Sari la conținut

marius1213

Serious Contributor
  • Număr conținut

    233
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre marius1213

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    din zona

Vizitatori Recenți Profil

3.260 citiri profil

marius1213's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

16

Reputație

  1. Salutare, Am revizitat-o astazi, din nou, pe @Alice! Aceleasi servicii ireprosabile! Felicitari @Alice, tine-o tot asa! S-aveti spor!
  2. Salutare, Intr-adevar, acestea sunt tarifele practicate de Alice, de mult timp. S-aveti spor!
  3. Salutare, Nu cred ca are nimic cu Giulia. Si, total de acord cu tine @nimphomanul1. Singura diferenta intre cele doua este ca Alice ofera servicii totale. Presteaza un anal foarte bun si mai ofera in plus, la cerere si dominare, lucruri pe care Giulia inca nu le ofera. Daca te-ai referit la mine ca mi s-a pus pata si scriu doar de Alice, e doar parerea ta si te asigur ca nu-i asa. S-aveti spor!
  4. Salutare, Era si timpul! Felicitari Alice si multumim lui @pisicuts pentru infiintarea sectiunii de top! S-aveti spor!
  5. Salutare, Multumesc pentru raspuns. Eu personal, apreciez activitatea ta pe forum si cred ca ar trebui sa fie cat mai multi ca tine! Dar, nu consideri ca ar trebui s-avem sectiunea de top? Nu crezi ca Alice ar putea deschide acest top? Sunt convins ca ai fost multumit de serviciile ei, daca ai trecut pe la ea. Nu crezi ca acest lucru ar incuraja-o sa se perfectioneze? Eu cred ca ar fi o motivatie pentru ea, sa faca totul impecabil (din punctul meu de vedere, oricum, totul este impecabil la ea). Vreau sa subliniez faptul ca NU am nicio treaba cu aceasta d-ra....sunt un simplu client, fidel ce-i drept, care de ceva vreme a renuntat sa mai mearga la Iasi, la fetele de la top ( Andreea, Alina si Irina, etc, care s-au retras intre timp....mai putin Andreea pe care inca o mai vizitez), in detrimentul lui Alice... Daca esti de acord cu mine, atunci hai sa ne aducem toti aportul pentru a infiinta aceasta sectiune de top si Alice s-o deschida. S-aveti spor!
  6. Salutare, Pentru inceput, o intrebare pentru @ colericul: esti moderator pe acest forum, sau doar membru cu un anumit statut?
  7. marius1213

    Suceava

    Salutare, As mentiona si eu un aspect. Decat sa ai poze reale si prestatie de zero barat, cum sunt, din pacate, multe traseiste care ne-au vizitat, mai bine sa ai si poze "imprumutate", dar cu servicii de top-cazul lui Alice. Inteleg foarte bine de ce nu vrea sa se expuna si din punctul asta de vedere. Ma intreb cati au fost cei care au ajuns la ea si cand au vazut-o (si si-au dat seama ca pozele nu sunt ale ei), au facut cale intoarsa. Sunt convins ca niciunul. Iar dupa prestatia primita, mai mult ca sigur au revenit. Asadar, nu am decat o singura concluzie. Am mai zis-o. Sa ne bucuram de faptul ca avem in Suceava o escorta precum Alice. Fata asta "respira sex". Si sper sa ne bucuram de ea, mult timp de-acum incolo. S-aveti spor!
×
×
  • Creează nouă...