Sari la conținut

amator.da123

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre amator.da123

  • Dată Naștere 16.04.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    ploiesti

amator.da123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Acu e închis. Intra mesageria
  2. Andra. Iar nu pot sa te sun. Sezonieru
  3. Buna Andra, incerc sa te sun inda mereu suna ocupat. Sunt cel care zice ca vine o data pe sezon ( sau cel putin o data )
  4. Ori confund eu ori nu își mai aduce nimeni aminte de selena-acelasi apartament. Nu ma lasă să dau link de pe telefon dar duceți-vă mai în spate careva pagini. Știu ca au fost doua fete în apartamentul ala (pe care îl recunosc) una dintre ele din Constanța, rămăseseră una din ele(Beatrice cum își spune acu) cea de pe plaiurile noastre Prahovene. Cred ca a trecut mai bine de un an de când am fost la ea țin minte un oral bun ( soft) cu 100 RON tragerea.
  5. Am fost in ianuarie pentru a 3a oara la domnisoara si cred ca o sa imi fac abonament. De fiecare data am sunat la nr. luat de pe forum a raspuns f rpd si programat si mai urgent intradevar a spus ca in decembrie a luat o vacanta asta pentru colegii care nu au reusit sa o contacteze. Si acum desfasuratorul ajuns in locatie pe Republicii vis a vis de Meaga Image intrun apartament la ultimul etaj (cred) ma steapta dupa usa imbracata intro bluzita si colanti si ma invita in camera de tavaleala. Dupa igienizare ma intorc in camera unde o gasesg goala pusca intinsa pe pat de unde o iau razna - bai fratilor arata intrun mare fel sanii marisori tari cu sfarcurile in sus un fundulet frumos cu un tatuaj pe buca dreapta buze carnoase (oricum ochii mei erau ca la ruleta de la inrare ca se vedeau sfarcurile prin bluzita). Incepe cu un oral soft la inceput apoi mai hard cu ceva deep si finalizez normaln cu ea deasupra ca sunt inebunit dupa sanii ei. Facem o pauza in care vizualizam impreuna filmuletul de prezentare al forumului mai radem de una de alta si ne apucam de partea a doua oral plus normal mai stau la o tigare si am intinso. Si acum notele ca asa se procedeaza pe aici : Aspect fata -10 cu felicitari - f draguta la fata si un corp de milioane - as luao acasa Oral - 10 cel putin ptr mine Normal - 10 am schimbat vreo doua pozitii , te atinge ,te atrage, stie sa te faca sa te simti bine Locatie - un apartament vechi cu ceva probleme electeice la baie( nu mergea lumina si mi-a adus lumanari ) dar nu a contat ptr mine GFE 10 - v-am spus la normal te atinge te ia in brate eu am fost foarte multumit. Intre partide am stat de vb am ras am vazut videoclipu forumului. Pret 200 ron ora Ptr mine e peste TOP cu mult. Sper sa revin cat mai curand. Iar recenzia am facuto ptr. ca i-am promis, ca daca ar fi as pastrao doar ptr mine.
  6. Am trecut si eu pe la domnisoara in cauza prin luna decembrie si mi-am zis sa fac si eu o prima recenzie ca vad ca avem colegi nehotarati. De obicei merg la escorte in timpul zilei pe la 2 3 , la fel si aici sunat si programat in 10 min pe industriilor la hostel et 1 camera 15 parca . Camera foarte mica nu ai unde sa te dezbraci ca sa nu zic ca nu am avut unde sa imi pun hainele trecem si peste asta , apoi cand sa ne apucam de treaba imi spune ca oralul il face protejat ca o doare o masea ... Stau ma gandesc si intreb... Sigur nu sunt alte probleme ptr cane nu facem neprotejat la care imi raspunde raspicat ca nu ... Acu in apararea ei observaseram niste paracetamol pe televizor( camera fiind atat de mica esti aproape de orice si observi totul). Trecem la actiune cu oral protejat nu cine stie ce si cer sa continuam cu normal unde iar am avut probleme in gasirea pozitiei ca e groasa ca o doare( acu va zic ... Nu sunt vreun dotat) , termin pana la urma in cauciuc si imi impinge niste servetele umede pentru igienizare si ma apuc de sters motanu. Ma inbrac si plec. In cea ce priveste aspectul arata binisor cu putina burtica sanii un pic lasati . Acum note ca asa am vazut in regulament: Locatie 3 Aspect 7-8 Oral 5 normal 5 Gfe 7-8 vorbeste cu tine frumos schimb de amabilitati In legatura cu pozele ca aici vroiam sa ajung sa imi expun punctul de vedere ... Nu cred ca sunt ale ei ... Ea spune ca e ea doar ca s-a ingrasat de atunci . Cat timp sa treaca de cand a facut pozele are acum 19 20 de ani asta dupa ochiul meu. Sper ca nu am uitat nimic ... Ma intrebati daca credeti ca va mai pot fi de folos cu ceva
×
×
  • Creează nouă...