Sari la conținut

xterminator560

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre xterminator560

  • Dată Naștere 25.01.1976

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

xterminator560's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputație

  1. Atata mitocanie pe centimetru patrat n-am intalnit nicaieri pana acum,mitocanie fiind un cuvant prea elegant care nu exprima nici 10% din ceea ce fac unii aici. De fapt nu s-a inventat cuvantul care sa exprime corect ce fac unii. Va considerati barbati daca jigniti o femeie pe care poate nici nu o cunoasteti unii dintre voi?? Sunteti doar niste rahati ratati,scapati de la nebuni. A ajuns locul asta o hazna.
  2. Nici nu au cum atata vreme cat se feresc de proprietar in legatura cu scopul inchirieri.Ar trebui sa lucreze in casa lor proprietate personala iar asta nu exista.
  3. bine ca ai postat. sa stie SPIR-ul peste ce proxeneti sa dea buzna . bravos
  4. asta este parerea ta; este un job si inca unul greu si periculos. Si aici exista in program si aici sunt responsabilitati,iar partea proasta ptr. ele este ca nu au siguranta zilei de maine,nu au asigurari platite. Mda ,asa e pe undeva ca nu e un job, e munca cu ziua. Stii ca la tara ,om la sapa cu ziua,azi ai de munca,maine poate nu.
  5. ba este un job ce fac ele. sunt femei frumoase,care daca vor pula se duc intr-un club si agata,n-au nevoie sa-si puna anunt la mica publicitate pentru asta. O fac pt bani si e un job ptr. ele,haideti sa nu ne mai mintim singuri noi barbatii,e un job periculos,in care au de a face cu nebuni,nespalati,libidinosi,periculosi,proxeneti etc. Lasati ipocrizia!
  6. Am vazut intr-un comentariu la o nominalizare,cat si intr-o recenzie ca unele escorte ar avea agenda plina pe urmatoarele 2 saptamani; dar nu stiu cum se face ca iti spun ca "a anulat cineva o programare de 2 ore",si deci te pot primi la ora la care doresti. Asta e o vrajeala de marketing ca sa creada prostii ca ele sunt foarte cautate,ca tu sa crezi ca mama ce tari sunt gagicile si sa nici nu cumva sa incerci vreo negociere,ca doar nu duc lipsa de clienti-doar au agenda plina.In felul asta te simti norocos si special. Nu exista agenda plina pe 2 saptamani.Testati! Sunati,dati-va un strein care doriti 3 ore,lasati sa se inteleaga ca sunteti un client usor ,fara prea mari pretentii si generos, si o sa vedeti ca imediat se face loc in "agenda". Asta e testata de mine deja.
  7. Vin eu cu recenzie luni,ca n-am mai fost la ea din 2015,dar oricum nu lucra duminica,mie imi pica bine duminica inainte.
  8. Nu face anal din cate imi amintesc eu.Oral deep cu prezervativ e absurd.
  9. si pe tine te cunosc adinna,nu lucrati impreuna?
  10. uitandu-ma la poze,o recunosc pe doamna,am fost la ea la baba novac,locatia era jalnica,i-am si spus ca n-o mai vizitez daca nu isi schimba locatia,si se pare ca a facut-o. O cunosc de mult timp,am vizitat-o de cateva ori,e ok,nu-mi amintesc acum detalii ,(dar asta cu oralul asa este,e maestra),dar o sa o vizitez si revin cu recenzia.
×
×
  • Creează nouă...