Sari la conținut

ilussion

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ilussion

  • Dată Naștere 27.11.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    craiova

Vizitatori Recenți Profil

1.353 citiri profil

ilussion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

13

Reputație

  1. Un alcoolic se trezeşte gol în morgă. Se ridică de pe targă şi se duce spre uşă. La intrare, stătea o batrână: - Bună dimineaţa, doamnă. Acesta speriată: - Doamne, care dimineaţă bună, eşti în morgă... - Bine bine, Guten Morgen atunci.
  2. Un alcoolic se trezeşte gol în morgă. Se ridică de pe targă şi se duce spre uşă. La intrare, stătea o batrână: - Bună dimineaţa, doamnă. Acesta speriată: - Doamne, care dimineaţă bună, eşti în morgă... - Bine bine, Guten Morgen atunci.
  3. Mai cauta numarul si ai sa vezi... o cunoastem sau nu?
  4. Nu întocmai, sau nu întotdeauna, exista si partea mai întunecată să-i zicem, când te orientezi la o anumită persoana in urma unui anunț cu po,ze false si ajungi la esccorta si nu știi cum sa fugi mai repede. O zi buna.
  5. Salutare Daca sunteți putin mai atenti, nu toți se grabesc sa fuga dupa site-uri. Cred ca o sa vedem in curând o mai mare agitatie la rubrica de anunturi a forumului. La o rasfoire sumara apar azi, 3 anunturi diferite cu 3 escorte diferite,ale aceluiasi user.Ma rog nu stiu cat de reale sunt pozele. Ori unde merge unul... merg mai multi. O zi buna
  6. Salutare, Imi cer scuze de OFF Topic, sunt doar un OM in spatele unui pseudonim. Nu am intervenit si nu o voi mai face in conflictele de pe forum. Cuget doar ca in spatele fiecarei masti pe care o purtam se afla un OM mai bun , mai putin bun... Un OM pe care atitudinea noastră îl poate afecta. Plecand de la o chestiune elementara nu-ți place ceva nu privesti, nu cumperi, si ajugand la optica diferită a fiecaruia din noi ce nu-ți place tie pt mine e ideal, mi se pare deplasat sa aruncam cu noroi asupra unor OAMENI pe care nu-i cunoastem si pe care atitudinea noastră ii afectează într-o mica sau mai mare masura. Consider ca este jignire gravă cand adresam cuvinte defaimatoare unei persoane cand vorbim de felul in care arata. Cum am mai zis optica diferă... Iar daca avem rufe de spălat impreuna o putem face într-un mediu privat nu in public. Sper ca demersul meu sa fie inteles corect. O zi cat mai agreabila. P.S. Imi cer scuze pt OFF TOPIC
  7. Salutare, Datorită faptului ca-mi doream am o noua evadare din contidian, am pus mana pe telefon si am facut o noua programare doamnei . Dupa o confirmare scurta a noii ore de intalnire am ajuns in binecunoscuta locatie vis - a- vis de Lidl-ul din Calea Bucuresti. Ajuns in locatie am dojenit-o ușor pe madam pentru ca nu s-a conformat unei cerinte simple. Dar, dupa o igienizare rapida, a dorit sa nu rămână datoare iar cea ce a urmat, a fost o inlatuire nebuna de dorinta si pasiune din partea celor doi protagonisti. Nu o sa intru in detelii privind momentele nebune prefer sa fiu egoist si sa le retin doar pt mine. La final dupa dus scurt am investit cei 200 lei potrivit unei ore de pasiune. Puncte tari: Oral 10 + pt deep si zone adiacente, mici jocuri etc. Normal 9+ daca vrei sa te zapaceasta pune-o deasupra GFE 20+ maxim maxim maxim punctul forte din punctul meu de vedere. Puncte slabe: Locatie 7+ , repara dus si pat pentru inceput. De revenit cu siguranță pt acel GFE fantastic. O zi buna.
×
×
  • Creează nouă...