Sari la conținut

geneu1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre geneu1

  • Dată Naștere 06.06.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    constanta

Vizitatori Recenți Profil

949 citiri profil

geneu1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

23

Reputație

  1. Am incercat ceva nou in urma cu 2 seri, greu de spus ceva concret dupa o singura vizita. Bety nu e rea deloc are un corp frumos e destul de stramta nu ma pot plange si e o frumusete sa vezi cum face oralul. Locatia este ceea ce o dezavantajaza dar altfel nu e de refuzat. Poate ma voi intoarce daca isi schimba adresa. Mai multe detalii poate dupa a doua vizita.
  2. Am fost si eu la Ozana pentru prima data. N am multe d epovestit am stat doar la un numar. Recunosc face un oral f bun m as intoarce macar pentru oral. Corpul o dezavantajaza dar nu o iei de nevasta. Atitudinea e ok nu e rau una peste alta ......a fost bine pentru o seara de vineri.
  3. Da pot sa confirm oralul ala...si chiar nu sunt genul atras de oral. De revenit pentru oralul ala.
  4. Am reusit a o cunosc si eu pe elena. Recunosc ca nu a fost nimic premediatat a fost intamplatore vizita dar sutn placut surprins de ce am vazut la ea. Da, este pentru genul skiny dar avand in vedere ca nici eu nu s vreun pachet de muschi a fost suficient pentru mine. Parerile sunt impartite pe aici dar eu pot s spun ca am gasit o fata sa i salvez numarul in tleefon. O atitudine placuta niste ochi verzi frumosi ce sa zic... nu a fost rau deloc. Locatia undeva pe bukevard apartament curat....un mare minus la patul ala care scartaie dar ...asta nu are de a face cu elena.... Aspect f placut pentru mine o fata slabuta nu face mofturi si daca ti mai arunca si o privire cu ochii aia verzi te simti ca acasa. De revenit zic eu ...parera mea PS ... schimba patul ala!
  5. I am facut o vizita vecinei mele in seara asta. Sofia este vecina dupa care iti curg balele cand esti liceean. Am luat un singur numar asa cum fac atunci cand ma duc prima data. fata are servicii corecte pentru preturi corecte. O fata micuta sub 1 70 cu un corp frumos una peste alta pe gustul meu. nu am stata prea mult deci nu pot sa ma intind la multe povesti. Cate concluzii poti sa tragi in 15 minute? Cert e ca eu voi reveni pentru ca mi place sa fiu consecvent unei fete anume , chair daca asta nu inseamna nimic in "industria " asta. Asadar una peste alta experienta 9/10 cand o sa ne cunoastem mai bine o sa ne simtit m mai bine poate. De revenit.
  6. Seara buna! Am fost la fetita acasa si ma simt dator cu o recenzie ....dupa ce am incercat vreo 5 6 numere fara raspuns. Ma gandesc ca e cerere amre sambata seara e ok pot sa inteleg. Ca o concluzie ....pentur amatorii genului ....cei carora le place skiny sa se abtina fata e putin maai plinutra decat lasa sa se vada dar una peste alta eu ma m simtit bine am sttat prea putin ca sa pot spune multe. DA, face un oral bun nimic de reprosat pentru normal....nu stiu daca as reveni dar adevarule ca a compensat cu a titudinea si cu oralul. Nu e de evitat e ospitaliera dar nu ar fi rau sa mentioneze ca are cateva kg in plus pentru ca unora chiar le place asta. Atitudine 9 , oral 9 corp 7 locatie 9. Spor la f..... si Aveti grija de sanatate
  7. Da mi am adus ami te de persoana asta acum ca am vazut postarile. In urma cu cateva saptamani am chemat o si eu...dupa 2 ore de amanari nu a mai venit....e cea mai neplacuta teapa pe care mi am luat o. Nu inteleg nici acum de ce m a amnat 2 ore si nu a zis de la inceput ca nu vine a preferat sa ma exaspereze pana am at 5 telefoane si i am zis sa nu mai vina.
  8. Seara buna baieti...incurajat de recomadarile de pe forum am decis sa fac si eu o vizita Paulei si nu pot sa trecpeste momentul asta fara o recenzie. Oameni buni nimik de reprosat. Ei de mult cautam asa ceva, de la telefon iti poti da seama ca ai e a face cu o escorta care stie ce face voce placuta amabila ... priimire ireprosabila. Initial ma gandeam la un singur numar, dar sincer sa va spun am avut iubite care nu faceau ce face paula la prima intalnire...nu a mai contat nimik mi am bagat si eu nasul peste tot chiar te fac sa uiti de tine. Locatia 9/10 eu am o problema cu fuul de tigara dar asta e o chestie personala Iginena 10 Fizic 10 Atitudine 10 - ma m simtit ca sunt cu iubita mea na re inhibitii Oral - 10 Normal 10 - se implica gemete stie ce ti doresti. Tarif - 200 dar meritta toti banii. Deaj tre sa ma gandesc la urmatoarea intalnire si data viitoare o sa iau meniu complet. Concluzia: eu unu nici nu mai incerc la altcineva cel putin pentru o perioada
  9. nu stiu si nu mi place sa dau detalii depsre locatie sau colege.
  10. Locatia in oras e usor de gasit ca pozitionare in oras. Apartamentul de 9petnru ca miroase a fum.
×
×
  • Creează nouă...