Sari la conținut

admiratorul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre admiratorul

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

admiratorul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputație

  1. http://farm1.static.flickr.com/46/119970604_6be19d33df.jpg?v=0http://www.theonion.com/content/files/images/Condoleezza-Rice-R.jpghttp://www.freakingnews.com/Pictures/1/Condoleezza-Rice.jpghttp://farm1.static.flickr.com/179/432216445_d00a381121_o.jpghttp://farm1.static.flickr.com/48/117393146_69fc3190a7.jpg?v=0http://z.about.com/d/politicalhumor/1/0/5/5/condi_conan.jpghttp://www.pfunny.com/submit/uploads/6a726b1419.jpghttp://www.unconfirmedsources.com/nucleus/media/21/20060629-condinudepreg.jpghttp://eatliver.com/img/2007/1890.jpg
  2. Un bancher român, aflat în Franţa în interes de serviciu, se plimba prin oraş cu partenerul de afaceri. Apare în faţa lor o femeie superbă. Bancherul nostru o studiază foarte atent şi spune:- Ce femeie frumoasă!- Cu două sute de franci puteţi să i-o puneţi, îi spune francezul.Merg ei mai departe şi apare din nou o femeie frumoasă în faţa lor.- Ce femeie! spune românul.- Cu două sute de franci puteţi să i-o puneţi, îi spune francezul.- Nu mai înţeleg nimic, spune românul, aici, la dumneavoastră, nu mai sînt doamne adevărate?- Ba da, sînt. Numai că acelea încep de la o mie de franci.
  3. daca femeia era buna de ceva avea si dumnezeu una
  4. cu mai putin de un an cand ai fost descoperita de catre noi erai mai modesta si pretul era altul ca sa nu zic ca se si depasea acea ora...si adevarat servicile prestate de tine erau super ( iti placea sa o plescai in gura )...in urma acelor vizite a inceput sa se scrie despre tine cu + sau - in functie de client ( fiecare cu pasarica lui ). Dar in ultimul timp au aparut diverse mesaje aiurea , fara pic de noima care nu au facut decat sa te incarce pe tine de laude si tu sa ne iei mai multi banuti precum sa-ti ofere si posibilitatea de a mai avea un numar Dar vad ca tot nemultumita esti si ti-ai pus in cap sa ai si cele mai multe comentarii de pe site ...cred ca numai tu ai mai mult de 10 postari in care raspunzi la unu sau la altu...si te si dai isteata (asta nu inseamna ca nu esti) .....
  5. Pozele sunt reale ( asa m-a intampinat pe mine ) si o mai gasiti si la nr. 0735.724.675 ( pozele sunt facute in locatie ). Este o fire placuta care stie sa si vorbeasca si chiar nu ezita in a pune intrebari pentru a putea stii cine ii umple gura...OWO-8 , COB , FK , Normal - 9 , Corp - 9 ( are sanii munciti, dar are un cur frumos-pacat ca nu deschide portita ) Masaj - 7,5 - dureaza 10-15 min , GFE 9 - Nu am putut sa-mi dau seama daca gemetele erau inregistrate dar femeia se lipeste de tine mai ales cand ii aplici si tu un tratament pentru a se relaxa. Ca minus consider ca este atenta la timp si incearca sa scurteze ora...asadar mare grija cum negociati timpul ....
  6. Reala,draguta,Gfe ridicat,oral ne(pro),normal pro,masaj,totul la 150 ron/fin,timp o ora.Garsoniera curata,baie curata,loc undeva pe bvd chisinau(fost socului).E bine acum?
  7. o cunosc pe cristina de aproape 2 ani.nu imi amintesc sa fi locuit langa gara...are aceesi locatie de cand a inceput sa presteze.
  8. o cunosc pe cristina de aproape 2 ani.nu imi amintesc sa fi locuit langa gara...are aceesi locatie de cand a inceput sa presteze.
  9. Intradevar tipa e super tare. Este foarte pasionala iar senzatiile pe care ti le oferta sunt pur si simplu electrizante. Cu siguranta voi reveni.
  10. Am zis sa-mi aduc si eu aportul la acest site.Deci am gasit pe Anuntul.ro un anunt cu numarul de telefon 0728.385.535. Am sunat ... o voce destul de calda, care iti da detalii dar te si intreaba diverse despre tine (putin stanjenitor zic eu !). Fie, am decis sa merg; undeva pe langa Camera de Comert, pe langa biserica din fata acesteia.Cand s-a deschis usa ... putin blocat: o doamna de vreo 30 de ani, pe la vreo 168-170 cm, vreo 55-58 kg, parul negru (desi lung era prins !) si sani frumosi la prima vedere (sa sparga sutienul) ... am zis ca a dat norocul peste mine.Cand am ajuns in dormitor, am descoperit niste sani lasati pe langa cele cateva kilograme in plus ... Oral si normal DOAR protejat pentru 100 RON/ora (desi a zis ca se poate si neprotejat pentru inca 50 RON dar fara finalizare orala, ci pe corp). Toate acestea se vor petrece pe o saltea asezata pe jos ... unde te trage curentul si este frig.Deci am terminat prima runda si, inghetat, am plecat dupa vreo 30 min.Nu a fost ceva total neplacut dar ... putin dai ... putin face !
  11. In primul rand, felicitari pentru site; cred ca este foarte util si ar merita dezvoltat (cautari dupa telefon, sistem de votare etc). Ce vreau sa va spun este ca am fost la Corina - 0733.402.129. Mi-a ajutat si mesajul lui pisicuts (ii multumesc pe aceasta cale) ca sa decid dupa ce am vazut profilul la anunturi.ro. Cautam nu un fotomodel, ci o fata care sa se poarte frumos, asa ca m-am dus. Am fost foarte placut impresionant. Ma cam speriase pisicutsu ca dau de-o urata, dar fata e cat se poate de normala, cel putin pentru gustul meu (are intr-adevar tatuaje, dar asta nu cred ca e important). Mai ales dupa ce schimbi doua-trei cuvinte cu ea (are initiativa discutiei), e greu sa nu iti placa. E foarte comunicativa si empatica, iti receptioneaza bine starea si reactioneaza perfect la ea. Inca de la telefon iti vorbeste frumos, cu rabdare, raspunde precis, cald, si nu minte (ce scrie pe site e adevarat; pozele de asemenea sunt ale ei), iar cand ajungi la ea stie cum sa te ia ca sa te simti bine si nu face observatii neplacute sau mai stiu eu ce gesturi aiurea. Se pricepe bine sa te faca sa te simti in largul tau, e bine dispusa, nu se grabeste, te lasa sa te pregatesti emotional, si ai si ce discuta cu ea daca vrei. Te invita la un suc, la o tigara, tu decizi cand sa treci la fapte. Ce m-a surprins insa extraordinar este atat preludiul (nu sare pe tine sa termine repede, te ia usurel si cu tandrete) cat si rabdarea enorma cu care te trateaza in timpul serviciilor propriu-zise. Eu nu reusisem sa termin dupa o ora, dar s-a purtat f. frumos si a incercat o multime de tehnici fara sa se planga ca s-a scurs timpul (nu sta cu ochii pe ceas) sau sa ma intrebe de ce nu termin; pana cam am plecat, a fost o dragalasa. Daca vreti si detalii tehnice: face un oral de nota 10 (CIM, OWO; nu inghite si merge sa se spele dupa aceea, dar nu m-a deranjat asta) si, desi am chinuit-o un ceas, s-a mulat perfect pe starile mele si m-a innebunit de placere; sex normal am incercat putin, pentru variatiune, a dorit cu prezervativ - e strimta si se misca bine, se implica, dar n-am dus la capat si nu ma pot pronunta complet; doar analul e posibil sa nu ii placa prea mult, nu l-am incercat. Accepta 69 si, important, este extrem de curata, peste tot. O recomand cu mare placere.
  12. Rezumand, pot spune ca domnisoara face sharing de locatie cu alte domnisoare (la vremea respectiva undeva in zona Decebal), discretia nu este unul din punctele lor forte, iar ca experienta feelingul imi spune ca nu poate fi vorba de ceva iesit din comun.Tel. 0734.203.549
  13. Pe scurt:Prestatie buna, locatie ok, accepta FK, CIM, COB etcTel. 0730.975.356
  14. cu ceva timp in urma am incercat sa descopar si eu dama... asta. Dar surpriza... de fiecare data avea mobilul inchis. Urasc asta ... pare sa fie o tzeapa ori o gluma... proasta facuta de un cocalar... Apropos stie cineva concret vreo tipa care se implica real si e de un real bun simt... Una care nu sta cu cronometru pe tine... o tipa open mind? multam' fain!
×
×
  • Creează nouă...