Sari la conținut

ser999

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ser999

  • Dată Naștere 01.10.1971

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.425 citiri profil

ser999's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

92

Reputație

  1. Depinde de bugetul tău. Dacia nu ai stai la PornHub și da cu laba. Dacia ai atunci urci la etaj și altcineva da cu muia, încearcă, se merita.
  2. E greu de crezut ca nu o sa găsești cel puțin 2-3 să-ți placa. Sunt de toate, începând cu sculpturi de plastic si terminând cu mititele inocente :laugh2 Sau poți sa stai tota seara sa bei si sa fumezi si nimeni nu te deranjează, spui NU mulțumesc si gata.
  3. Corect, si mai ieftin si servici mai complet. Budist e superior din toate punctele de vedere.
  4. Pentru o perioada lunga am fost un client bun la Maya si Xs Când au început sa dubleze contul fără rușine cu 5-600 pentru ( shoturi ) an cautat alternative. Budist e o alta clasa, cu 8-900 de lei petreci o noapte întreaga, bei ce vrei si cat veri si totul de calitate nu cu ... suplimente si ai un timp extraordinar. Păcat ca nu am schimbat mai devreme, făceam cel puțin 50% economie pe seara. Merita vizitat.
  5. OK, însa una care nu iese la pensie în curând?
  6. Salut Va rog recomandare pentru anal real, nu fete care fac anal cu degetul mic al unui bebeluș. Mersi :bow
  7. Ar fi frumos daca ai raspunde la o intrebare serioasa. Buna Corina, Sex anal " in funcție de mărime mai mare decât o aluna nu " sau pe bune? Poate cand te intorci in septembrie
  8. Buna Corina, Sex anal " in funcție de mărime mai mare decât o aluna nu " sau pe bune?
  9. Încearcă Samara de la Top si cred ca o sa ai o experienta mult mai buna cu 1/2 din preț.
  10. NU păcat de bani? E mai ieftin sa înveți din greșelile altora decât sa plătești tu pentru scoală.
  11. Fiecare face alegeri in viata, o parte o să-ți placa o parte nu. Însa nu are rost sa vorbești asa cu cineva care nu ti-a făcut nimic rău, Părerea mea ca nu are rost sa vorbești cu nimeni asa, inclusiv dușmani tai. O seara frumoasa
  12. Din ce scrie, se pare ca are în sfârșit o atitudine profesionista, și cred ca merita o verificare. E bun, pentru ca e o fata tânăra si plăcuta si cu puțin efort are un viitor in meserie. Daca o sa am chef si timp săptămâna viitoare când sunt in București o sa verific rezultatele schimbărilor care le face.
  13. După 3 săptămâni in care nu sa întâmplat nimic putem stabili ca îl interesa dimensiunea și grosimea pulei nu ce are in casa :laugh2 Poate pregătește o lucrare pentru universitate si " curvar profesionist " o sa fie creditat ca o sursa de date.
×
×
  • Creează nouă...