Sari la conținut

titi_2014

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre titi_2014

  • Dată Naștere 04.09.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

titi_2014's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Nu inteleg de ce te deranjeaza pe tine. In plus facand aluzia ca nu as avea credit dai dovada ca ai face parte dintr-o anumita categorie sociala.
  2. Poate data viitoare o sa binevoiesti "vulpito"(vb unui coleg de forum) sa-mi raspunzi la telefon si sa ma primesti la tine in "vizuină".
  3. Ms de sfat, dar deja sunasem de 2 ori si in cazul in care era ocupata, poate o postare ceva, macar o virgula aici, din care sa inteleg ca s-a eliberat, sa revin cu inca un telefon.
  4. Am trecut in seara asta pe la don'șoara Anna. Amabila si comunicativa te face destul de repede sa te destinzi. Nota mare la curatenie (dush in prealabil). Puncteaza si la GFE "spargand gheata" cu sarutari pe corp ce coboara spre hotspot. Oralul cu sunete excitante si impresia ca o face chiar cu dragoste, treaba la care nu ai cum sa ramai indiferent. Perseverentă, vrea sa te satisfacă pana la capat. Piele placuta la atingere si o păsă fina pe care data viitoare as vrea sa o incerc. La fel ca si colega ei, fapt de laudat, nu se uita la ceas sa te dea afara cum suna clopotelul. Destul de cautată dovada telefonul care a sunat de cateva ori si mesaje cam la fel. Nu prea deranjant dar daca e de prea multe ori te poate scoate din "mood", chestie care se poate rezolva destul de usor. Deci concluzia e, ca e de vizitat si apoi de REvizitat.
  5. Buna Corina. In seara asta esti disponibila???
  6. Salut forumisti. Am fost in seara asta la Corina si pot sa spun ca este amabila si poti discuta deschis. Nu a stat cu ochii pe ceas ca pe butelie si a avut rabdare cu mine eu trecand printr-o perioada dificila. Sa chinuit fata cu mine eu avand capul imbuibat de ganduri, dar nu s-a lasat pagubasa pana nu m-a rezolvat. Neam rezumat la un oral cu mangaieri, atenta la dorintele mele si la "bijuterii", giumbuslucuri si aruncandu-mi priviri fierbinti din cand in cand. Pana data viitoare imi voi mai face ordine in ganduri si n-am s-o mai chinui atat.
×
×
  • Creează nouă...