Sari la conținut

tumour

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tumour

  • Dată Naștere 16.06.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.747 citiri profil

tumour's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

153

Reputație

  1. Neavând prea mult noroc cu Bumble și Tinder (sărbători, deh) am zis să dau si eu o bucă cinstită până se termină anul. Aveam vreo 3 opțiuni salvate, am decis în cele din urmă să trec pe la Alexa. Am citit vreo 2 recenzii pe topic si am zis să mă arunc. Am ajuns în locație, un pic de întârziere din partea ei dar în limitele bunului simț. M-a ghidat cum să ajung pe WhatsApp, am găsit cu ușurință apartamentul. Niște purtători de branhii la 20 de metrii distanță de gangul blocului, nu cred că te deranjează cu ceva. În fine, am intrat, am stat la o țigară rapidă, am intrat la duș, totul părea ok dpdv igienic, am ieșit, s-a dus și ea să se spele. Alexa are operație recentă de silicoane și acest lucru a inconveniențat un pic varietatea de poziții în care o puteai pune. Ca fizic - puștoaică skinny, cu tatuaje pe o porțiune mare a corpului dar tatuajul nu este de prost gust, chiar profi și interesant. Am optat pe varianta de o oră, rareori termin cu cauciuc mai repede de 30 de minute și prefer să nu mă simt grăbit. Ca să compenseze pentru inconveniența operației a oferit CIM și mi-a convenit. Punem niște muzică și începe să o sugă destul de energic, încercări scurte de DT dar totuși plăcute - cred că legile fizicii și ale biologiei nu prea îi permit să facă DT mai lungi deci nu mă plâng. După ce mi-a supt sufletul prin pula o pun capră și încep să-i dau normal. După ce schimbăm o poziție mă gândesc că nu ar arăta rău să i-l vâr ânkur. Zis și făcut, augumentat cu lubrifiant, intrat un pic mai greu dar după ce a intrat totul a decurs ca uns (pun intended). După ce îi dau vreo 10 minute în diverse poziții așa decidem să folosim bonusul de finalizare orală. Fumat țigară, igienizat un pic și se apucă de treabă cu gura. Mai aveam vreun sfert de oră și literalmente îmi citește mintea și îmi zice că nu mai avem timp de futut. Și îi zic ba ia să vezi că mai avem timp, am pus-o capră și i-am dat la păsărică cu un pic de supărare, dar cred că i-a plăcut. Și într-adevăr, la sfârșit nu mai era nicio supărare. Nu mai erau șanse să termin în timpul acela dar mi-a plăcut și sigur o să mai trec pe la ea după ce se vindecă să o pun în toate pozițiile. Nu stau să dau note că nu-s profesor, important este că am plecat mulțumit și o să mai trec pe viitor să o pun în toate părțile. Poate un pic piperat prețul pentru când e în recuperare medicală. Poate îmi face un discount data viitoare.
  2. Sa fac un pic pe avocatul diavolitei, in locul ei si eu as fi preferat 5 pe zi cu 400 in loc de 10 pe zi cu 200. Pare mai smart, daca-ti merge, desigur. Ca exista si riscul sa mai sune doar 1 din aia 10, si atunci o sa fie nasol...
  3. Da, cred ca singurul oras ce intrece Bucurestiul in ceea ce priveste aroganta.
  4. Recenzii sunt*, plm am uitat cum să acord subiectul cu predicatul.
  5. N-am mai vizitat forumul de ceva timp, mă uit la prima pagină, văd bunaciune, zic în gândul meu "dau la ultima pagină (3 la momentul postării) să, văd recenzii, dar sigur o să văd în schimb certuri și scandal". Și fix asta am găsit. Băi, deja e previzibil în cel mai nasol mod posibil forumul. Recenzii este tot ce ar trebui să existe pe paginile astea. Ai fost la ea, scrii experiența. Nu ai fost la ea, nu îți dai cu părerea. Eventual, în cel mai rău caz, dacă o recunoști și știi că e țepară sau ceva de genul că ai fost la ea acum un an, scrii asta. Nu 15.000 de opinii ce mă fac să pierd 10 minute căutând recenzii relevante, citind întotdeauna ceartă și scandal. Voi aveți prea mult timp liber, eu nu am suficient timp să citesc 3 pagini de bullshit irelevant deciziei dacă merită sau nu încercată sau nu.
  6. Este simplu, tu vezi FK drept un serviciu si ea vede FK drept ceva intim ce se face cu o persoana cu care ai o conexiune emotionala. Anilingusul este un serviciu din perspectiva ei, la fel ca oral sau normal.
  7. Buna. Nu am fost niciodata la o fata trans, si uitandu-ma aici pe subtopic mi-ai atras atentia, esti foarte draguta. Sunt curios sa experimentez, doar ca nu sunt sigur unde esti localizata, adica in ce oras. Vad ca scrie Iancului, este Piata Iancului din Bucuresti sau din alt oras?
  8. Buna, arati grozav, daca ajungi prin Bucuresti as fi foarte interesat sa te cunosc.
  9. Ai dreptate. As impressive as that is, nu mi-ai răspuns dacă lucrezi, mi-ar plăcea o să te mai "văd". Nu mai sunt curvar premium și nu pot folosi, pm, mi-am încetat aproape de tot activitatea dar uite mă mănâncă un pic acum. Dacă ești activă te pot suna pt o programare :)
  10. Haha ma tii minte. Au trecut peste 2 ani cred. Aveam ceva probleme :)) intre timp am cost bine, am adresat ce probleme aveam.tu esti ok ? Tare m-ar bucura sa ai program ☺️
×
×
  • Creează nouă...