Sari la conținut

unu-altu25

Serious Contributor
  • Număr conținut

    297
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

unu-altu25 a câștigat ziua ultima dată pe Decembrie 20 2012

unu-altu25 a avut cel mai apreciat conținut!

Despre unu-altu25

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    cluj-napoca

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

unu-altu25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

366

Reputație

  1. Recenzie la cald, membru de 8 ore.... Numa' zic...
  2. Nu e vorba de cum sunt facute pozele! E vorba de realitate, care din pacate e din ce in ce mai cruda! Am interactionat cu mai multe d-soare de la acest salor de-a lungul timpului (a se vedea recenziile mele anterioare), inclusiv cu cea despre care vorbim acum. Nu vorbesc in necunostinta de cauza... Cele bune!
  3. Sper ca glumiti!! Cum poate sa vi se para ditamai DOMNISOARA (sa nu zic mai rau) "Foarte faina"??? Sa nu mai zic de comportament/atitudine... Oameni buni, pe ce lume traiti? Oare chiar nu mai exista standarde? Nu stiu ce aveti acasa....
  4. Salutare! Vin si eu cu o recenzie (din pacate nu m-am putut abtine). Incep prin a ma intreba , oare ce fel de standarde mai exista in ceea ce priveste cat e de frumoasa maseuza sau in ce fel isi face treaba...? Mi-am facut acu vreo 2 saptamani programare la mult-laudata Clara... Nu cred ca am prins-o in toane proaste, sunt convins ca asa isi face treaba de obicei, cum am spus mai sus despre standarde. Pai, mai fratilor, daca femeia asta este '' de pus in rama '', eu ma las de umblat la fufe. Pe langa asta, fiind pornit pentru o ora de masaj erotic intens, am cerut o finalizare la inceput, cu gandul ca va mai fi una la final (cum fceam mai demult la acest salon) in schimb, am primit 2 pupici pe gura (sa nu cumva sa se iasa din standardul FK) si o laba in scarba. Daca am cerut un scurt masaj de relaxare am primit un raspuns de genul '' Dar eu nu stiu sa fac masaj '' .... Serios?? Totusi, am reusit sa o conving sa ma frece 5 minute cu palmele pe spate , dar a obosit si s-a lungit, cat era de mare peste mine, sa mai treaca ceva din ora. Nu cred ca a durat totul mai mult de 25 de minute. Dupa inca 10-15 minute de povesti de cacat, m-am ridicat si am plecat, cu un gust mai rau decat amar, eu platind o ora de ''intens''... Hai sa fim seriosi! Am un respect deosebit pentru salonul asta inca de la inceputurile lui, dar daca si noi incurajam promovarea cu asemenea standarde, eu unul nu mai am ce sa zic... Prefer sa traiesc amintiri placute de pe vremea Taniei si a altor maseuze care chiar stiau cu ce se mananca aceasta meserie. Nu vreau sa dau impresia ca favorizez concurenta, pentru ca nu prea am pe cine. Mi-am exprimat o opinie sincera de dezamagire, nu neaparat din cauza fetelor de la salon, cat mai mult pentru cat de jos au ajuns criteriile dupa care ne ghidam in ale masajelor erotice. Cele bune!
  5. Salutare! Din cate-mi aduc eu aminte, e o veche "cunostinta" de-a noastra. A activat la inceput cu deplasari, apoi a avut locatie prin Piata 1 Mai, in acelasi bloc unde are si Madalina apartament. Amintiri faine legate de oralul prestat de d-soara, era CIM cu swallow (eu doar asta am experimentat cu ea). Nu mai stau acum sa caut prin topic-uri vechi, nici nu mai retin care ii era numele de scena. Spor in toate!
  6. Da. Ma bucur ca nu-s singurul nostalgic din comunitate... Pe Mirc am gasit 2-3 relatii foarte faine. De pe Hi5 mi-am gasit nevasta. Era greu sa ajungi sa afli numarul de telefon al d-soarei, dar cand reuseai, era ca si cucerita... Nu prea conta ca eram rupti in cur si ne cacam pe noi cand vedeam ca la prima intalnire se uita in meniu la vinuri scumpe sau la nu-stiu-ce mancaruri sofisticate... Daca stiai sa vorbesti frumos si sa o respecti, era a ta... La a doua intalnire deja o puteai duce la chefurile alea de 40 de persoane intr-o garsoniera, unde nu mai conta cine a platit bautura, doar intrebam "Care mai are ceva de cheta pentru inca 10 beri?", unde la inceput nu cunosteai nici jumatate din participanti, dar dupa 2 ore cantai de mana cu ei cine stie ce melodie.... Da... Faine vremuri... Felicitari pentru initierea topicului!
  7. Asteptam recenzia ta cu o mare nerabdare...:)
  8. unu-altu25

    Intrebare

    Ai dreptate, pozele sunt fake. Tu ai fost la ea, sa ne-o poti descrie ? Eu am fost... ce-i drept mai de multisor, dar am fost multumit de ce am gasit acolo. Cel putin la corp seamana cu "modelul" din pozele de pe Publi.
  9. Ioane, nu te mai obosi cu explicații... Fiecare va înțelege ce și cum dorește. Dar, vechimea pe forumuri de-astea și ochiul nu au prea greșit până acum... 😠Sa fii sănătos!! Sfat: nu cred ca genul ăsta de abordare a afacerii îți va aduce un plus de profit. ÃŽncearcă altfel... ðŸ˜
  10. Salut... Oare doar eu miros a ceva "inotator" ...? Numa-ntreb... :)
  11. Salut! La mine a fost de multe ori cand activa, poate am mai spus-o pe-aici. Surprins am fost cand am vazut-o in toata "splendoarea" intr-o clinica particulara... Scriu in ghilimele, pentru ca asa aparent s-a cam dublat in volum si-n greutate. Mai mult ca sigur, s-a lasat de meserie (spre regretul meu, cel putin). Cele bune!!
×
×
  • Creează nouă...