Sari la conținut

honeybadger

Serious Contributor
  • Număr conținut

    474
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre honeybadger

  • Dată Naștere 15.11.1935

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Africa

Vizitatori Recenți Profil

2.300 citiri profil

honeybadger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

80

Reputație

  1. Desigur.. completez acolo pe wiki imediat Poate ingineru' asa? Hai zi tu!
  2. Domeniu: Eukarya Regn: Nimfomania Supraîncrengătură: Alveolata Încrengătură: Houseophilia Clasă: Pimp.iatea Ordin: Peculiara Familie: Footaciosumadae Gen: Footaciosum Footaciosul (Footaciosum sp.) reprezintă cel mai evoluat gen dintre protistele animaloide. Morfologie și organizare[modificare | modificare sursă] Corp nealungit,nefusiform ce prezinta un flagel de forma unui ”bastonas" cu capat aurit.Corpul este acoperit cu numeroși cili scurți și uniformi,cili care se continua si pe cap sub forma de glugutza sau/si palarioara. Respirația[modificare | modificare sursă] Respiratia se face prin proeminente denumite pene,asezate pe suprafata antero-posterioara a glugutei sau/si palarioarei. Nutriția[modificare | modificare sursă] Footaciosii au un mod de nutriție holozoic, pot fi considerate răpitoare. Se hranesc indeosebi cu victime naive ce ii incalca teritoriul. Se cunosc cazuri cand Footaciosum s-a hranit si cu animale cu care impartise acelasi teritoriu in trecut Si chiar cu fiinte asexuate,cu care de asemenea, coabiteaza : Teritoriul[modificare | modificare sursă] Desi Footaciosum nu detine teritoriul pe care-l habiteaza, este o fiinta foarte teritoriala, uneori intrand chiar in conflict cu detinatorul de drept al acestuia : Comportament[modificare | modificare sursă] Nu s-au observat circumstante in care Footaciosum nu a facut uz de toate armele din dotare. Se presupune ca Footaciosum este cea mai agresiva dintre Peculiare. Fiind o fiinta teritoriala, s-a observat ca ataca orice alt tip de pradatoare care ii incalca teritoriul si , contrar comportamentului altor Eukaria, tine loc de "aparator" pentru alte fiinte cu care coabiteaza. Mecanismul sau cauza acestui comportament sunt inca neelucidate. De asemenea, Footaciosum pare sa tolereze mai bine fiintele de sex opus : .Motivul este,de asemenea, necunoscut pana in prezent!
  3. honeybadger

    WTF??

    http://forum.gamerage.com/crossfire/cfs-filesystemfile.ashx/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/12/8422.KittyMad.png
  4. honeybadger

    WTF??

    Probleme gogule??? http://www.pozata.ro/galleries/Haioase/Poze-Comice/Probleme_gogule.jpg
  5. honeybadger

    WTF??

    Ce concluzie! Nu mi-ar fi trecut prin cap! Probabil deoarece tu esti atat de inteligenta si eu nu! Spune-ne,te rugam! Care este secretul tau?
  6. Sau ca avea o problema fizica,neurologica,care se putea accentua in cine stie ce!
  7. Cauti prin casa, de mancare, de bautura, un portofel, un telefon.Mananci si tu ceva inainte sa pleci cu banii!
  8. honeybadger

    WTF??

    Indubitabil "acopera" jumatate din DG!
  9. Mai mult ca sigur, NU a fost receptiv!
×
×
  • Creează nouă...