Sari la conținut

numedesite

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre numedesite

  • Dată Naștere 10.05.1975

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

numedesite's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

51

Reputație

  1. Salutare, Confirm toate cele bune scrise aici despre madam. Ii place ceea ce face(sau macar lasa impresia asta), este proclient, cauta sa te faca sa pleci multumit. Masajul e ok, implicare la oral si normal. Excelent raport calitate/pret. Note (subiective, bineinteles): 9 pe linie. P.S. Merg maine la marire de nota, deci e de revenit )
  2. Am vizitat-o ieri prima data, sunand sambata pe la ora 13.30. Abia se trezise si m-a programat la 14.30. E meseriasa fata, profi. Inalta de felul ei, iar cu tocuri (la care nu renunta) ajunge pe la 1.85. Mie mi-a placut, 2 finalizari 200 lei, corp si implicare de top. De revenit si de recomandat!
  3. A, gata, am gasit profilul Tinei si am rasfoit cat de cat. Fata a incercat, a incercat, dar (inca) nu a reusit sa imbine utilul cu placutul. La ce adresa de mail sa iti scriu, Tina?
  4. Bai nene, fata asta scrie romaneste mai bine decat 90% din tipii si tipele de pe acest forum. Scrie corect, ia uite, lasa pauza dupa virgula si nu inainte, la fel si cu punctuatia. Scrie chiar mai bine decat mine E si amuzanta. Nu o cunosc (sau ma rog, nu stiu daca o cunosc), chiar rog sa mi se spuna unde pot vedea un profil ca sa ma edific. Dar e clar ca fata trece printr-o cumpana. Nu stim acum daca va reveni sau nu. Dar e bine sa incercam sa ajutam. Uneori si criticile ajuta, ce-i drept, in masura in care sunt spuse in acest sens. Eu unul ma inscriu pe lista de "candidati" care vor sa ajute. What next?
  5. Am fost ieri la titulara. Zona Mall Vitan, pe Strada Foisorului, parter de bloc. O garsoniera open space, cu o baie ok, dar care intr-adevar necesita mare atentie la cada: cand intri, sa ai grija sa nu aluneci, are niste denivelari inauntru... Nota 8.5 Donsoara super ok. Desteapta, frumoasa, versata (in sensul bun al cuvantului). Sani impecabili. Nota 9.5. Masajul ok, la mine fiind prima data a ramas loc de comunicare inspre mai bine, data viitoare. As da un 7.5 pentru ieri, cu speranta ca are potential sa se apropie de 10 Intr-adevar, se urca pe spatele tau cu fundul si iti trozneste oasele, o modalitate incercata prima data de mine... Decartat la sfarsit 200 lei pentru 90 minute. Nimeni nu e perfect (dar aici se poate lucra...) dar ea se apropie de top...daca ar fi si aici pe sectiuni as pune-o in capul listei Recomand!
  6. Hai sa va povestesc si eu cum a fost, poate ajuta: Fata e dornica de afirmare, vrea sa ajunga la Top, de cele mai multe ori ii place ceea ce face, iar acum e hotarata pe treaba. Zice ca vrea sa schimbe locatia cu una mai aranjata, deci nici eu nu ii place ce m-a deranjat si pe mine: baia infecta, patul care scartaie, etc. Asa, la corp, e grasuta, dar nu la modul deranjant. Fiind tinerica, are sanii inca tari. Deci pentru cei care prefera asa ceva, e de mers. Locatie: vis-a-vis de noul Dristor Kebap dintre fostul Budapesta si Tineretului, nota 5; Fata: cam 1.70 m si vreo 80 de kg, dar la douazeci si ceva de ani e ok; Ce stie (ce am facut): oral NP, doua finalizari, in pozitii alese de mine si acceptate fara comentarii; Cadou: 150 lei, inainte (cam neplacut, dar fiind prima data, de inteles). De recomandat? Sa zicem ca eu as reveni, dar nu in locatia asta. Succes, fata isteata!
  7. Am sunat eu acum cateva zile si era racita, intre timp cred ca a redevenit disponibila. Mai nou, am inteles ca oralul este doar protejat, cam asta ar fi noutatea...
  8. Scuze, am platit, era culmea...
  9. Bucuros sa confirm si eu, aici, vorbele "de bine" despre titulara. Locatia e intre Timpuri Noi si Double Tree, intr-un bloc la care ajungi ghidandu-te dupa un Maxbet pe partea dreapta, la jumatatea distantei inainte amintite. Madam e intr-adevar mica de inaltime si "nu genul skinny", dar, trecuta de varsta adolescentei, are un organism tonifiat. Zice ca a lucrat in masaj si de putin timp a trecut de aceasta parte a baricadei. In rest, nu mai repet ceea ce s-a scris deja de cei care au vizitat-o. Raportul calitate/pret e unul care ma determina sa revin. Eu "am prins-o" pe timp de zi, ceea ce rar (zice ea) ca se intampla. A platit, la sfarsit, 150 lei pentru o ora cu doua finalizari intercalate cu un masaj bun. Poate ca, fiind "noua", se explica implicarea peste medie. Sper sa o tina tot asa Recomand!
  10. Pfff, ce aiurea cu cei care intreaba aici "ce program ai", in loc sa sune... Eu am sunat ieri pe la pranz si mi-a raspuns din prima: amabila, profi, pro client. A ramas ca ne reauzim la 15.30 si asa a fost. Normal, am avut noroc prinzand asa culoar, dar asta cred ca e si ideea...sa fii la momentul potrivit Locatia e intre Double Tree si Posta Vitan, pe niste stradute, dar fata explica bine si te ghideaza fara stres. A coborat sa imi deschida usa la bloc, nu mergea interfonul, motiv sa se mute (iar...). Are un corp de pustoaica, slim. Bruneta, par lung, sani mici dar misto. Doua finalizari, intercalate cu un masaj incurcat de unghiile prea lungi pentru asa ceva. Dar se implica, oral np, apoi normal in ce pozitie(ii) am vrut eu. Amabila, profi...bravos. 200 lei, lasati la sfarsit. Recomand! I'll be back
×
×
  • Creează nouă...