Sari la conținut

htsc2391

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre htsc2391

  • Dată Naștere 01.01.1970

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    UA

Vizitatori Recenți Profil

513 citiri profil

htsc2391's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

23

Reputație

  1. Salutare, Am vizitat-o recent pe Ema, are același anunț și același număr de telefon. ON - 10 din partea mea, ai parte de un oral adanc, cu mai multe viteze in functie de preferinte, umed, multe priviri și CIM pana la ultima picatura NP - nu am ales Igiena - 10 Ema a rămas la fel de primitoare ca în urmă cu 5 ani cand am vizitat-o prima data. Să aveți spor in toate!
  2. Salut, Are cineva informații despre domnișoara? Avea mai multe numere de telefon dar la apelare intra căsuța vocala. Mulțumesc
  3. Salutare, Am fost la Cristina in urma cu aproximativ doua saptamani, am lasat recenzie dar a fost stearsa. Este fata din poze, poze in locatie si aceeasi costumatie. Initial am vrut sa ramana un numar si m-am razgandit pe moment cand am vazut-o, asa ca am ales doua numere. Locatie: Curat, parfumat cu servetele umede, cos de gunoi. Aspect: 9+ , slim, sani frumosi (doua pere numai bune de smotocit) Oral: 9+ fara deep dar este foarte bun, ritm, umed cu priviri indecente si gemete. Normal: stramta, fundulet potrivit si tare, privelistea din oglina dulapului este nemaipomenita! Nu a fost cu programare, am sunat, am anuntat ca vin in timp de si m-am tinut de cuvant. Recomand. Tarif 150/250
  4. Ai mult creier, ai crescut departe de civilizatie. Nu ti-am adresat jigniri iar daca nu ai fost si nu esti de ajutor in a da un raspuns civilizat stai jos.
  5. Salutare. A mai fost cineva? Cateva pareri despre aspect fizic si serviciile prestate? Atitudine? Mersi ðŸŽ
  6. Salutare, Am vizitat domnisoara in cursul zilei de azi. Locatie Prof. Sesan Dupa un scurt dus am ajuns pe pat. Oral - 8 (de fata inocenta care doreste sa invete) Normal - stramta, la fel de inocenta. Anal - nu m-a interesat 69 - daca vrei o pasarica neinceputa si curata, go on ! Sani - putin mai mult de medii Pret - 100/200 Salutare.
  7. htsc2391

    ...

    Hm, ultima oara te-am revazut pe 31 Decembrie si speram sa te revad si in Ianuarie. Nu intelegeam de ce nu mai primesti mesaje pe whatsapp.. creațo 😠!
  8. htsc2391

    ...

    Salutare, Am vizitat domnisoara in seara asta. Am sunat la nr de telefon, am stabilit sa trec in 15 minute. Am urcat sus, era imbracata intr-un costumas provocator. Dupa doua vorbe si trei barfe am mers in camera alaturata si a inceput actiunea. Curata, frumoasa si foarte kinky. A fost doar Oral N, umed, lung si senzual. Nota 10 ! Revin cu siguranta cand trece Red Alert. Seara buna. :)
  9. Salut, Da, confirm ca ea este fata din poze. Aranjata, curata si foarte simpatica. Bafta!
  10. Salutare, Confirm ca am fost la domnisoara Roxy, weekendul trecut. Dupa doua zile de incercari am reusit sa fac o programare. Zona este in Tatarasi, undeva pe Aeroportului. Practica oral si normal ambele protejate. Corp nota 9 Oral 4 ( se atinge doar de cap si cu caciula peste doamna P ) Normal 8 ( destul de nefolosita ) Anal sau altele nu presteaza 150 nr/ 250 doua nr Bafta !
  11. Salutare, Fiind la munca azi dimineata am avut parte de un inceput de zi foarte de cacat, ma gandesc ca ar fi bine sa ies din rutina pentru putin timp. Am sunat, am stabilit, am ajuns. Am fost primit ok, nu ma asteptam sa fiu primit cu urale cum zic unii pe aici, pentru 100 de lei faci sex si pleci. Locatia (str. E.P. - Lazar R.) ok, camera mare, pat mare si spatios. Hotarasc sa fac un numar neavand foarte mult timp la dispozitie, scap de haine si incepe un oral, incet, placut, dp facut incet fara graba si fara dinti. Trecem la misionarul, avand o pauza de doua saptamani nu a durat mult sa ii vad corpul, tatuajele si sanii si am terminat (5-10 minute). Raport pret/calitate foarte bun. Voi revenii pentru cateva fantezii pentru ca azi nu a fost timp, fiind la program. Spor in toate! P.S. - conteaza si clientul nu doar escorta
×
×
  • Creează nouă...