Sari la conținut

r0bert_st0ica

VIP Member
  • Număr conținut

    1.251
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre r0bert_st0ica

  • Dată Naștere Ianuarie 10

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pajistea lu' Bucur

Vizitatori Recenți Profil

3.690 citiri profil

r0bert_st0ica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

537

Reputație

  1. Apoi aduc eu topicul si aici, trebuie sa fie in ambele parti
  2. Poate’l atrageti si pe @Picon, @randunica, oricine are ceva de zis
  3. @pisicutz , uite un topic unde cred ca ar trebui sa postezi si tu :
  4. PLM, puteai sa dai un pemeu daca vroiai sa te ReCURentez, nu trebuia s'o ocolesti chiar atat. P.S. axiomele sunt primele care se uita
  5. Pentru ca acceptanta difera, trebuie studiata si folosita.
  6. Picoane, oi fi eu mic si nestiutor, dar cand se raspunde la caterinca cu morti si familii, nu mai are legatura cu nici o "parte", are legatura doar cu cretinismul, cu complexe de inferioritate, e grav si al draq de vizibil.
  7. Pentru noul an va doresc tuturor multa sanatate, ca de restul avem toti grija sa ne dorim, si sa fiti mai buni. La multi ani !
  8. Sunt convins, eu doar mi'am exprimat punctul propriu de vedere si modul cum a decurs vizita, chiar am incercat sa'i gasesc scuze in persoana mea, am si intrebat'o ce'i cu ea pentru ca de la bun inceput mi'a parut in neregula. Ma rog, sper ca alii sa aibe experiente mai placute cu Adda.
  9. Vizitat dameta astazi dupa o programare telefonica la numarul din titlu. Locatia este binecunoscuta in zona Nerva Traian Maxbet. Din pacate prea multe nu am de zis pentru ca n'am facut nici cel mai mic click cu Adda, nu am primit, nu am oferit, astfel, ce gandisem sa se petreaca pe parcursul unei ore cu mai multe finalizari s'a transformat intr'un fast fuck intins pe durata a 40 de minute. Oral protejat : 8 - incercari de deep, nimic spectaculos, as spune chiar banal. Normal protejat : 8,5 - are avantajul ca e destul de stramta Anal : 0 - o ai prea mare... ??? Wtf, eu nu stiu cat o am ? ... Gfe : 4 Fk : 0 - nu am beneficiat, pula mea, poate'mi mirosea gura a bere si tutun desi stiind ca nu fumeaza bagasem ceva guma pe drum plus o doza strasnica de apa de gura. Igiena : 10 Locatia : 9,5 Tariful : 100/ finalizare cca. 40 ' dtd. Eu in mod sigur nu voi reveni, vreau sa cred ca pricina a fost aspectul meu mai neingrijit, barba de circa o saptamana, dar cred ca ma insel, cu look'ul asta am dezvoltat unele futaiuri pe cinste cu alte escorte la prima infatisare.
×
×
  • Creează nouă...