misca bine, da contre, se pune cum vrei tu, Pret: 500 RON.
  3. Bună seara am vizitat-o pe Betty după o pauza de 4 ani și vreau sa spun ca m-am simțit super bine în compania ei. Este o femeie foarte bună știe sa facă sa te simți bine sa uiți de stresul cotidian. Am avut parte de o partida foarte excitanta nu am sa intru mult în detalii notele vor vorbii: oral 10 normal 10 Gfe 10. Cu siguranță voi revenii cu drag.
  4. Salutare sunt la prima mea recenzie. Am fost la domnisoara acum 3 saptamani si pot sa spun ca este amabila ii place cea ce face si se implica in actiune. Corpul este super sani potriviti funduletul obraznic si pasarica extrem de stramta si se uda in mod natural. Actiunea a debutat cu un oral foarte adanc din partea ei dupa care am trecut la normal cu ea deasupra dupa care am schimbat pozitia si am penetrato pe la spate unde am si finalizat in balon . Ca note fata: 10 Gfe:10 Locatie: nu ma deranjeaza e ingrijita . Oral 9 Normal 10 foarte stramta de revenit !. Platit 250 ron
  5. Buna as dori sa vad si eu sa vad si eu un filmulet cand faci squirt e o fantezie de a mea uite adresa [email protected]
×
×
  • Creează nouă...