Sari la conținut

bigdick

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bigdick

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bigdick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Fratilor pozele sunt fake cu litera majuscula,Eu am fost la cea care a dat anuntul cindva acum vreo 2 ani cind locuia la Piata Eroii Revolutiei (linga Bellu) cu inca o matracuca.A fost o dezamagire totala din toate punctele de vedere.Acum cam un an am ajuns din intamplare iar la aceeasi duduie dar fara sa stiu ca este tot ea pentru ca nu as fi revenit.Statea pe la Tineretului cu inca o duduie interesanta gen MILF. Eu pe asta vroiam s-o fut dar am dat de balena.Am vrut sa plec dar am intrebat-o daca nu are cumva si o colega. A aparut MILF-eta si i-am zis ca am venit pentru ea.Balenuta vroia s-o fac cu ele amindoua.Am refuzat-o si a plecat in bucatarie iar eu i-am dat o muie de zile mari MILF-etei care stie meserie cu lins, supt, supt de coitze, anilingus si alte jocuri si jucarii incintatoare.Acum de curind am vazut ca aceeasi MILF-eta avea un anunt cu locatia pe undeva prin Stefan cel Mare.Cred ca inca sta cu aceeasi balenuta.La ea este de mers dar la balenuta nu recomand. Balenuta intejeg de ce nu-si pune pozele reale dar MILF-eta nu inteleg de ce nu-si pune pozele reale ca nu arata chiar rau si stie si meserie iar pretul este de criza adica 60 RON numarul.Bafta la toti curvarii!
  2. Daca ai sunat-o duminica din cite stiu eu nu lucreaza.Simbata cred ca o gasesti la lucru dar duminica nu asa ca incearca in cursul saptamianii. De asemenea cred ca nu lucreaza dupa ora 20' date='00.Bafta la toti curvarii![/size']
  3. Salut frati confutaciosiDraga Iuliane nu stiu precis dar cred ca nu mai "lucreaza" dupa ora 20. Eu de obicei ma duc la ea ori pina in prinz ori imediat dupa prinz.Tu nu poti decit la ore asa de tarzii? Mai incearca mai devreme.Viorel_2374 sa stii ca sanii sunt micuti dar frumosi si ai de ce apuca si au niste mameloane numai bune de supt si de jucat cu ele. Are pasarica strimta si labii destul de mari si frumoase si mai ales este curata. Eu in general nu ma bag la limbute decit la cele pe care le cunosc dar la ea chiar imi place sa-i dau limbute si ei am vazut ca-i place pentru ca se uda tare si geme incetisor mai ales daca te joci si cu tom degetel.Daca e multumita o sa fii si tu multumit si satisfacut deplin de ce o sa-ti faca la organul scuipator si la bijuteriile familiei.Bafta la toti curvarii!
  4. Salut mestere CiocanEu zic sa scoti primul numar de telefon din topic deoarece intradevar este numarul ei personal iar al doilea este numarul de "lucru".Bafta la toti curvarii!
  5. Noua locatie este la o statie dupa Mc Donalds Dristor' date=' din Mihai Bravu, a doua straduta pe stanga (str.Racari), linga fosta fabrica Miraj (acum este un depozit de mobila). Este primul bloc cum intri pe str.Racari, a doua scara, la etajul XX.Mie-mi place mult de Marina si merg des la ea. Ti-o recomand cu caldura.Sper sa-ti placa.Oricum raportul pret/calitate este foarte bun.Bafta la toti curvarii!Vezi ca noul numar este 0786.235.611.Nu stiu pina la ce ora lucreaza pentru ca eu ma duc sau dimineata sau dupa prinz.Succes!
  6. Salut frati intr-ale curvasariei,Am gasit pe AT mai multe anunturi:Alexandra : 0732 998 425Crina: 0732 998 418Emma: 0732 998 470Gabriela: 0732 998 416Avind pozele facute in aceeasi locatie m-am gindit ca este un cuib.Am sunat si am aflat ca este adevarat. Cuibul este pe undeva pe Dorobanti.Uitindu-ma mai atent la pozele Alexandrei mi s-a parut ca seamana cu Andreea cea care presta tot intr-un cuib la blocul ACR Obor. Sunind m-am convins ca este ea dupa voce (o cunosteam pentru ca am fost de mai multe ori la ea pe vremea cind era la Obor). Acum constat ca a marit pretul adica 100 RON numarul si are alte 3 colege de "laborator". Una adica cea pe care o cheama acum Crina cred ca era si la ACR Obor.Toate sunt mature. Alexandra (fosta Andreea) s-a cam ingrasat si a luat proportii. Dintre toate cred ca m-as duce la Emma. O sa incerc cind intru in fonduri. PIna acum nu am ajuns la ele.Stie cineva ceva in plus despre duduite? A fost cineva la ele? Rog sa ne impartaseasca si noua experienta avuta.Bafta la toti curvarii! Alte poze cu duduileSunt mai multe poze si nu intrau intr-un singur post asa ca le-am pus in mai multe.Luati de vedetiMai sunt inca citeva poze. Care ajunge primul la aceste duduite este rugat sa ne prezinte si noua cum sta situatia la fata locului.Succesuri!
  7. Sa-ti fie de bine frate Roamer.Imi pare bine pentru tine.Si eu am fost tot ieri la Marina si cred ca dupa tine am asteptat (cred ca era in jur de 15,45 cind am sunat-o si mi-a spus sa revin in circa 45 de minute ca tocmai urca cineva la ea).Eu sunt client vechi de-al ei si mie imi place foarte mult de ea si de ce face si cum face si de aia a meritat sa o astept. Prestatia e foarte misto, oralul executat cu artificii adica cu lins, supt, mangaiat pe OO si altele iar la normal e spectaculos si se vede ca-i place sa se futa si se implica. GFE de nota 10.Te simti ca si cind te intalnesti cu amanta si nu te-ai mai futut de mult.Pretul l-a marit un pic adica 80 RON pe numar si 150 RON pe ora dar face toti banii.Este un raport foarte bun pret-servicii furnizate.Mai jos anexez niste poze mai noi facute chiar in noua locatie de linga fosta fabrica Miraj (str.Racari). Alte poze cu Marina aici.Prima data nu am reusit sa atasez toate pozele dar acum sper sa mearga.Pozele sunt misto facute cred de un profesionist.Bafta la toti curvarii!Inca o poza luati de aici. Si mie mi-a facut ziua mai placuta duduia Marina.Bafta la toti curvarii!
  8. Dragi frati confutaciosiAcum m-am intors de la Marina.A revenit.A fost plecata de Paste in Moldova si acum s-a intors. A fost foarte misto ca intotdeauna.Iuliane cred ca ti-am luat-o inainte.Am ajuns la ea pe la 11,30Mestere Ciocan incearca daca te mai intereseaza sa ajungi la Marina s-o suni pe numarul 0786.235.611. Nu cred ca n-o sa vrea sa-ti raspunda.In general raspunde la toata lumea dar dupa ce a terminat treaba cu tine.Eu de exemplu astazi am sunat-o de pe un fix de la munca si mi-a raspuns. Locatia este la o statie de la Mc Donalds Dristor pe Mihai Bravu spre cheiul Dambovitei, chiar linga fosta fabrica Miraj, pe strada Racari, al doilea bloc pe dreapta.Good luck!Bafta la toti curvarii!
  9. Dragi frati confutaciosiIuliane nu stiu ce sa spun dar ultimele doua dati sigur mi-am dat drumul la ea in gurita pentru ca eram calare pe ea deasupra tzatzelor, o tineam de cap cu ambele maini si eram cu pula la ea in gurita, asa ca nu prea aveam cum sa nu termin acolo.De inghitit nu inghite sigur pentru ca imediat s-a dus la baie si mi-a dat afara copiii cruzi.Goodfather pretul era tot de 50 RON pe numar sau 100 RON pe ora si cind lucra la ACR Obor. Ce pot sa-ti spun nu este o zina dar arata misto pentru varsta ei si oricum fata de multe alte sictirite asa zise meseriase cu fite este mult mai placuta si ce face face misto. La Andreea am fost eu de citeva ori inainte de a o cunoaste pe Marina si ce pot sa spun la inceput arata mai bine si se misca bine dar ulterior s-a ingrasat tare si nu imi mai placea.Oricum eu spun ca Marina acum arata mai bine decit Andreea.Dar asta depinde de gusturi.Bafta la toti curvarii!
  10. Dragi confrati in ale futelniteiSper ca Marina sa nu fi terminat activitatea. Stiu a a plecat in Moldova sa faca Pastele acolo dar eu stiam ca pleaca in vinerea dinaintea Pastilor si revine pe miercuri sau joi saptamina trecuta. Am incercat si joi si vineri la telefon si intai era mesajul cu abonatul care nu poate fi apelat momentan iar dupa aceea suna dar nu raspundea nimeni.O sa incerc si eu maine sa ajung la ea daca o sa raspunda la telefon.Maestre Ciocan revin cu detalii daca ajung la ea.Iuliane da-mi si mie de stire te rog daca ai noutati de la Marina. Tare as vrea sa nu fi disparut ca mi s-au cam umflat ouale si vreau sa mi le golesc in gura dulce a Marinei.Bafta la toti curvarii!
  11. Dragi frati confutaciosi mai stie cineva ceva despre Marina? Am fost pe la ea cam acum vreo 10 zile la noua locatie de linga fosta fabrica Miraj, la o statie de tramvai de la Mc Donalds Dristor. Numarul de telefon la care o sunam era 0786.235.611. O sunam cu 1/2 ora inainte de a merge la ea si nu era nici o problema. Eu sunt un client vechi al ei inca de pe vremea cind lucra in cuibul din blocul cu ACR de la Obor.Pot spune ca mi-am facut abonament la ea pentru ca mi-a placut foarte mult de ea si de felul cum se comporta si cum executa totdeauna misiunea de golire a materialului din "buffere" si de linistire a organului stropitor. De vreo citeva zile tot o sun la diferite ore si nu mai raspunde de loc. Daca aveti cunostinta de ceva in legatura cu ea va rog sa anuntati pe toti carora le place de fundul ei. Mi-ar parea rau sa se fi lasat de meserie. Ar fi o pierdere destul de mare pentru mine care m-am obisnuit cu ea. La pretul de 50 RON pe numar este cel mai bun raport pret/calitate.Bafta la toti curvarii!
×
×
  • Creează nouă...